2400 Oldal V  « < 458 459 460 461 462 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.01. 01. - 19:13:54
Létrehozva: #9181

devotee

Idézet (Edóka @ 2010.01. 01. - 19:10:38) *
Na jó.. néha szeretem, ha fogdosnak.. idegenek... de csak ritkán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ribanc vagyok ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 01. - 19:15:37
Létrehozva: #9182

devotee

Jahhh.. az ember lánya néha szeret ribanc lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ez bezony már nem most volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én már csak a madár csicsergést, a tavaszt, és a szerelmet várom! Úgyhogy.....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 19:16:19
Létrehozva: #9183

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 01. - 19:12:43) *
nem, nem úgy fogdosott. akkor már megfagyott holtestét keresnék a rendőrök, de a belső szerveit lehet, h sosem találnák meg. szeretem etetni az állatokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) csak a csuklómat fogta meg és akaratom ellenére húzott befelé a nagyterembe "gyere táncoljunk!" felkiáltással. mondtam, h azonnal eresszen el és takarodjon.

neeeeeeeeeem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) max jó kurva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (szeretem a ribanc szót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olyan perverz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

én meg már azt hittem,hogy fenekedet fogdosta vagy ilyesmi.Szóval jól elhajtottad... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

látta volna a párod,hogy húz a csávó....hűha
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 01. - 19:18:25
Létrehozva: #9184

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 01. - 19:16:19) *
én meg már azt hittem,hogy fenekedet fogdosta vagy ilyesmi.Szóval jól elhajtottad... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

látta volna a párod,hogy húz a csávó....hűha

jah, nem is jött vissza hálistenek, de ezek szerint talált magának valakit... az a csaj is jó részeg lehetett XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 19:19:57
Létrehozva: #9185

devotee

Olyan ronda volt a pasi,hogy csak részeg nő állhatott vele szóba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 01. - 19:21:01
Létrehozva: #9186

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 01. - 19:19:57) *
Olyan ronda volt a pasi,hogy csak részeg nő állhatott vele szóba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

az én esetem nem volt az biztos XD meg nagyon nyomulós volt, de biztos van, akinek ez bejön...

jaj istenem, Mara elaludt az egyik párnán, de édes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 19:25:15
Létrehozva: #9187

devotee

Idézet (Edóka @ 2010.01. 01. - 19:07:31) *
Hááháháháá... Capri... az az... tuti egész éjjel erekciója volt.. bár mondom, talált egy lányt magának, de még utána sem lankadt a kiváncsisága más nők felé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

én azt nem értem, az ilyen csúfságoknak honnan van önbizalmuk ahhoz h egyáltalán bepróbálkozzon...?
meg azért az tényleg gáz, hogy már a második alkalommal próbálkozott nálam, novemberben pedig olyan nyíltan hülyét csináltam belőle mint a nagykönyvben írva vagyon.

Edó, voltak szexik, naigen, csak foglaltak voltak vagy ollllllyan hűvösek mint a jégcsap. plusz nehogy má én nyomulja basszus, nyomuljon a pasi, azért pasi

hússali recept nekem is jöhet!

úúú, tegnap de jó salit ettem. pedig elég morbidan hangzik, de tényleg isteni volt: reszelt sárgarépa, fokhagyma, füstölt sajt volt benne, meg gondolom fűszerek, és én még tippeltem bele majonézt... valaki tudja, mi ez? és hogy kell konkrétan összerakni?

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 01. - 18:59:33) *
simulás ment?XD fúúúj máááán XDDD

na már megint jó szólalt meg... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
imádom magunkat, amikor látvány-leszbi-showt nyomunk... szerintem pár rudi álmodozott rólunk aznap éjjel, ugye lányok?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 19:27:04
Létrehozva: #9188

devotee

Lola biztos úgy volt vele a pasi,hogy hátha meggondoltad magad vele kapcsolatban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sali...passz
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 01. - 19:29:29
Létrehozva: #9189

devotee

Majd mindjárt megirom mindenkinek, imádni fogjátok, bár nagyon sok minden kell bele... most toltam be egy kistányérral...

Annyira szeretem a kutyás filmeket, még csak fél órája megy, és én már bőgtem is... pedig semmi szomorú nincs benne.. csak bele nézek a kutyaszemekbe, és kész... sirok, mint a pisis! Jajjj... engem nem a pasik, hanem a kutyák tesznek egyszer tönkre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaaaaj.. nem látok a könnyeimtőől!.. Na elmegyek anyuékhoz, aztán jövök és trécselek veletek... meg irom a receptúrát is! Nem birom a kutyus filmeket, összefacsarja a kis szivem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 19:30:36
Létrehozva: #9190

devotee

Idézet (Edóka @ 2010.01. 01. - 19:10:38) *
Na jó.. néha szeretem, ha fogdosnak.. idegenek... de csak ritkán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ribanc vagyok ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ha te, akkor én is. de csak az fogdoshat, aki tetszik, és akinek megengedem. én is szeretek fogdosni ugyanis....

még hogy nem csináltunk semmi erotikusat?! csak hetvennégymillió csípőkörzést, -nyolcast, és egyéb go-go girl mozdulatsorokat... na meg egyesek a cickóikat is simogatták meg rázogatták, ugyeugye???? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 01. - 19:31:50
Létrehozva: #9191

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 01. - 19:30:36) *
ha te, akkor én is. de csak az fogdoshat, aki tetszik, és akinek megengedem. én is szeretek fogdosni ugyanis....

még hogy nem csináltunk semmi erotikusat?! csak hetvennégymillió csípőkörzést, -nyolcast, és egyéb go-go girl mozdulatsorokat... na meg egyesek a cickóikat is simogatták meg rázogatták, ugyeugye???? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

ki mert ilyet tenni... az istállóját!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 01. - 19:32:20
Létrehozva: #9192

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 01. - 19:25:15) *
imádom magunkat, amikor látvány-leszbi-showt nyomunk... szerintem pár rudi álmodozott rólunk aznap éjjel, ugye lányok?

nem is értem, h mikről beszélsz XD

jah, egyébként egyetértek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 19:32:58
Létrehozva: #9193

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 01. - 19:25:15) *

Hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és még csodálkozol,hogy volt aki hozzád dörgölte a farkát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.01. 01. - 19:33:12
Létrehozva: #9194

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 01. - 18:48:24) *
jah, muris arcok voltak. volt pl csávó, aki már a novemberi Klubban is nyomult rám, akkor is kiröhögtem, most is nyomult, most is kiröhögtem, különösen, hogy láttam h nem csak velem próbálkozott a társaságból, talán edó körül láttam legyeskedni? nagyon csúnya, pohos gyökér, felkopaszodva fejtetőig, hombár nagy fej... rémlik? meg egy paraszt olyan durván nekem dörgölte a bébipöcsét, hogy majdnem elestem. a köcsögje, majdnem megütöttem. nem volt valami épeszű felhozatal...
ja de a legnagyobb arc az a srác volt, aki akkor szólított le, amikor a buli vége felé ültünk Caprival az egyik padon, és a Shout szólt. erre odahajol a srác, de már vagy egy félórája ott áltt mellettem, hogy ez milyen zenekar??? annyira ledöbbentem h ilyen marhaságot kérdez hogy vagy egy percig csak néztem rá h komolyan ennyire hülye-e vagy mivan? na aztán a nagy szünet után mondom neki, h végülis ugyanaz a zenekar, akikről itt egész éjjel szólt a buli de sebaj... erre néz rám mint a hülyére h ez a szám Depeche Mode? de hogy akkor ez egy régi felvétel lehet... végülis arról a koncertfilmről csak vagy hat klipet nyomtak le aznap este... balfasz

Az a kopaszodó hapi rémlik nekem is,mert átfogta a derekamat,én meg vhogy leszedtem magamról,és gyorsan tovalibbentem
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 01. - 19:33:43
Létrehozva: #9195

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 01. - 19:30:36) *

az, h többszörös zaklatás áldozata lettem az Íjjászban nem tartozik a tárgyhoz!XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 19:35:10
Létrehozva: #9196

devotee

Idézet (Edóka @ 2010.01. 01. - 19:29:29) *
Majd mindjárt megirom mindenkinek, imádni fogjátok, bár nagyon sok minden kell bele... most toltam be egy kistányérral...

Annyira szeretem a kutyás filmeket, még csak fél órája megy, és én már bőgtem is... pedig semmi szomorú nincs benne.. csak bele nézek a kutyaszemekbe, és kész... sirok, mint a pisis! Jajjj... engem nem a pasik, hanem a kutyák tesznek egyszer tönkre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaaaaj.. nem látok a könnyeimtőől!.. Na elmegyek anyuékhoz, aztán jövök és trécselek veletek... meg irom a receptúrát is! Nem birom a kutyus filmeket, összefacsarja a kis szivem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

egyem a szived, én minden kisállattal így vagyok, ami szőrös (tollas nem, madarakat nem szeretem)
a pedigree reklámon is meghatódom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 19:38:26
Létrehozva: #9197

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.01. 01. - 19:33:12) *
Az a kopaszodó hapi rémlik nekem is,mert átfogta a derekamat,én meg vhogy leszedtem magamról,és gyorsan tovalibbentem

az a csávó mindegyikőtöknél bepróbálkozott?Ahogy Lola mondja föjj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 01. - 19:38:56
Létrehozva: #9198

devotee

Vica,

egy Ákos VHS koncert kazit konvertáltam át dvd-re. 2000-ben volt a Hűség koncert és dvd-n már nem tudtam megszerezni, a VHS-t pedig semmi pénzért el nem adnám, mert dedikált. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Lola,

rémlik az a rém ronda pacák, mindenkire nyomult, rám is, de én aztán leszereltem, fel akart emelni a Newer let me végén, de szerencsére éreztem, hogy mögöttem áll, így gyorsan megfordultam és lecsaptam a kezeit. Oltári nagy állat gyerek, totál be volt szívva... Macsusra is nyomult.

Macsus, tök jó, hogy meglett a piátok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztos voltam benne, hogy eltűnik, amire kijöttök a buliból.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 19:39:45
Létrehozva: #9199

devotee

jaaaj lányok sírok a röhögéstől rajtatok!
'az istállóját' meg 'zaklatás áldozata'

ja és Vicus, nem csodálkozom a dörgölőzésen, az van minden Mode klubban, sőt, ebből a szempontból a mostani light volt, általában többen vannak, mindig megtalál egy pár idióta, és ált el is játszogatok velük picit, de ez a mostani annyira durva volt, tényleg majdnem fellökött. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem úgy lesimult, tudjátok, ahogy szoktak, hogy "lekever" (értitek? nálunk így mondják ezt a mozdulatsort?) hanem konkrétan nekem szorította magát és lökött egyet a csipőjén, nagyon durva volt! pedig én egy nyugodt ember vagyok, de tényleg majdnem megütöttem! Vica barátnőm mentett meg.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 01. - 19:40:39
Létrehozva: #9200

devotee

Idézet (Edóka @ 2010.01. 01. - 19:29:29) *

na állatos filmek... még háborús filmben is a lovakat sajnálom (korabeli filmek ugye)

én most patizom, össze - vissza dögönyözöm, olyan aranyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 458 459 460 461 462 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
182 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (182 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: