![]() ![]() |
2010.01. 01. - 21:35:50
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na lányok... mostantól egy évig igy leszek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nah, ez tetszik. csak majd szólj mindnkinek, hogy tudják, ki vagy |
|
|
|
2010.01. 01. - 21:35:54
Létrehozva:
|
|
|
csövi mkinek depeche mode ban gazdag buék nektek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szívem csücskei hol vannak? edó, trixx, capri, lola, niki? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) puszi nektek és a etcnek is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) őket s szeretem.
|
|
|
|
2010.01. 01. - 21:36:53
Létrehozva:
|
|
|
Képet kérek rólad ebben a cuccban! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) majd köv pecsába fűzőbe megyek XD Na lányok... mostantól egy évig igy leszek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) miért? jól van csajok, most mennem kell, már toporognak a hátam mögött XD házalunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 21:36:59
Létrehozva:
|
|
|
csövi mkinek depeche mode ban gazdag buék nektek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szívem csücskei hol vannak? edó, trixx, capri, lola, niki? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) puszi nektek és a etcnek is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) őket s szeretem. Szia Jantar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt vagyok, csak átkeresztelkedtem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Új év, új név... Edó |
|
|
|
2010.01. 01. - 21:37:09
Létrehozva:
|
|
|
már csak 10 nap és megint itt lesz martinka a drága ja mode93 te is szívem csücske vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 01. - 21:37:41
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 01. - 21:38:13
Létrehozva:
|
|
|
Na arra befizetek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) merthogy?XD |
|
|
|
2010.01. 01. - 21:38:26
Létrehozva:
|
|
|
csövi mkinek depeche mode ban gazdag buék nektek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szívem csücskei hol vannak? edó, trixx, capri, lola, niki? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) puszi nektek és a etcnek is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) őket s szeretem. hát szervusz édes! épp akartam írni egy hsz-t, "hol a ménkűben van Jantar???" szövegezéssel... (na látod, bevonzottalak... köszi a könyvet, biblia, jó nagyon) |
|
|
|
2010.01. 01. - 21:38:38
Létrehozva:
|
|
|
Szia Jantar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt vagyok, csak átkeresztelkedtem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Új év, új név... Edó mire fel ez a váltás? az edó jobb volt :S kiskutyád átvészelte a szilveszteri petárdázást? az enyém nagyon kiakadt tőle :S |
|
|
|
2010.01. 01. - 21:39:17
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 01. - 21:39:48
Létrehozva:
|
|
|
hát szervusz édes! épp akartam írni egy hsz-t, "hol a ménkűben van Jantar???" szövegezéssel... (na látod, bevonzottalak... köszi a könyvet, biblia, jó nagyon) annyi fele kellett mennem hogy nem is tudom felsorolni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem volt időm csak néha benézni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 21:40:33
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 01. - 21:40:38
Létrehozva:
|
|
|
nagyon szeretek dm koncert előtti hangulatba lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 01. - 21:41:25
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 01. - 21:41:32
Létrehozva:
|
|
|
mire fel ez a váltás? az edó jobb volt :S kiskutyád átvészelte a szilveszteri petárdázást? az enyém nagyon kiakadt tőle :S Jantar... az Edó a saját nevem... és gondoltam most már ideje itt is váltani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez is hozzám tartozik, mert a kutyáim nevei vannak össze rakva... illetve egy hiányzik, de azt majd jövőre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tetszik? váltsak? Márpedig az Edó nem maradhat.. Na..... akkor .... pályáztatunk! Mire nevezzem át magam, illetve Ti dobjatok... és akkor én is megnyugszom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem mintha izgatott lennék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 21:41:46
Létrehozva:
|
|
|
oh látom én ,de én hűséges kurva vagyokXD capri azt most megmondom, hogy jan 11én martin az enyém az év többi napján lehet a tiéd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 21:42:12
Létrehozva:
|
|
|
figyeljél, Capri, valaki teljesen rád talál itten mozdulászni... Ki? Én? Á dehogy! Nem ! Tiltakozok! Nemnemnem! Vagy mégis? De nem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudod néha olyan bizonytalan vagyok! Vagy mégse? |
|
|
|
2010.01. 01. - 21:42:19
Létrehozva:
|
|
|
nagyon szeretek dm koncert előtti hangulatba lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) óóóóó, nekem már hetek óta intenzíven depesmódolnak az agyáramaim |
|
|
|
2010.01. 01. - 21:42:28
Létrehozva:
|
|
|
annyi fele kellett mennem hogy nem is tudom felsorolni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem volt időm csak néha benézni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit csináltál? |
|
|
|
2010.01. 01. - 21:42:57
Létrehozva:
|
|
|
Jantar... az Edó a saját nevem... és gondoltam most már ideje itt is váltani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez is hozzám tartozik, mert a kutyáim nevei vannak össze rakva... illetve egy hiányzik, de azt majd jövőre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tetszik? váltsak? Márpedig az Edó nem maradhat.. Na..... akkor .... pályáztatunk! Mire nevezzem át magam, illetve Ti dobjatok... és akkor én is megnyugszom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem mintha izgatott lennék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ne haragudjál csak olyan szokatlan biztos megszokom majd de most még új és furcsa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |