![]() ![]() |
2010.01. 01. - 23:06:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.01. 01. - 23:08:21
Létrehozva:
|
|
|
Hehhhee.. jaaaa... nem virslizem le a férfiak farkát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyébként meg imádom a virslit, ha nincs időm enni meló közben, mindig bevágok a mikróba egyet, és azt eszegetem a vendégek mellett... imádom!
|
|
|
|
2010.01. 01. - 23:11:37
Létrehozva:
|
|
|
Mi mind nagy darab lyányok vagyunkn mint láthattad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. csak jó nagy darab virsliseket szeretünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na most felröhögtem, pedig itten már mindenki alszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindkét helyre lehet ha kell átküldöm neked is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jöhetnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 23:11:46
Létrehozva:
|
|
|
Baing... lemaradtam a forest-ről
faszom... pedig nagyon nagyon szeretem... a borsó, meg a héja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 23:15:19
Létrehozva:
|
|
|
Baing... lemaradtam a forest-ről faszom... pedig nagyon nagyon szeretem... a borsó, meg a héja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg, most van vagy volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem baj, majd dvd! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 23:20:53
Létrehozva:
|
|
|
Január 18-tól Bumerang a NEO Fm-en (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.01. 01. - 23:25:07
Létrehozva:
|
|
|
Na.. sikerált ma már másodjára is kisirni a szemem.. most még orrom is bedugult... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még jó, hogy nem láttam az egészet, mert képes vagyok még a röhögés közben is bőgni....
Szasz Usi.. megjöttél? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Január 18-tól Bumerang a NEO Fm-en (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Miért görbül lefelé a szád Angie? Na... látom nagyon inaktivak vagytok, elmegyek olvasni, pusza mindenkinek, és jóccakát! |
|
|
|
2010.01. 01. - 23:29:18
Létrehozva:
|
|
|
Na.. sikerált ma már másodjára is kisirni a szemem.. most még orrom is bedugult... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még jó, hogy nem láttam az egészet, mert képes vagyok még a röhögés közben is bőgni.... Szasz Usi.. megjöttél? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miért görbül lefelé a szád Angie? Na... látom nagyon inaktivak vagytok, elmegyek olvasni, pusza mindenkinek, és jóccakát! Hát mert így már egész biztos, hogy nem lesz Sláger Rádió (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jó éjt, én is tiplizek aludni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 01. - 23:35:49
Létrehozva:
|
|
|
én vagyok ugyan, de houset nézünk barátnőmmel, úgyhogy let say, pápá
viszont ettem lencsét, Edó!!!!!! tessék sírni, nevetni, mindegy, csak érzések legyenek... sziasztok, kincseim |
|
|
|
2010.01. 02. - 00:47:23
Létrehozva:
|
|
|
jesszumpepi emberek! nem semmi amit alkottatok, míg én kis naivan leragadtam a National Geogrpahic Chanelen az asszem Az univerzum peremén vagy milyen műsoron!!!
(Jó volt egyébként és mindjárt eszembe jutott a Macro kis szőke angyalkánk előadásában meg hogy milyen porszemnyik se vagyunk az univerzumban! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Edó: nekem tetszik az új neved, csak kicsit szoknom kell még, de hát nekem is Edó maradsz, hehe! XD Hmm, ma bevirsliztem vacsira XD Lola: ugyanakkora a mellünk! XD és nekem is a szám nagy általában XD hallod, hangosan visítottam a röhögéstől a mellméretezésedtől meg a többi elmés beszóláson! XDDDD még a könnyem is kicsordult! (csoda hogy apámék nem törték rám az ajtót hogy mit fulladozok! XDD) Állatok! XD Neo: te aztán tudod, hogy kell hízelegni! szerintem egyre inkább belopod magad a Sereg hölgykoszorújának szívébe! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nikinek és Caprinak köszi az új képeket! le is mentettem őket. jantar: köccciii a képeket! (nem csak a Dave-esnek örültem! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) na még én is olvasok kicsit aztán csicsi - ma csak kb. 3 órát sikerült hunyni. vagyis már tegnap. értitek, na. |
|
|
|
2010.01. 02. - 02:23:39
Létrehozva:
|
|
|
Hova lett az én perverz bandám?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://media.depechemode.com/main_site/2009_gr/totu_pictures/20091218_bigpete/dsc04860.jpg) (IMG:http://media.depechemode.com/main_site/2009_gr/totu_pictures/20091218_bigpete/dsc04895.jpg) lola örülök hogy tetszik a könyv anyuddal biztos jól elvoltatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen szexuál Martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) neki aztán bármilyen kurva lennék, amilyet csak akar!!! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csók, te Falkaférfi, te! Vezérkan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Válassz Vezérnőstényt! XD Persze, képletes címek, mert nem vagyunk száz százalékban hűek a farkasok hierarchiájához, szóval itt nincs főnök. Csak istenségek XD Totemimádás felsőfokon! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szexuálnézés, szexi bőrcuccok... ostort ide, és lakkcsizmááát XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bocsi most látom edónak írtalak :S (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nekem már csak Edó marad. remélem nem gond XD |
|
|
|
2010.01. 02. - 02:49:19
Létrehozva:
|
|
|
szia, Capri, még itt?
látom be vagy indulva.... ezek a kommentek... hát nincs otthon az Ember, hogy leápoljon? vagy alapból vagy ilyen hiperaktív? |
|
|
|
2010.01. 02. - 02:58:44
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 02. - 03:20:46
Létrehozva:
|
|
|
na de most lépek. jóéjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 02. - 08:32:15
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Süt a nap!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igaz, hogy nagyon hideg van, de süt a nap és tiszta az ég és az ember kedve is jobb ettől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri, halok a szövegeden, Usi, nagyon hozzánk illő természetfilmet néztél az NG-n (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 08:43:18
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Most nincs időm elolvasni titeket,majd délután. Szép napot mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 08:45:06
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
neo fiú? Ez gondot jelent drága Jjantarr? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 08:47:28
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süt a nap!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igaz, hogy nagyon hideg van, de süt a nap és tiszta az ég és az ember kedve is jobb ettől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri, halok a szövegeden, Usi, nagyon hozzánk illő természetfilmet néztél az NG-n (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh, Vasárnap 9-kor is lesz egy film a Világűrről, természetesen nézni fogom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amit Zsó nézett, annak a premierjét bambultam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD |
|
|
|
2010.01. 02. - 08:48:27
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Vica, készülnek a dvd-k, ma folyt. köv. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo, szerintem Jantarr kicsit le van maradva az eseményekkel és nem olvasta vissza azt, amikor kiderült, hogy fiú vagy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vagy nem tudom, de nekem elsőre is már az jött le, hogy nem vagy csaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh, Vasárnap 9-kor is lesz egy film a Világűrről, természetesen nézni fogom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amit Zsó nézett, annak a premierjét bambultam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Hol lesz? Discovery? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 08:50:08
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Vica, készülnek a dvd-k, ma folyt. köv. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo, szerintem Jantarr kicsit le van maradva az eseményekkel és nem olvasta vissza azt, amikor kiderült, hogy fiú vagy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vagy nem tudom, de nekem elsőre is már az jött le, hogy nem vagy csaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hol lesz? Discovery? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NG (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |