2400 Oldal V  « < 45 46 47 48 49 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2009.10. 24. - 18:04:19
Létrehozva: #921

devotee

Mode: okés, hajrá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár lehet hogy mikor feltöltöd a képeket és megadhatod a "tag"-eket vagy mi az isteneket (asszem címszavak), akkor oda kéne pl. beírni egy Dave képhez, hogy Dave Gahan és akkor később megjelenítené, ha rákeresel.
(általában én ezt a lépést ki szoktam hagyni)

vica: majd szépen letöltöd a linkekről a cuccokat, kicsomizod őket, és ami megvan már, azokat kitörlöd. most nem egyesével fogom feltölteni, hanem egy csomagban lesz vagy 15-20 szám.
Én szeretem Martin szólóit. Kellemesek és gondolatébresztőek. Jó feldolgozásokat választott ki.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.10. 24. - 18:09:47
Létrehozva: #922

devotee

Közbe lett is türelmem. A 2. egy kicsit halvány, de látni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 24. - 19:04:19) *
Mode: okés, hajrá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár lehet hogy mikor feltöltöd a képeket és megadhatod a "tag"-eket vagy mi az isteneket (asszem címszavak), akkor oda kéne pl. beírni egy Dave képhez, hogy Dave Gahan és akkor később megjelenítené, ha rákeresel.
(általában én ezt a lépést ki szoktam hagyni)

vica: majd szépen letöltöd a linkekről a cuccokat, kicsomizod őket, és ami megvan már, azokat kitörlöd. most nem egyesével fogom feltölteni, hanem egy csomagban lesz vagy 15-20 szám.
Én szeretem Martin szólóit. Kellemesek és gondolatébresztőek. Jó feldolgozásokat választott ki.

Na erre nem is gondoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megpróbálom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  K__p034.jpg ( 45.91K ) Letöltések száma: 6
Mellékelt állomány:  K__p077.jpg ( 39.94K ) Letöltések száma: 6
Mellékelt állomány:  K__p078.jpg ( 75.48K ) Letöltések száma: 8

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 24. - 18:16:47
Létrehozva: #923

devotee

még mindig haláli ez a táska (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.10. 24. - 18:19:02
Létrehozva: #924

devotee

Amikor én megláttam, a fejem fölé emeltem , és mint az őrültek, úgy futkároztam körbe-körbe xDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 24. - 18:19:07
Létrehozva: #925

devotee

U-girl:oké.Ha te mondod,hogy jó Martin szólója akkor elhiszem.Jöhet amikor ráérsz elküldeni.

Mode:nem semmi az anyukád táskája.Kicsit se volt fan látszik rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.10. 24. - 18:26:19
Létrehozva: #926

devotee

Gondold el Vica, hogy én mekkora lehetek..Csak mert anyám mindenkinek azt mondja, hogy én nagyobb fanatikus vagyok, mint ő... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 24. - 18:26:48
Létrehozva: #927

devotee

Mode: ezen felröhögtem!!! XDDDD

vica: nem sokára küldöm őket. apu szétszedi a nagy gépet és elviszi a volt kollégájához. akkor felszabadul a számítógépes asztal és átcuccolok oda a laptoppal, csatlakoztatom a gyors netet és küldöm is a cuccokat meg elkezdem feltölteni a b-sideokat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 24. - 19:07:00
Létrehozva: #928

devotee

Sziasztok!

Edóka, nagyon aranyos a kutyád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Halálos az a napszemcsi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy most tudtam válaszolni a méledre, mert reggel nem kapcsoltam be a gépet, most meg nem régen értünk haza a nagy családi banzájról, ami tök jó volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

U-girl! Az Andys avatarok mikor lesznek készen? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Vica, boldog szülinapot, ha te ünnepeltél ma!

Mode, halálos a táskád (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 24. - 19:08:15
Létrehozva: #929

devotee

Angie: holnap igyekszem megcsinálni őket, oks? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na mindjárt elkezdem küldözgetni a számokat vicának.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 24. - 19:14:03
Létrehozva: #930

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 24. - 20:08:15) *
Angie: holnap igyekszem megcsinálni őket, oks? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na mindjárt elkezdem küldözgetni a számokat vicának.

Köszi, köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Látom jó sokáig aludtál, én csak 6-ig, ennek ellenére úgy nyomtam a gázpedált, mintha szuperszonikus repülőben ültünk volna. 3 óra helyett 2,5 alatt odaértünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 24. - 19:24:39
Létrehozva: #931

devotee

Sziasztok!

Hát majdnem teljesen elköltöztem... ma még itt alszom, csak a tv, a laptop maradt itt, meg még a polcok... kong a szoba... jajjj. ahogy látom mindenkinek nagyon jó napja volt, nekem is:) Useless, kérek privát üzit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angi, még meg sem néztem a gmail-em... olyan cardio edzésem volt ma, hogy csak na... második emeletet kb 100x jártuk meg Valcsával:) Most ki vagyok nyúvadva, viszont, mivel nagyon izgatott vagyok a történtek miatt, nem fogok tudni aludni. úgyhogy... zaklatok majd mindenkit:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 24. - 19:29:34
Létrehozva: #932

devotee

Akkor Edóka a jövő héten (vagy már holnap után?) új lakásban ébredsz, de király (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elhiszem, hogy a hurcolkodás néha jobb, mint bármilyen edzőterem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És kézben vittétek át a cuccokat vagy kocsival?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 24. - 19:39:39
Létrehozva: #933

devotee

Jó éjt csajok, nagyon hulla vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 24. - 19:40:17
Létrehozva: #934

devotee

Kézben.. mindent kézben... néha akkora zsákokat cipeltünk, azon röhögtem, ahogy ment előttem Valcsa olyan volt mintha a zsák vitte volna... Volt akkora mind a két kezemben, hogy szinte vállból kellett emelnem, különben leért a földre (nagyon alacsony vagyok) és csak totyorogni tudtam.... nagyon sokat nevettünk, úgy a 30. emeletre rohanásnál, már annyira lüktetett az agyunk, kinunkban röhögtünk, folyt a nyálkunk!

Jóccakát Angie!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 24. - 19:48:40
Létrehozva: #935

devotee

Sziasztok Angie,Edóka.

Angie örülök,hogy jól érezted magad a családi bulin.Végül is én is azon voltam csak jóval kisebb volt mint a tiétek.Nem én ünnepeltem a szülinapom hanem a keresztanyám.
Apropó Andy...tegnapelőtt álmodtam valami zavarosat és Andy is benne volt.Csak arra emlékszem,hogy nagyon jól elbeszélgettünk(hogy milyen nyelven nem tudom de értettük egymást).Dave is benne volt de nem nagyon foglalkoztunk egymással.Angie nagyon rácuppantál te Andyre....gyanús... hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edóka tök jó ,hogy a jövőhéten már az új lakásban fogsz lakni.Egyébként ari a kutyusod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

U-girl köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode ja hát én is felröhögtem azon amit írtál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjszakát Angie.Pihend ki magad.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 24. - 19:51:21
Létrehozva: #936

devotee

Hát már holnap.. már holnap ott hajtom álomra a fejem... szeretném.
Köszönöm, imádom a kutyám, rosszcsont:)
Lejjebb ment már a gyomrod a nagy zabálás után? Mi ma szendvicsen éltünk, és még holnap is azon fogunk:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 24. - 19:59:57
Létrehozva: #937

devotee

Lejjebb ment már a gyomrom ja.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 24. - 20:15:52
Létrehozva: #938

devotee

Edóka: remélem, szeretni fogod az új lakást! egyedül költözöl oda? (PM-et küldöm, ha feltöltöttem rapidra a cuccokat)

vica: közben szorgosan mennek neked a mailek.

Mode: marha jó az új avatarod!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 24. - 20:16:58
Létrehozva: #939

devotee

U-girl láttam megérkeztek Capri kedvenc Szöszijének albumai.Köszönet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaj azt már én is akartam írni csak elfelejtettem:Mode tetszik az új képed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 24. - 20:20:27
Létrehozva: #940

devotee

Ja... Useless, már tegnap is akartam mondani, hogy milyen jó, végre más lett a DID sorszámozása:) ezt sokkal könnyebb legörgetni, és nincs forditva:)

Egyedül biza.. tök egyedül... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 45 46 47 48 49 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
162 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (162 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: