2400 Oldal V  « < 468 469 470 471 472 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Capricornus
post 2010.01. 02. - 08:57:12
Létrehozva: #9381

devotee

Mindenki visszaolvas??(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 02. - 09:01:08
Létrehozva: #9382

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 02. - 08:50:08) *

Lehet megnézem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Régen sokat néztem, de most már nincs rá időm, nem is nagyon nézek tv-t, inkább olvasok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 02. - 08:57:12) *
Mindenki visszaolvas??(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem, én tollászkodom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 02. - 09:03:03
Létrehozva: #9383

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 02. - 09:01:08) *
Lehet megnézem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Régen sokat néztem, de most már nincs rá időm, nem is nagyon nézek tv-t, inkább olvasok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem, én tollászkodom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

meló?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 02. - 09:16:53
Létrehozva: #9384

devotee

Na, asszem én megyek egy kicsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 02. - 10:05:03
Létrehozva: #9385

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 02. - 09:03:03) *
meló?

Nem, csak rendrakás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Közben meg leragadtam a Travel channelen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

The H DM FC hírek: Az elmúlt esztendő leglátogatottabb buliján vagyunk túl! A 'The Very Best Of Depeche Mode - Volume 4' Party méltó folytatása lett a tavalyi és a tavaly előtti évzáró buliknak - ezúttal több mint 1.400 fővel búcsúztattuk a 2009-es évet! Lezárult egy igazán aktív korszak, 2010-ben egy új LIVE DVD és egy budapesti koncert is vár ránk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 02. - 10:15:48
Létrehozva: #9386

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 02. - 10:05:03) *
Nem, csak rendrakás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Közben meg leragadtam a Travel channelen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

The H DM FC hírek: Az elmúlt esztendő leglátogatottabb buliján vagyunk túl! A 'The Very Best Of Depeche Mode - Volume 4' Party méltó folytatása lett a tavalyi és a tavaly előtti évzáró buliknak - ezúttal több mint 1.400 fővel búcsúztattuk a 2009-es évet! Lezárult egy igazán aktív korszak, 2010-ben egy új LIVE DVD és egy budapesti koncert is vár ránk.

Szilveszterkor mindig sokan vannak XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 02. - 10:26:53
Létrehozva: #9387

devotee

sziasztok, Sereg!

Angie: jaja, röhögtem is, mert mindig eszembe jutott a filmen a SOTU. jujj nagyon gyönyörű képek voltak benne, pedig én alapjában véve nem szeretem az űrt annyira. azok a csillagködök... WOW! tátottam a szám jó párszor.

Capri: hehe, na meg a feketelyukak! XD (amúgy félelmetesek)
A vasárnap estit nem tom, hogy nézem-e még. majd meglátom, hogy mit csinálok akkor.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 02. - 10:32:41
Létrehozva: #9388

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 02. - 10:26:53) *
sziasztok, Sereg!

Angie: jaja, röhögtem is, mert mindig eszembe jutott a filmen a SOTU. jujj nagyon gyönyörű képek voltak benne, pedig én alapjában véve nem szeretem az űrt annyira. azok a csillagködök... WOW! tátottam a szám jó párszor.

Capri: hehe, na meg a feketelyukak! XD (amúgy félelmetesek)
A vasárnap estit nem tom, hogy nézem-e még. majd meglátom, hogy mit csinálok akkor.

szted még anno gyerekkoromban miért szerettem bele? csodálatos... azaz erő... na az teremtő erő. csak csodálni és tisztelni tudom és ki nem tenném a lábam Földünkről xD

Fekete lyukak, nah igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem örülnék neki, ha a közelünkben alakulna ki egy, de nem sokáig nem örülnék neki XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 02. - 10:35:44
Létrehozva: #9389

devotee

Sziasztok!
Bolgog új évet kívánok mindenkinek: tegergős anacondát és játékos kapucínert, a "pasinknak" 85C-t!
Kicsit el voltam veszve: rokonok, szilveszter, a szilveszter kipihehése, jaj de sokat ittam...
Örülök hogy jól sikerült a buli, a képek nagyon szuperek. Nem hiába, minden sereg csajszi jól néz ki!
Volt ám téma rendesen, egy órája folyamatosan röhögök.
Neo-val felpezsdült az élet, mellméret, nyálcsorgatás, stb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jantar köszi a Mart-os képeket. Gyönyörűseges a profilja (is).
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 02. - 10:38:47
Létrehozva: #9390

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 02. - 10:35:44) *
Sziasztok!
Bolgog új évet kívánok mindenkinek: tegergős anacondát és játékos kapucínert, a "pasinknak" 85C-t!
Kicsit el voltam veszve: rokonok, szilveszter, a szilveszter kipihehése, jaj de sokat ittam...
Örülök hogy jól sikerült a buli, a képek nagyon szuperek. Nem hiába, minden sereg csajszi jól néz ki!
Volt ám téma rendesen, egy órája folyamatosan röhögök.
Neo-val felpezsdült az élet, mellméret, nyálcsorgatás, stb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jantar köszi a Mart-os képeket. Gyönyörűseges a profilja (is).

Szia Trixx!

Legközelebb jössz buliba, ugye? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martinnak meg mindene gyönyörűséges :PPP
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 02. - 10:47:29
Létrehozva: #9391

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 02. - 10:38:47) *
Szia Trixx!

Legközelebb jössz buliba, ugye? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martinnak meg mindene gyönyörűséges :PPP

Nagyon szeretnék, csak eddig nem volt lehetőségem, aztán bátorságom.
Kicsit beszari vagyok, és sajnos nagyon 'vidéki'. Még soha nem voltam Pestem bulizni, DM-es helyen meg pláne.
De ami késik, nem múlik, majd csak összeszedem magam. Már érlelődik az elhatározás...

Igen, Martnak mindene gyönyörű, láttam Neked is bejött a fekete átlátszó felsője. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 02. - 10:51:51
Létrehozva: #9392

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 02. - 10:47:29) *
Nagyon szeretnék, csak eddig nem volt lehetőségem, aztán bátorságom.
Kicsit beszari vagyok, és sajnos nagyon 'vidéki'. Még soha nem voltam Pestem bulizni, DM-es helyen meg pláne.
De ami késik, nem múlik, majd csak összeszedem magam. Már érlelődik az elhatározás...

Igen, Martnak mindene gyönyörű, láttam Neked is bejött a fekete átlátszó felsője. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

viccelsz? Freelove klip... ahhh!!!XD

buliba meg gyere, nem fogsz elveszni, az tuti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 02. - 11:01:45
Létrehozva: #9393

devotee

Na jó, most megyek varrni.
A kolléganőmnem át kell alakítanom két farmert, trapézból csőszárút. Remélem sikerül.
Pusszantás!
Ui.: Nagyon várom az IDM 5. fejezetét.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 02. - 11:03:31
Létrehozva: #9394

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 02. - 11:01:45) *
Na jó, most megyek varrni.
A kolléganőmnem át kell alakítanom két farmert, trapézból csőszárút. Remélem sikerül.
Pusszantás!
Ui.: Nagyon várom az IDM 5. fejezetét.

jó varrást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

télleg? dolgozni fogunk rajta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 02. - 11:28:22
Létrehozva: #9395

devotee

na örülök, hogy te is előkerültél Trixx! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hamarosan (legalábbis a mai nap folyamán felkerült az 5. fejezet, illetve lehet hogy még a 6.-ra is lesz javítandó anyag. aztán meg írunk tovább Caprival (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 02. - 11:37:33
Létrehozva: #9396

devotee

csókolomcsókolom, jó reggelt kívánok minden kedves olvasónknak! az idő olyan, mint egy análisan felzaklatott angóranyúl: nyirkos és ijedt, az éjjel eseménytelenül telt, de remélem, csak nekem, a környék csendes, a kávé lefőtt, van még bejgli. Mai program: A valóság társadalmi felépítése - tudásszociológiai értekezés című opus befejezése, pozitív hangulat fenntartása, Dave Gahan szólókkal és ritkaságokkal tűzdelt Depeche Mode playlist gátlástalan ordíttatása, kezdve a Route 66 című örökbecsűvel, mert ma olyan kis traveller hangulat van, majd Manuel Castells Az identitás hatalma című munkájának feldolgozása, közben intenzív Fekete Sereg Fórum Fárasztás. Kedves gyerekek, remélem bevettétek a vitaminokat, mert attól nő olyan szép nagy cicitek, mint a Sereg-lányoknak, aki olvas, olvasson, aki nem, az is, és írjon is minél több ember. Járuljunk hozzá a nemzetgazdasághoz. Ámen, Lola szólott hozzátok, aki a szokottnál is tettvágyóbb ma.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 02. - 11:49:55
Létrehozva: #9397

devotee

szép reggelt, vagy inkább delet, Lola!
jaj de "fincsin" hangzanak ezek az opusok.... Ehh, ne is emlékeztess, lassan nekem is el kellene kezdenem tanulni (Introduction to Applied Linguistics), de majd csak hétfőn, mikor visszamegyek Szegedre. remélem, addigra már tudom majd kezelni a netet a laptopomon is és akkor nem menekültök a további hsz-eimtől! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 02. - 12:00:40
Létrehozva: #9398

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 02. - 11:49:55) *
szép reggelt, vagy inkább delet, Lola!
jaj de "fincsin" hangzanak ezek az opusok.... Ehh, ne is emlékeztess, lassan nekem is el kellene kezdenem tanulni (Introduction to Applied Linguistics), de majd csak hétfőn, mikor visszamegyek Szegedre. remélem, addigra már tudom majd kezelni a netet a laptopomon is és akkor nem menekültök a további hsz-eimtől! XD

ehh... jah, jó cucc. alkalmazott nyelvészet? én is tanultam. tképp nem volt rossz, de csak mert szerettem a tanarat. úúú, van itt nekem mit csinálni basszus, vizsgázom kettőből 6án, A Koncert reggelén egy vizsgával kezdek, 13án neurológia..., aztán még 18, 20. 15éig meg kell írnom a Depeche Mode-os dolgozatot is 25-30ezer karakterben, és az lesz a legjobb az egészben... hogy vizsgázgatsz? mikor van az a vízválasztós vizsgád? aztán sikerüljön mert szétrúgom a popódat!
és nagyon helyes, hogy lesz neted Szegeden is, legalább hallunk felőled ha már feltétlenül ott a halálfaszán kell egyetemre járnod:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 02. - 12:12:25
Létrehozva: #9399

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 01. - 22:41:53) *
Mi mind nagy darab lyányok vagyunkn mint láthattad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. csak jó nagy darab virsliseket szeretünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem a méret a lényeg, hanem a technika! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.01. 02. - 08:48:27) *
Neo, szerintem Jantarr kicsit le van maradva az eseményekkel és nem olvasta vissza azt, amikor kiderült, hogy fiú vagy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vagy nem tudom, de nekem elsőre is már az jött le, hogy nem vagy csaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 02. - 02:23:39) *
Vezérkan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Válassz Vezérnőstényt! XD Persze, képletes címek, mert nem vagyunk száz százalékban hűek a farkasok hierarchiájához, szóval itt nincs főnök. Csak istenségek XD Totemimádás felsőfokon! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A Vezérnőstény eddig is megvolt ha nem tévedek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 02. - 12:14:37
Létrehozva: #9400

devotee

6-án lesz az alkalmazott nyelvészet (muszáj vagyok akkor megcsinálni, mert a másik időpont 11-e, ráadásul délután, akkor én meg már nem leszek beszámítható állapotban), meg jan vége a másik lehetőség.
7-én Edgar A. Poe-s bedandómról kell majd picit még elbeszélgetnem a tancinénivel, de ott már megvan az 5-ös.
21-én meg pótolhatom azt, ami esetleg nem sikerült a mumusvizsgán, aminek az eredményét 5-én tudom meg legkésőbb.
A többi nap majd rohangászhatok még pár helyre jegyet aláíratni. én még vezetem az indexet. nem, majd vmi rongyosra gyűrődött salátás papírt írassak alá, mi? az index legalább szép. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hát már nekem is jó lesz, hogy nem leszek úgy elvágva a világ végén a világtól XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 468 469 470 471 472 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
87 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (87 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: