2400 Oldal V  « < 459 460 461 462 463 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.01. 01. - 19:41:43
Létrehozva: #9201

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.01. 01. - 19:33:12) *
Az a kopaszodó hapi rémlik nekem is,mert átfogta a derekamat,én meg vhogy leszedtem magamról,és gyorsan tovalibbentem

Igen, ő volt az. Zavaróan mindig köröttünk grasszált...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 19:42:21
Létrehozva: #9202

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 01. - 19:38:56) *
Vica,

egy Ákos VHS koncert kazit konvertáltam át dvd-re. 2000-ben volt a Hűség koncert és dvd-n már nem tudtam megszerezni, a VHS-t pedig semmi pénzért el nem adnám, mert dedikált. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Lola,

rémlik az a rém ronda pacák, mindenkire nyomult, rám is, de én aztán leszereltem, fel akart emelni a Newer let me végén, de szerencsére éreztem, hogy mögöttem áll, így gyorsan megfordultam és lecsaptam a kezeit. Oltári nagy állat gyerek, totál be volt szívva... Macsusra is nyomult.

Macsus, tök jó, hogy meglett a piátok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztos voltam benne, hogy eltűnik, amire kijöttök a buliból.

úúúú, az nekem is dedikálva van meg! meg az Ikon vhs is! az van neked? bedigizhetné azt is magácska, én meg pitiznék érte, mint atom...

nyomikám, mindenkivel próbálkozott, de hát ilyen fejjel basszus, banyamancs sem feküdne mellé...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 01. - 19:42:32
Létrehozva: #9203

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.01. 01. - 18:39:10) *
Na sziasztok lányok! Meg üdv Neo-nak,ha benéz,behalások a beszólásaid,teljesen idepasszolsz!:D

Boldog DMben gazdag Új évet!!!

Jujj a buli!!!!.......

Üdv Neked is Macsus és mindenkinek! Nem igazán jutok szóhoz, pörögtök mint atom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ennyit olvasni... de nagyon tuti... mint egy leszbishow... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Arra meg hogy mindenki elégedetlenkedik azzal hogy hogy néz ki a képeken annyit mondanék, hogy semmi probléma a képekkel, dögös DM babákat látok csak rajtuk... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Lencseevés megvolt, kezdek a fejfájásból is kimászni, lassan a hasimasi is elmúlik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sajnálom hogy nem tudtam ott lenni a buliban, biztos pár decibellel hangosabb lett volna ha én is ott üvöltöm a Wrong-ot meg a többi zsír számot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na de majd a koncin, az első sorban. Mondjuk én nem azért csápolok majd amiért Ti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De egy esetleges Dave vagy Martin féle kézfogás után nem hiszem hogy egyhamar kezet mosnék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 19:46:02
Létrehozva: #9204

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 01. - 19:42:32) *
Üdv Neked is Macsus és mindenkinek! Nem igazán jutok szóhoz, pörögtök mint atom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ennyit olvasni... de nagyon tuti... mint egy leszbishow... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

hát meg mondjuk ha ott lettél volna, legalább lett volna, egy épkézláb kinézetű férfiember a környéken... (igen, bók volt, lehet pirulni)

jah és én nem a kezüket akarom fogdosni
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 19:46:10
Létrehozva: #9205

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 01. - 19:39:45) *
jaaaj lányok sírok a röhögéstől rajtatok!
'az istállóját' meg 'zaklatás áldozata'

ja és Vicus, nem csodálkozom a dörgölőzésen, az van minden Mode klubban, sőt, ebből a szempontból a mostani light volt, általában többen vannak, mindig megtalál egy pár idióta, és ált el is játszogatok velük picit, de ez a mostani annyira durva volt, tényleg majdnem fellökött. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem úgy lesimult, tudjátok, ahogy szoktak, hogy "lekever" (értitek? nálunk így mondják ezt a mozdulatsort?) hanem konkrétan nekem szorította magát és lökött egyet a csipőjén, nagyon durva volt! pedig én egy nyugodt ember vagyok, de tényleg majdnem megütöttem! Vica barátnőm mentett meg.

Lola hányinger lehetett a csávó... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 01. - 19:46:25
Létrehozva: #9206

devotee

Mindenkinek Búék!

Elküldtem a képeket, de én nem csináltam sokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Puszi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 01. - 19:47:07
Létrehozva: #9207

devotee

Arra meg hogy mindenki elégedetlenkedik azzal hogy hogy néz ki a képeken annyit mondanék, hogy semmi probléma a képekkel, dögös DM babákat látok csak rajtuk...

Lencseevés megvolt, kezdek a fejfájásból is kimászni, lassan a hasimasi is elmúlik.

Sajnálom hogy nem tudtam ott lenni a buliban, biztos pár decibellel hangosabb lett volna ha én is ott üvöltöm a Wrong-ot meg a többi zsír számot.
Na de majd a koncin, az első sorban. Mondjuk én nem azért csápolok majd amiért Ti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De egy esetleges Dave vagy Martin féle kézfogás után nem hiszem hogy egyhamar kezet mosnék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

"Na de majd a koncin, az első sorban. Mondjuk én nem azért csápolok majd amiért Ti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) " - háh, az vicces lenne... de talán lenen valami torz erotikus bája a dolognak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

"Arra meg hogy mindenki elégedetlenkedik azzal hogy hogy néz ki a képeken annyit mondanék, hogy semmi probléma a képekkel, dögös DM babákat látok csak rajtuk... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) " - husimanó vagy, h ezt mondod XD legközelebb velünk jössz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) koncerten meg első sorban felszedlek, azt csápolhatunk együtt XD Macsus tuti nem tiltakozna, elvégre FS tag vagy vagy mi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 19:49:40
Létrehozva: #9208

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 01. - 19:46:02) *
hát meg mondjuk ha ott lettél volna, legalább lett volna, egy épkézláb kinézetű férfiember a környéken... (igen, bók volt, lehet pirulni)

jah és én nem a kezüket akarom fogdosni

nem hanem a kapucinert meg az anacondát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Arra meg hogy mindenki elégedetlenkedik azzal hogy hogy néz ki a képeken annyit mondanék, hogy semmi probléma a képekkel, dögös DM babákat látok csak rajtuk... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Lencseevés megvolt, kezdek a fejfájásból is kimászni, lassan a hasimasi is elmúlik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sajnálom hogy nem tudtam ott lenni a buliban, biztos pár decibellel hangosabb lett volna ha én is ott üvöltöm a Wrong-ot meg a többi zsír számot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A "dögös DM babákkal "beloptad magad a lányok szivébe.
ugye-ugye milyen jó,hogy bekerültél ennyi klassz csaj közé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki:BUÉK

Angie:értem a VHS-t.Tök jó dedikált Ákos kazi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 01. - 19:52:50
Létrehozva: #9209

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 01. - 19:42:21) *
úúúú, az nekem is dedikálva van meg! meg az Ikon vhs is! az van neked? bedigizhetné azt is magácska, én meg pitiznék érte, mint atom...

nyomikám, mindenkivel próbálkozott, de hát ilyen fejjel basszus, banyamancs sem feküdne mellé...

Drága Lola, az Ikont nem kell bedigizni, mert az Utolsó hangos dal ráadás tripla dvd egyikén az egész koncert rajta van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Délután dübörögtettem is kicsit, mert állat a style és a zene. Imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szívesen átmásolom.

Nagyon nyominger volt, de mi is hülyék voltunk, mert nem változtattunk helyet, hogy eltűnjünk előle... pedig lehet ha arrébb mentünk volna pl. a terem másik felére ott nem talált volna meg minket.

Niki, lécci nekem is küld el a képeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lécci, lécci (copyringh by Dr. House)

Imádlak, imádlak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 01. - 19:54:09
Létrehozva: #9210

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 01. - 19:52:50) *
Drága Lola, az Ikont nem kell bedigizni, mert az Utolsó hangos dal ráadás tripla dvd egyikén az egész koncert rajta van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Délután dübörögtettem is kicsit, mert állat a style és a zene. Imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szívesen átmásolom.

Nagyon nyominger volt, de mi is hülyék voltunk, mert nem változtattunk helyet, hogy eltűnjünk előle... pedig lehet ha arrébb mentünk volna pl. a terem másik felére ott nem talált volna meg minket.

Niki, lécci nekem is küld el a képeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lécci, lécci (copyringh by Dr. House)

Imádlak, imádlak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ez a tripla lemezes téma nekem is megvan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 19:55:29
Létrehozva: #9211

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 01. - 19:47:07) *
háh, az vicces lenne... de talán lenen valami torz erotikus bája a dolognak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Torz????!!!!
igazi izgi kis slash lenne! ezt szeressük! oké, Usi, Capri, indítványozom, hogy írjunk olyan slash-t, hogy Neo és a Fiúk!!!!!!!!!! Most!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 01. - 19:56:39
Létrehozva: #9212

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 01. - 19:54:09) *
ez a tripla lemezes téma nekem is megvan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most pótoltam az összes lemaradásom Ákos dvd-k terén (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Andante és a 40+ landolt még nálam két ünnep között. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A többi már megvolt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica, nagyon szeretem ezt a kazit, főleg mert, hogy névre szóló a dedika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 19:57:30
Létrehozva: #9213

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 01. - 19:49:40) *
nem hanem a kapucinert meg az anacondát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

pontosabban CSAK AZ ANACONDÁT!az teljes embert kíván
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 01. - 19:57:50
Létrehozva: #9214

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 01. - 19:55:29) *
Torz????!!!!
igazi izgi kis slash lenne! ezt szeressük! oké, Usi, Capri, indítványozom, hogy írjunk olyan slash-t, hogy Neo és a Fiúk!!!!!!!!!! Most!

nem biztos, h Neo (majdnem Noét írtam XD) örülnen eki XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 19:58:36
Létrehozva: #9215

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 01. - 19:52:50) *

ahh
Te vagy az én emberem, tudtam én
kell!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 01. - 19:59:42
Létrehozva: #9216

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 01. - 19:58:36) *
ahh
Te vagy az én emberem, tudtam én
kell!

Oki, akkor majd Dr. House miatt úgyis ütközünk, akkor odaadom az IKON-t (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 20:01:03
Létrehozva: #9217

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 01. - 19:57:50) *
nem biztos, h Neo (majdnem Noét írtam XD) örülnen eki XD

na bumm! és a Fiúk örülnének szerinted a kis slasheknek? báááár... ha jobban belegondolok, akkor Martin simán... a kis pervie perverson

Idézet (Angelus @ 2010.01. 01. - 19:59:42) *
Oki, akkor majd Dr. House miatt úgyis ütközünk, akkor odaadom az IKON-t (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ámen
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 01. - 20:01:11
Létrehozva: #9218

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 01. - 20:00:07) *
na bumm! és a Fiúk örülnének szerinted a kis slasheknek? báááár... ha jobban belegondolok, akkor Martin simán... a kis pervie perverson

ugye, h ugye? imádom azt a kis perverz fejét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD lehet, h jól megértenénk egymást? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 01. - 20:01:54
Létrehozva: #9219

devotee

Visszamegyek a saját gépemhez, ez kell apunak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ott írom a Vica lemezeit, úgyhogy asszem búcsúzom, mert nem tudok írás mellett netezni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó pihenést, józanodást és dumálást nektek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Pusssszzzzzzz
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 20:05:12
Létrehozva: #9220

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 01. - 20:01:11) *
ugye, h ugye? imádom azt a kis perverz fejét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD lehet, h jól megértenénk egymást? XD

egész biztosan. ha nem lenne beszédtéma, villantanál egy kis cicit

pápá Angie
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 459 460 461 462 463 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
176 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (176 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: