![]() ![]() |
2010.01. 01. - 20:06:14
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.01. 01. - 20:07:21
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 01. - 20:07:59
Létrehozva:
|
|
|
hát meg mondjuk ha ott lettél volna, legalább lett volna, egy épkézláb kinézetű férfiember a környéken... (igen, bók volt, lehet pirulni) jah és én nem a kezüket akarom fogdosni (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Azt mindjárt gondoltam hogy nem a kezükre pályáztok... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 20:08:37
Létrehozva:
|
|
|
ah!! Dead of Nightot hallgatok!!!!
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Azt mindjárt gondoltam hogy nem a kezükre pályáztok... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ehhe... jah. télleg nem |
|
|
|
2010.01. 01. - 20:10:32
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 01. - 20:12:19
Létrehozva:
|
|
|
Idézet \\\"Na de majd a koncin, az első sorban. Mondjuk én nem azért csápolok majd amiért Ti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) \\\" - háh, az vicces lenne... de talán lenen valami torz erotikus bája a dolognak... \\\"Arra meg hogy mindenki elégedetlenkedik azzal hogy hogy néz ki a képeken annyit mondanék, hogy semmi probléma a képekkel, dögös DM babákat látok csak rajtuk... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) \\\" - husimanó vagy, h ezt mondod XD legközelebb velünk jössz? Koncerten meg első sorban felszedlek, azt csápolhatunk együtt XD Macsus tuti nem tiltakozna, elvégre FS tag vagy vagy mi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem szeretnék torzalkodni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Koncin a kiemelt állóban mindenki ott lesz nem? Akkor még szép hogy veletek megyek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ezért az együtt csápolásért meg még szavadon foglak. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Idézet egész biztosan. ha nem lenne beszédtéma, villantanál egy kis cicit pápá Angie CICI?????? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) HOL??? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 20:17:30
Létrehozva:
|
|
|
Nem szeretnék torzalkodni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Koncin a kiemelt állóban mindenki ott lesz nem? Akkor még szép hogy veletek megyek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ezért az együtt csápolásért meg még szavadon foglak. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) CICI?????? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) HOL??? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem mindenki lesz kiemeltbe sajnos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cici asszem rajtad kívül minden tagunknak járt egy pár ingyen anno és a mellkasunkon hordjukXD |
|
|
|
2010.01. 01. - 20:20:04
Létrehozva:
|
|
|
Neo, hol nem? el vagyunk látva szépen... a Fekete Sereg mellbősége átlagolva szép egészségesen fejlett hogy úgy mondjam. azt hiszem Te még nem tudod, hova kerültél... cici asszem rajtad kívül minden tagunknak járt egy pár ingyen anno és a mellkasunkon hordjukXD XD XD XDDDDD |
|
|
|
2010.01. 01. - 20:21:34
Létrehozva:
|
|
|
Neo, hol nem? el vagyunk látva szépen... a Fekete Sereg mellbősége átlagolva szép egészségesen fejlett hogy úgy mondjam. azt hiszem Te még nem tudod, hova kerültél... XD XD XDDDDD átlagolva mennyi lehet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindenki adja meg a mellbőségét! XD 80B-s vagyok XD |
|
|
|
2010.01. 01. - 20:23:50
Létrehozva:
|
|
|
átlagolva mennyi lehet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindenki adja meg a mellbőségét! XD 80B-s vagyok XD félek leírni... 90C |
|
|
|
2010.01. 01. - 20:24:31
Létrehozva:
|
|
|
Neo, hol nem? el vagyunk látva szépen... a Fekete Sereg mellbősége átlagolva szép egészségesen fejlett hogy úgy mondjam. azt hiszem Te még nem tudod, hova kerültél... XD XD XDDDDD A képeken láttam és valóban... nem rossz az átlag... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 20:26:15
Létrehozva:
|
|
|
A képeken láttam és valóban... nem rossz az átlag... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tetszik, mi?XD |
|
|
|
2010.01. 01. - 20:27:46
Létrehozva:
|
|
|
átlagolva mennyi lehet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindenki adja meg a mellbőségét! XD 80B-s vagyok XD Nem rossz! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) félek leírni... 90C (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Többiek??? Tessék beadni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tetszik, mi?XD Tetszik bizony!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 20:28:44
Létrehozva:
|
|
|
Nem rossz! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Többiek??? Tessék beadni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tetszik bizony!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) férfiak.... XD oh, szted mint férfi a 80B az egy jó méret?XD |
|
|
|
2010.01. 01. - 20:30:21
Létrehozva:
|
|
|
Nem rossz! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Többiek??? Tessék beadni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tetszik bizony!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uram, ön egy disznó nem vicces! nagyon is komoly (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 20:30:32
Létrehozva:
|
|
|
80B (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 01. - 20:31:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 01. - 20:31:09
Létrehozva:
|
|
|
férfiak.... XD oh, szted mint férfi a 80B az egy jó méret?XD Nem szoktam a méretet kérdezni, azt se tudom mit jelent a "B". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A képről megítélve viszont szemet gyönyörködtető! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 20:31:09
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 01. - 20:32:03
Létrehozva:
|
|
|
Nem szoktam a méretet kérdezni, azt se tudom mit jelent a "B". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A képről megítélve viszont szemet gyönyörködtető! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) azt hittem, h a férfiak kenik vágják a mellméreteket XD |
|
|
|
![]() ![]() |