2400 Oldal V  « < 467 468 469 470 471 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.01. 01. - 23:06:35
Létrehozva: #9361

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 01. - 22:47:38) *
Nem... nem értem, de komolyan...

hát hogy naná hogy nagy legyen a virsli, ha szimbolikus --- éééééted? kuki. na.
de ha nem szimbolikus, hanem virsli amit meg kell enni, akkor ne legyen semmilyen mert nem szeretem
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 01. - 23:08:21
Létrehozva: #9362

devotee

Hehhhee.. jaaaa... nem virslizem le a férfiak farkát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyébként meg imádom a virslit, ha nincs időm enni meló közben, mindig bevágok a mikróba egyet, és azt eszegetem a vendégek mellett... imádom!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 01. - 23:11:37
Létrehozva: #9363

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 01. - 22:41:53) *
Mi mind nagy darab lyányok vagyunkn mint láthattad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. csak jó nagy darab virsliseket szeretünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na most felröhögtem, pedig itten már mindenki alszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (jjantarr @ 2010.01. 01. - 22:39:18) *
mindkét helyre lehet ha kell átküldöm neked is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jöhetnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 01. - 23:11:46
Létrehozva: #9364

devotee

Baing... lemaradtam a forest-ről
faszom... pedig nagyon nagyon szeretem... a borsó, meg a héja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 01. - 23:15:19
Létrehozva: #9365

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 01. - 23:11:46) *
Baing... lemaradtam a forest-ről
faszom... pedig nagyon nagyon szeretem... a borsó, meg a héja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tényleg, most van vagy volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem baj, majd dvd! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 01. - 23:20:53
Létrehozva: #9366

devotee

Január 18-tól Bumerang a NEO Fm-en (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 01. - 23:25:07
Létrehozva: #9367

devotee

Na.. sikerált ma már másodjára is kisirni a szemem.. most még orrom is bedugult... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még jó, hogy nem láttam az egészet, mert képes vagyok még a röhögés közben is bőgni....
Szasz Usi.. megjöttél? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.01. 01. - 23:20:53) *
Január 18-tól Bumerang a NEO Fm-en (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Miért görbül lefelé a szád Angie?

Na... látom nagyon inaktivak vagytok, elmegyek olvasni, pusza mindenkinek, és jóccakát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 01. - 23:29:18
Létrehozva: #9368

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 01. - 23:25:07) *
Na.. sikerált ma már másodjára is kisirni a szemem.. most még orrom is bedugult... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még jó, hogy nem láttam az egészet, mert képes vagyok még a röhögés közben is bőgni....
Szasz Usi.. megjöttél? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Miért görbül lefelé a szád Angie?

Na... látom nagyon inaktivak vagytok, elmegyek olvasni, pusza mindenkinek, és jóccakát!

Hát mert így már egész biztos, hogy nem lesz Sláger Rádió (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jó éjt, én is tiplizek aludni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 01. - 23:35:49
Létrehozva: #9369

devotee

én vagyok ugyan, de houset nézünk barátnőmmel, úgyhogy let say, pápá
viszont ettem lencsét, Edó!!!!!! tessék sírni, nevetni, mindegy, csak érzések legyenek...

sziasztok, kincseim
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 02. - 00:47:23
Létrehozva: #9370

devotee

jesszumpepi emberek! nem semmi amit alkottatok, míg én kis naivan leragadtam a National Geogrpahic Chanelen az asszem Az univerzum peremén vagy milyen műsoron!!!
(Jó volt egyébként és mindjárt eszembe jutott a Macro kis szőke angyalkánk előadásában meg hogy milyen porszemnyik se vagyunk az univerzumban! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Edó: nekem tetszik az új neved, csak kicsit szoknom kell még, de hát nekem is Edó maradsz, hehe! XD Hmm, ma bevirsliztem vacsira XD

Lola: ugyanakkora a mellünk! XD és nekem is a szám nagy általában XD hallod, hangosan visítottam a röhögéstől a mellméretezésedtől meg a többi elmés beszóláson! XDDDD még a könnyem is kicsordult! (csoda hogy apámék nem törték rám az ajtót hogy mit fulladozok! XDD)
Állatok! XD

Neo: te aztán tudod, hogy kell hízelegni! szerintem egyre inkább belopod magad a Sereg hölgykoszorújának szívébe! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Nikinek és Caprinak köszi az új képeket! le is mentettem őket.

jantar: köccciii a képeket! (nem csak a Dave-esnek örültem! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

na még én is olvasok kicsit aztán csicsi - ma csak kb. 3 órát sikerült hunyni. vagyis már tegnap. értitek, na.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 02. - 02:23:39
Létrehozva: #9371

devotee

Hova lett az én perverz bandám?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (jjantarr @ 2010.01. 01. - 21:47:38) *

igen szexuál Martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) neki aztán bármilyen kurva lennék, amilyet csak akar!!! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.01. 01. - 21:56:20) *
csók, te Falkaférfi, te!

Vezérkan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Válassz Vezérnőstényt! XD Persze, képletes címek, mert nem vagyunk száz százalékban hűek a farkasok hierarchiájához, szóval itt nincs főnök. Csak istenségek XD Totemimádás felsőfokon! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (jjantarr @ 2010.01. 01. - 22:02:28) *

szexuálnézés, szexi bőrcuccok... ostort ide, és lakkcsizmááát XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (jjantarr @ 2010.01. 01. - 22:24:20) *
bocsi most látom edónak írtalak :S (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

nekem már csak Edó marad. remélem nem gond XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 02. - 02:49:19
Létrehozva: #9372

devotee

szia, Capri, még itt?
látom be vagy indulva.... ezek a kommentek... hát nincs otthon az Ember, hogy leápoljon? vagy alapból vagy ilyen hiperaktív?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 02. - 02:58:44
Létrehozva: #9373

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 02. - 02:49:19) *
szia, Capri, még itt?
látom be vagy indulva.... ezek a kommentek... hát nincs otthon az Ember, hogy leápoljon? vagy alapból vagy ilyen hiperaktív?

én éjjel élek XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 02. - 03:20:46
Létrehozva: #9374

devotee

na de most lépek. jóéjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 02. - 08:32:15
Létrehozva: #9375

devotee

Jó reggelt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Süt a nap!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igaz, hogy nagyon hideg van, de süt a nap és tiszta az ég és az ember kedve is jobb ettől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Capri, halok a szövegeden, Usi, nagyon hozzánk illő természetfilmet néztél az NG-n (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 02. - 08:43:18
Létrehozva: #9376

devotee

Jó reggelt.

Most nincs időm elolvasni titeket,majd délután.

Szép napot mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 02. - 08:45:06
Létrehozva: #9377

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.01. 01. - 21:57:13) *
neo fiú?

Ez gondot jelent drága Jjantarr? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 02. - 08:47:28
Létrehozva: #9378

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 02. - 08:32:15) *

Süt a nap!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igaz, hogy nagyon hideg van, de süt a nap és tiszta az ég és az ember kedve is jobb ettől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Capri, halok a szövegeden, Usi, nagyon hozzánk illő természetfilmet néztél az NG-n (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh, Vasárnap 9-kor is lesz egy film a Világűrről, természetesen nézni fogom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amit Zsó nézett, annak a premierjét bambultam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 02. - 08:48:27
Létrehozva: #9379

devotee

Sziasztok!

Vica, készülnek a dvd-k, ma folyt. köv. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neo, szerintem Jantarr kicsit le van maradva az eseményekkel és nem olvasta vissza azt, amikor kiderült, hogy fiú vagy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vagy nem tudom, de nekem elsőre is már az jött le, hogy nem vagy csaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 02. - 08:47:28) *
Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh, Vasárnap 9-kor is lesz egy film a Világűrről, természetesen nézni fogom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amit Zsó nézett, annak a premierjét bambultam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD

Hol lesz? Discovery? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 02. - 08:50:08
Létrehozva: #9380

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 02. - 08:48:27) *
Sziasztok!

Vica, készülnek a dvd-k, ma folyt. köv. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neo, szerintem Jantarr kicsit le van maradva az eseményekkel és nem olvasta vissza azt, amikor kiderült, hogy fiú vagy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vagy nem tudom, de nekem elsőre is már az jött le, hogy nem vagy csaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hol lesz? Discovery? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

NG (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 467 468 469 470 471 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
162 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (162 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: