![]() ![]() |
2010.01. 01. - 19:13:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na jó.. néha szeretem, ha fogdosnak.. idegenek... de csak ritkán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ribanc vagyok ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:15:37
Létrehozva:
|
|
|
Jahhh.. az ember lánya néha szeret ribanc lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ez bezony már nem most volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én már csak a madár csicsergést, a tavaszt, és a szerelmet várom! Úgyhogy.....
|
|
|
|
2010.01. 01. - 19:16:19
Létrehozva:
|
|
|
nem, nem úgy fogdosott. akkor már megfagyott holtestét keresnék a rendőrök, de a belső szerveit lehet, h sosem találnák meg. szeretem etetni az állatokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) csak a csuklómat fogta meg és akaratom ellenére húzott befelé a nagyterembe "gyere táncoljunk!" felkiáltással. mondtam, h azonnal eresszen el és takarodjon. neeeeeeeeeem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) max jó kurva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (szeretem a ribanc szót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olyan perverz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) én meg már azt hittem,hogy fenekedet fogdosta vagy ilyesmi.Szóval jól elhajtottad... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) látta volna a párod,hogy húz a csávó....hűha |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:18:25
Létrehozva:
|
|
|
én meg már azt hittem,hogy fenekedet fogdosta vagy ilyesmi.Szóval jól elhajtottad... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) látta volna a párod,hogy húz a csávó....hűha jah, nem is jött vissza hálistenek, de ezek szerint talált magának valakit... az a csaj is jó részeg lehetett XD |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:19:57
Létrehozva:
|
|
|
Olyan ronda volt a pasi,hogy csak részeg nő állhatott vele szóba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 01. - 19:21:01
Létrehozva:
|
|
|
Olyan ronda volt a pasi,hogy csak részeg nő állhatott vele szóba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az én esetem nem volt az biztos XD meg nagyon nyomulós volt, de biztos van, akinek ez bejön... jaj istenem, Mara elaludt az egyik párnán, de édes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:25:15
Létrehozva:
|
|
|
Hááháháháá... Capri... az az... tuti egész éjjel erekciója volt.. bár mondom, talált egy lányt magának, de még utána sem lankadt a kiváncsisága más nők felé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én azt nem értem, az ilyen csúfságoknak honnan van önbizalmuk ahhoz h egyáltalán bepróbálkozzon...? meg azért az tényleg gáz, hogy már a második alkalommal próbálkozott nálam, novemberben pedig olyan nyíltan hülyét csináltam belőle mint a nagykönyvben írva vagyon. Edó, voltak szexik, naigen, csak foglaltak voltak vagy ollllllyan hűvösek mint a jégcsap. plusz nehogy má én nyomulja basszus, nyomuljon a pasi, azért pasi hússali recept nekem is jöhet! úúú, tegnap de jó salit ettem. pedig elég morbidan hangzik, de tényleg isteni volt: reszelt sárgarépa, fokhagyma, füstölt sajt volt benne, meg gondolom fűszerek, és én még tippeltem bele majonézt... valaki tudja, mi ez? és hogy kell konkrétan összerakni? simulás ment?XD fúúúj máááán XDDD na már megint jó szólalt meg... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) imádom magunkat, amikor látvány-leszbi-showt nyomunk... szerintem pár rudi álmodozott rólunk aznap éjjel, ugye lányok? |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:27:04
Létrehozva:
|
|
|
Lola biztos úgy volt vele a pasi,hogy hátha meggondoltad magad vele kapcsolatban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sali...passz |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:29:29
Létrehozva:
|
|
|
Majd mindjárt megirom mindenkinek, imádni fogjátok, bár nagyon sok minden kell bele... most toltam be egy kistányérral...
Annyira szeretem a kutyás filmeket, még csak fél órája megy, és én már bőgtem is... pedig semmi szomorú nincs benne.. csak bele nézek a kutyaszemekbe, és kész... sirok, mint a pisis! Jajjj... engem nem a pasik, hanem a kutyák tesznek egyszer tönkre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaaaj.. nem látok a könnyeimtőől!.. Na elmegyek anyuékhoz, aztán jövök és trécselek veletek... meg irom a receptúrát is! Nem birom a kutyus filmeket, összefacsarja a kis szivem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:30:36
Létrehozva:
|
|
|
Na jó.. néha szeretem, ha fogdosnak.. idegenek... de csak ritkán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ribanc vagyok ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha te, akkor én is. de csak az fogdoshat, aki tetszik, és akinek megengedem. én is szeretek fogdosni ugyanis.... még hogy nem csináltunk semmi erotikusat?! csak hetvennégymillió csípőkörzést, -nyolcast, és egyéb go-go girl mozdulatsorokat... na meg egyesek a cickóikat is simogatták meg rázogatták, ugyeugye???? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:31:50
Létrehozva:
|
|
|
ha te, akkor én is. de csak az fogdoshat, aki tetszik, és akinek megengedem. én is szeretek fogdosni ugyanis.... még hogy nem csináltunk semmi erotikusat?! csak hetvennégymillió csípőkörzést, -nyolcast, és egyéb go-go girl mozdulatsorokat... na meg egyesek a cickóikat is simogatták meg rázogatták, ugyeugye???? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ki mert ilyet tenni... az istállóját!!!! |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:32:20
Létrehozva:
|
|
|
na már megint jó szólalt meg... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) imádom magunkat, amikor látvány-leszbi-showt nyomunk... szerintem pár rudi álmodozott rólunk aznap éjjel, ugye lányok? nem is értem, h mikről beszélsz XD jah, egyébként egyetértek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:32:58
Létrehozva:
|
|
|
na már megint jó szólalt meg... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) imádom magunkat, amikor látvány-leszbi-showt nyomunk... szerintem pár rudi álmodozott rólunk aznap éjjel, ugye lányok? Hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és még csodálkozol,hogy volt aki hozzád dörgölte a farkát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:33:12
Létrehozva:
|
|
|
jah, muris arcok voltak. volt pl csávó, aki már a novemberi Klubban is nyomult rám, akkor is kiröhögtem, most is nyomult, most is kiröhögtem, különösen, hogy láttam h nem csak velem próbálkozott a társaságból, talán edó körül láttam legyeskedni? nagyon csúnya, pohos gyökér, felkopaszodva fejtetőig, hombár nagy fej... rémlik? meg egy paraszt olyan durván nekem dörgölte a bébipöcsét, hogy majdnem elestem. a köcsögje, majdnem megütöttem. nem volt valami épeszű felhozatal... ja de a legnagyobb arc az a srác volt, aki akkor szólított le, amikor a buli vége felé ültünk Caprival az egyik padon, és a Shout szólt. erre odahajol a srác, de már vagy egy félórája ott áltt mellettem, hogy ez milyen zenekar??? annyira ledöbbentem h ilyen marhaságot kérdez hogy vagy egy percig csak néztem rá h komolyan ennyire hülye-e vagy mivan? na aztán a nagy szünet után mondom neki, h végülis ugyanaz a zenekar, akikről itt egész éjjel szólt a buli de sebaj... erre néz rám mint a hülyére h ez a szám Depeche Mode? de hogy akkor ez egy régi felvétel lehet... végülis arról a koncertfilmről csak vagy hat klipet nyomtak le aznap este... balfasz Az a kopaszodó hapi rémlik nekem is,mert átfogta a derekamat,én meg vhogy leszedtem magamról,és gyorsan tovalibbentem |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:33:43
Létrehozva:
|
|
|
ha te, akkor én is. de csak az fogdoshat, aki tetszik, és akinek megengedem. én is szeretek fogdosni ugyanis.... még hogy nem csináltunk semmi erotikusat?! csak hetvennégymillió csípőkörzést, -nyolcast, és egyéb go-go girl mozdulatsorokat... na meg egyesek a cickóikat is simogatták meg rázogatták, ugyeugye???? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) az, h többszörös zaklatás áldozata lettem az Íjjászban nem tartozik a tárgyhoz!XD |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:35:10
Létrehozva:
|
|
|
Majd mindjárt megirom mindenkinek, imádni fogjátok, bár nagyon sok minden kell bele... most toltam be egy kistányérral... Annyira szeretem a kutyás filmeket, még csak fél órája megy, és én már bőgtem is... pedig semmi szomorú nincs benne.. csak bele nézek a kutyaszemekbe, és kész... sirok, mint a pisis! Jajjj... engem nem a pasik, hanem a kutyák tesznek egyszer tönkre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaaaj.. nem látok a könnyeimtőől!.. Na elmegyek anyuékhoz, aztán jövök és trécselek veletek... meg irom a receptúrát is! Nem birom a kutyus filmeket, összefacsarja a kis szivem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) egyem a szived, én minden kisállattal így vagyok, ami szőrös (tollas nem, madarakat nem szeretem) a pedigree reklámon is meghatódom |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:38:26
Létrehozva:
|
|
|
Az a kopaszodó hapi rémlik nekem is,mert átfogta a derekamat,én meg vhogy leszedtem magamról,és gyorsan tovalibbentem az a csávó mindegyikőtöknél bepróbálkozott?Ahogy Lola mondja föjj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:38:56
Létrehozva:
|
|
|
Vica,
egy Ákos VHS koncert kazit konvertáltam át dvd-re. 2000-ben volt a Hűség koncert és dvd-n már nem tudtam megszerezni, a VHS-t pedig semmi pénzért el nem adnám, mert dedikált. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Lola, rémlik az a rém ronda pacák, mindenkire nyomult, rám is, de én aztán leszereltem, fel akart emelni a Newer let me végén, de szerencsére éreztem, hogy mögöttem áll, így gyorsan megfordultam és lecsaptam a kezeit. Oltári nagy állat gyerek, totál be volt szívva... Macsusra is nyomult. Macsus, tök jó, hogy meglett a piátok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztos voltam benne, hogy eltűnik, amire kijöttök a buliból. |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:39:45
Létrehozva:
|
|
|
jaaaj lányok sírok a röhögéstől rajtatok!
'az istállóját' meg 'zaklatás áldozata' ja és Vicus, nem csodálkozom a dörgölőzésen, az van minden Mode klubban, sőt, ebből a szempontból a mostani light volt, általában többen vannak, mindig megtalál egy pár idióta, és ált el is játszogatok velük picit, de ez a mostani annyira durva volt, tényleg majdnem fellökött. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem úgy lesimult, tudjátok, ahogy szoktak, hogy "lekever" (értitek? nálunk így mondják ezt a mozdulatsort?) hanem konkrétan nekem szorította magát és lökött egyet a csipőjén, nagyon durva volt! pedig én egy nyugodt ember vagyok, de tényleg majdnem megütöttem! Vica barátnőm mentett meg. |
|
|
|
2010.01. 01. - 19:40:39
Létrehozva:
|
|
|
Majd mindjárt megirom mindenkinek, imádni fogjátok, bár nagyon sok minden kell bele... most toltam be egy kistányérral... Annyira szeretem a kutyás filmeket, még csak fél órája megy, és én már bőgtem is... pedig semmi szomorú nincs benne.. csak bele nézek a kutyaszemekbe, és kész... sirok, mint a pisis! Jajjj... engem nem a pasik, hanem a kutyák tesznek egyszer tönkre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaaaj.. nem látok a könnyeimtőől!.. Na elmegyek anyuékhoz, aztán jövök és trécselek veletek... meg irom a receptúrát is! Nem birom a kutyus filmeket, összefacsarja a kis szivem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na állatos filmek... még háborús filmben is a lovakat sajnálom (korabeli filmek ugye) én most patizom, össze - vissza dögönyözöm, olyan aranyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |