![]() ![]() |
2010.01. 01. - 18:48:24
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jah, muris arcok voltak. volt pl csávó, aki már a novemberi Klubban is nyomult rám, akkor is kiröhögtem, most is nyomult, most is kiröhögtem, különösen, hogy láttam h nem csak velem próbálkozott a társaságból, talán edó körül láttam legyeskedni? nagyon csúnya, pohos gyökér, felkopaszodva fejtetőig, hombár nagy fej... rémlik? meg egy paraszt olyan durván nekem dörgölte a bébipöcsét, hogy majdnem elestem. a köcsögje, majdnem megütöttem. nem volt valami épeszű felhozatal...
ja de a legnagyobb arc az a srác volt, aki akkor szólított le, amikor a buli vége felé ültünk Caprival az egyik padon, és a Shout szólt. erre odahajol a srác, de már vagy egy félórája ott áltt mellettem, hogy ez milyen zenekar??? annyira ledöbbentem h ilyen marhaságot kérdez hogy vagy egy percig csak néztem rá h komolyan ennyire hülye-e vagy mivan? na aztán a nagy szünet után mondom neki, h végülis ugyanaz a zenekar, akikről itt egész éjjel szólt a buli de sebaj... erre néz rám mint a hülyére h ez a szám Depeche Mode? de hogy akkor ez egy régi felvétel lehet... végülis arról a koncertfilmről csak vagy hat klipet nyomtak le aznap este... balfasz |
|
|
|
2010.01. 01. - 18:50:29
Létrehozva:
|
|
|
Mi 4-kor mentünk, mert 4:21-kor ment a vonat, és igy ért haza Évus fél hétre.. úgyhogy nem maradhattunk! Kerestelek, de nem találtalak, de Capri megvolt, vele üzentem, hogy puszi, de sietek... Ezek szerint elfelejtette (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 01. - 18:51:09
Létrehozva:
|
|
|
jah, muris arcok voltak. volt pl csávó, aki már a novemberi Klubban is nyomult rám, akkor is kiröhögtem, most is nyomult, most is kiröhögtem, különösen, hogy láttam h nem csak velem próbálkozott a társaságból, talán edó körül láttam legyeskedni? nagyon csúnya, pohos gyökér, felkopaszodva fejtetőig, hombár nagy fej... rémlik? meg egy paraszt olyan durván nekem dörgölte a bébipöcsét, hogy majdnem elestem. a köcsögje, majdnem megütöttem. nem volt valami épeszű felhozatal... ja de a legnagyobb arc az a srác volt, aki akkor szólított le, amikor a buli vége felé ültünk Caprival az egyik padon, és a Shout szólt. erre odahajol a srác, de már vagy egy félórája ott áltt mellettem, hogy ez milyen zenekar??? annyira ledöbbentem h ilyen marhaságot kérdez hogy vagy egy percig csak néztem rá h komolyan ennyire hülye-e vagy mivan? na aztán a nagy szünet után mondom neki, h végülis ugyanaz a zenekar, akikről itt egész éjjel szólt a buli de sebaj... erre néz rám mint a hülyére h ez a szám Depeche Mode? de hogy akkor ez egy régi felvétel lehet... végülis arról a koncertfilmről csak vagy hat klipet nyomtak le aznap este... balfasz Most elröhögtem magam azon a srácon xD XD Hogy lehet ekkora balfasz már én se tudok mit mondani XD XD |
|
|
|
2010.01. 01. - 18:51:32
Létrehozva:
|
|
|
Macsus:BUÉK (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi értem.Az IDM 5.fejezetére is kivi vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Biztos tetszeni fog a külföldi olvasóknak is. |
|
|
|
2010.01. 01. - 18:52:34
Létrehozva:
|
|
|
jah, muris arcok voltak. volt pl csávó, aki már a novemberi Klubban is nyomult rám, akkor is kiröhögtem, most is nyomult, most is kiröhögtem, különösen, hogy láttam h nem csak velem próbálkozott a társaságból, talán edó körül láttam legyeskedni? nagyon csúnya, pohos gyökér, felkopaszodva fejtetőig, hombár nagy fej... rémlik? meg egy paraszt olyan durván nekem dörgölte a bébipöcsét, hogy majdnem elestem. a köcsögje, majdnem megütöttem. nem volt valami épeszű felhozatal... ja de a legnagyobb arc az a srác volt, aki akkor szólított le, amikor a buli vége felé ültünk Caprival az egyik padon, és a Shout szólt. erre odahajol a srác, de már vagy egy félórája ott áltt mellettem, hogy ez milyen zenekar??? annyira ledöbbentem h ilyen marhaságot kérdez hogy vagy egy percig csak néztem rá h komolyan ennyire hülye-e vagy mivan? na aztán a nagy szünet után mondom neki, h végülis ugyanaz a zenekar, akikről itt egész éjjel szólt a buli de sebaj... erre néz rám mint a hülyére h ez a szám Depeche Mode? de hogy akkor ez egy régi felvétel lehet... végülis arról a koncertfilmről csak vagy hat klipet nyomtak le aznap este... balfasz Tudom kiről beszélsz.. kis béna volt... de legalább nem volt tolakodó... azt meg Valics pattintotta rólkam.. meg talán Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán összeszedett magának valami lányt... de miután a lány markolta, még akkor is jött volna oda hozzánk.. és a lány nagyon durcás lett... úgy sajnáltam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 18:56:38
Létrehozva:
|
|
|
Mi 4-kor mentünk, mert 4:21-kor ment a vonat, és igy ért haza Évus fél hétre.. úgyhogy nem maradhattunk! Kerestelek, de nem találtalak, de Capri megvolt, vele üzentem, hogy puszi, de sietek... Ezek szerint elfelejtette (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem, csak nagy volt a hangzavar XD akartam mondani, csak... csak... XDDD Szasz Usi! Jahh.. bár a hangom nem az igazi, és még cigizni sem tudok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Wrongnál együtt tomboltunk.. nem? Caprira tuti emlékszem, nagyon vigyorgot.. meg ANgie-re is tutira emlékszem. Lolára meg a fly on the windscreen-nél emlékszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon vigyorogtam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó buli volt, jó számokkal és egész jó banda játszotta azokat a számokat XDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és valami őrült szukák társasága is volt ott XD |
|
|
|
2010.01. 01. - 18:56:52
Létrehozva:
|
|
|
nem, csak nagy volt a hangzavar XD akartam mondani, csak... csak... XDDD No problem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nálam még mindig Évus esése volt az est fénypontja... ha eszembe jut, még mindig felkacagok... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 18:58:14
Létrehozva:
|
|
|
jah, muris arcok voltak. volt pl csávó, aki már a novemberi Klubban is nyomult rám, akkor is kiröhögtem, most is nyomult, most is kiröhögtem, különösen, hogy láttam h nem csak velem próbálkozott a társaságból, talán edó körül láttam legyeskedni? nagyon csúnya, pohos gyökér, felkopaszodva fejtetőig, hombár nagy fej... rémlik? meg egy paraszt olyan durván nekem dörgölte a bébipöcsét, hogy majdnem elestem. a köcsögje, majdnem megütöttem. nem volt valami épeszű felhozatal... ja de a legnagyobb arc az a srác volt, aki akkor szólított le, amikor a buli vége felé ültünk Caprival az egyik padon, és a Shout szólt. erre odahajol a srác, de már vagy egy félórája ott áltt mellettem, hogy ez milyen zenekar??? annyira ledöbbentem h ilyen marhaságot kérdez hogy vagy egy percig csak néztem rá h komolyan ennyire hülye-e vagy mivan? na aztán a nagy szünet után mondom neki, h végülis ugyanaz a zenekar, akikről itt egész éjjel szólt a buli de sebaj... erre néz rám mint a hülyére h ez a szám Depeche Mode? de hogy akkor ez egy régi felvétel lehet... végülis arról a koncertfilmről csak vagy hat klipet nyomtak le aznap este... balfasz jesszus Lola nagyon röhögök...hozzád dörgölte a pöcsét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a másik meg ez milyen zenekar...anyám ez kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 18:59:33
Létrehozva:
|
|
|
Nu... mi ez a csönd? előbb meg alig tudtalak titeket utolérni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehhehee.. én még az Only When I Lose Myself-en röhögtem igy utólag vissza gondolva... jajj.. teljesen rámeredtünk Usiva, és Caprival a kivetitőre, és üvöltöttünk annál a bizonyos résznél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hmmm... melyik résznél? XD ahha, ott én is emlékszem Rád... simultunk mint atom simulás ment?XD fúúúj máááán XDDD |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:00:48
Létrehozva:
|
|
|
jesszus Lola nagyon röhögök...hozzád dörgölte a pöcsét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a másik meg ez milyen zenekar...anyám ez kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah, csak lúzerek, bunkók és balfaszok voltak... |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:03:35
Létrehozva:
|
|
|
Hát lehet a helyedben Lola a dörgölősnek lekevertem volna egyet vagy minimum elküldtem volna a jófenébe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 01. - 19:04:20
Létrehozva:
|
|
|
jah, csak lúzerek, bunkók és balfaszok voltak... Hát azért voltak ott pasik... voltak ám.. csak java részt nővel... de én láttam egy két szép darabaot.. még talán olyat is, aki egyedül volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeretitek az orosz hús salátát? Anyám olyat csinál, hogy a fülem ketté áll tőle! Vicus kell receptúra? |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:06:06
Létrehozva:
|
|
|
jah, muris arcok voltak. volt pl csávó, aki már a novemberi Klubban is nyomult rám, akkor is kiröhögtem, most is nyomult, most is kiröhögtem, különösen, hogy láttam h nem csak velem próbálkozott a társaságból, talán edó körül láttam legyeskedni? nagyon csúnya, pohos gyökér, felkopaszodva fejtetőig, hombár nagy fej... rémlik? meg egy paraszt olyan durván nekem dörgölte a bébipöcsét, hogy majdnem elestem. a köcsögje, majdnem megütöttem. nem volt valami épeszű felhozatal... ja de a legnagyobb arc az a srác volt, aki akkor szólított le, amikor a buli vége felé ültünk Caprival az egyik padon, és a Shout szólt. erre odahajol a srác, de már vagy egy félórája ott áltt mellettem, hogy ez milyen zenekar??? annyira ledöbbentem h ilyen marhaságot kérdez hogy vagy egy percig csak néztem rá h komolyan ennyire hülye-e vagy mivan? na aztán a nagy szünet után mondom neki, h végülis ugyanaz a zenekar, akikről itt egész éjjel szólt a buli de sebaj... erre néz rám mint a hülyére h ez a szám Depeche Mode? de hogy akkor ez egy régi felvétel lehet... végülis arról a koncertfilmről csak vagy hat klipet nyomtak le aznap este... balfasz az a csávó akiről első blikkben beszéltél szakállas volt? mert akkor sejtem ki az. nálam is próbálkozott többször is, de asszem a harmadiknál elvesztettem a türelmem és mondom, a nem az nemet jelent. Nem jött többet, de ha még egyszer megfogdosott volna, biztos megütöm... utálom a férfiakat, mindegyik csak azt hiszi, h a nő csak kéreti magát, mert ő akkora díszhímpéldány, h minden nőt megkaphat. |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:06:39
Létrehozva:
|
|
|
Hát azért voltak ott pasik... voltak ám.. csak java részt nővel... de én láttam egy két szép darabaot.. még talán olyat is, aki egyedül volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeretitek az orosz hús salátát? Anyám olyat csinál, hogy a fülem ketté áll tőle! Vicus kell receptúra? naná,hogy kell...csak hagyma ne legyen benne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudod a kellemetlen karácsonyi emlékek...köszi ha volt jó pasi miért nem csipted fel? |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:07:31
Létrehozva:
|
|
|
az a csávó akiről első blikkben beszéltél szakállas volt? mert akkor sejtem ki az. nálam is próbálkozott többször is, de asszem a harmadiknál elvesztettem a türelmem és mondom, a nem az nemet jelent. Nem jött többet, de ha még egyszer megfogdosott volna, biztos megütöm... utálom a férfiakat, mindegyik csak azt hiszi, h a nő csak kéreti magát, mert ő akkora díszhímpéldány, h minden nőt megkaphat. Hááháháháá... Capri... az az... tuti egész éjjel erekciója volt.. bár mondom, talált egy lányt magának, de még utána sem lankadt a kiváncsisága más nők felé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:08:32
Létrehozva:
|
|
|
Hát lehet a helyedben Lola a dörgölősnek lekevertem volna egyet vagy minimum elküldtem volna a jófenébe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyetértek. hozzám senki emberfia ne dörgölje a farkát. kivételek persze vannak, de hát az ember a párjával csak kivételez nem? XD Hááháháháá... Capri... az az... tuti egész éjjel erekciója volt.. bár mondom, talált egy lányt magának, de még utána sem lankadt a kiváncsisága más nők felé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egész éjjel a Sereg körül legyeskedett.... de nem csak ő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pedig nem is csináltunk semmi erotikusat, csak sok csaj volt egy helyen XD |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:09:37
Létrehozva:
|
|
|
az a csávó akiről első blikkben beszéltél szakállas volt? mert akkor sejtem ki az. nálam is próbálkozott többször is, de asszem a harmadiknál elvesztettem a türelmem és mondom, a nem az nemet jelent. Nem jött többet, de ha még egyszer megfogdosott volna, biztos megütöm... utálom a férfiakat, mindegyik csak azt hiszi, h a nő csak kéreti magát, mert ő akkora díszhímpéldány, h minden nőt megkaphat. Capri fogdosott a csávó?Na az olyat utálom...még jó,hogy pofoztad fel (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:10:38
Létrehozva:
|
|
|
Na jó.. néha szeretem, ha fogdosnak.. idegenek... de csak ritkán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ribanc vagyok ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 01. - 19:12:04
Létrehozva:
|
|
|
egyetértek. hozzám senki emberfia ne dörgölje a farkát. kivételek persze vannak, de hát az ember a párjával csak kivételez nem? XD egész éjjel a Sereg körül legyeskedett.... de nem csak ő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pedig nem is csináltunk semmi erotikusat, csak sok csaj volt egy helyen XD Ja a párunk dörgölheti de idegen pasi azért inkább ne. Nem csináltatok erotikusat?ÁÁÁÁ,dehogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem is olyanok vagytok |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:12:43
Létrehozva:
|
|
|
Capri fogdosott a csávó?Na az olyat utálom...még jó,hogy pofoztad fel (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) nem, nem úgy fogdosott. akkor már megfagyott holtestét keresnék a rendőrök, de a belső szerveit lehet, h sosem találnák meg. szeretem etetni az állatokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) csak a csuklómat fogta meg és akaratom ellenére húzott befelé a nagyterembe "gyere táncoljunk!" felkiáltással. mondtam, h azonnal eresszen el és takarodjon. Na jó.. néha szeretem, ha fogdosnak.. idegenek... de csak ritkán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ribanc vagyok ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) neeeeeeeeeem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) max jó kurva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (szeretem a ribanc szót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olyan perverz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
![]() ![]() |