![]() ![]() |
2009.10. 24. - 20:23:48
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Azt hiszem itt hagylak titeket éjjeli baglyok.Jó beszélgetést aztán majd éjnek évadján mikor aludni mentek szép álmokat és kellemes pihenést.
|
|
|
|
2009.10. 24. - 20:25:28
Létrehozva:
|
|
|
vica: még lesz legalább két mail számokkal a második albumból.
Edóka: hát igen, szép lassan átalakítom az oldalt. már pár napja a Trilógiát pakolom át, hogy átláthatóbb legyen. most tartok a 3. rész (The line begins to blur) 26. fejezeténél, szóval elég jól haladok. holnap már be akarom fejezni és áttérni a kiegészítő novikra - amiket csak azután olvassatok el, hogy megvolt a trilógia! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgymond egységesítem a szövegek kinézetét az oldalon. |
|
|
|
2009.10. 24. - 20:46:06
Létrehozva:
|
|
|
Angie: majd folytatod a celtic trance album átdobását? most már gyorsabb lesz, mert az itthoni net fasza.
ja, jó éjt vica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 24. - 21:07:50
Létrehozva:
|
|
|
jah, vica, hiányzik még vmi DM-album? mert ha igen, holnap el tudom küldeni.
Capri: szijja! épp most kínzod Martot a piros sállal. XDDD |
|
|
|
2009.10. 24. - 21:20:26
Létrehozva:
|
|
|
Üdv Fekete Sereg! Gondoltam beköszönök egyet! Mizújs...
Elvesztettem a fonalat itt, majd csak megtalálom. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Csók mindenkinek! |
|
|
|
2009.10. 24. - 21:31:57
Létrehozva:
|
|
|
Capri: szijja! épp most kínzod Martot a piros sállal. XDDD hehehehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) csendben a dm-es körnek megsúgom: azt szívesen kipróbálnám élőben is vele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.10. 24. - 21:54:27
Létrehozva:
|
|
|
Niki: szia! ezer éve! Tessék többet idejárni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Capri: csendben megsúgom: én is! XDDD (na majd egyszer vmi ilyen részletes jelenetet kérek Dave-ed és alterem között! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2009.10. 24. - 22:24:38
Létrehozva:
|
|
|
Niki: szia! ezer éve! Tessék többet idejárni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Capri: csendben megsúgom: én is! XDDD (na majd egyszer vmi ilyen részletes jelenetet kérek Dave-ed és alterem között! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) háhá, de előbb egy szöszi jelenet van XD |
|
|
|
2009.10. 24. - 22:35:42
Létrehozva:
|
|
|
Hát befejeztem a DID-et, az utolsó előtti fejezetet alig tudtam elolvasni, végig bőgem szinte... Huhhhh.. hát filmet nézni könnyebb bőgve:)
Nagyon tetszett lányok, köszönöm szépen, és máris neki kezdek a következőnek... Fantasztikus volt.. én a rajongótok lettem teljesen... Hihhihiii.. de bolondok vagytok...én meg már nem merek egy kicsit sem súgni csendben.. nem tehetem... Jujj... nagyon jó volt ez a DID!!! |
|
|
|
2009.10. 24. - 22:57:14
Létrehozva:
|
|
|
Capri: igen, tudom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Holnap írhatunk. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Jajj csajok, olyan bulizhatnékom van most!!!! DM remixeket hallgatok fejhallgatóval, hogy kiselejtezzem, ami nem kell és wáááááááááááááááááááá!!! PARTIT AKAROOOOKKKK!!! Na majd jövő pénteken!!! JUHÉÉÉÉ!!! XDDD (Teljesen fel vagyok pörögve (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Edóka: nagyon örülök, hogy ennyire tetszett a DID, hogy a rajongónkká is tett!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hát igen, az utcsó két fejezetnél mi is bőgtünk mint a záporeső! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) IMÁDJUUUUUUK!!!! XD Jaj ne, teljesen megőrültem közben!!! XDDDD Annyira jó érzés, hogy tetszenek, amiket írunk!!! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Melyiket kezded? |
|
|
|
2009.10. 24. - 23:02:08
Létrehozva:
|
|
|
Trilógiával, ahogy ajánlottátok... Szépen végig olvasom az összeset
De sajnos csak holnap kezdhetem, mert már fáj kezem lábam, olyan fáradt vagyok... a csontomig fáj mindenem, lemerültem :-) Irjatok sokat sokat, mert nekem nagy az étvágyam, és most éjszakánként nagyon ráérek:) |
|
|
|
2009.10. 24. - 23:07:46
Létrehozva:
|
|
|
Jóccakát mindenkinek!!
Kidőltem... |
|
|
|
2009.10. 24. - 23:25:11
Létrehozva:
|
|
|
Edóka: helyes, olvass csak minket és kommentelj sokat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És persze pihend ki magad amennyire lehet! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Én szorgosan töltögetem fel a 2. adagnyi b-side-ot. Reggelre talán megy neked is. A többiek meg szólnak, ha kell. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.10. 25. - 00:31:31
Létrehozva:
|
|
|
Hát befejeztem a DID-et, az utolsó előtti fejezetet alig tudtam elolvasni, végig bőgem szinte... Huhhhh.. hát filmet nézni könnyebb bőgve:) Nagyon tetszett lányok, köszönöm szépen, és máris neki kezdek a következőnek... Fantasztikus volt.. én a rajongótok lettem teljesen... Hihhihiii.. de bolondok vagytok...én meg már nem merek egy kicsit sem súgni csendben.. nem tehetem... Jujj... nagyon jó volt ez a DID!!! juj, nagyon örülök, h ennyire tetszett a DID!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és persze annak is, h a rajongónk lettél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 25. - 07:44:10
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Hú, de fura most az óra átállítás miatt az időérzékem. Felkeltem 7-kor, de azt hittem 8 van, nagyon utálom ezt a tologatósdit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ráadásul ilyenkor mindig később vagyok éhes, mint kellene, meg nem úgy alszom. Titeket is zavar? Edóka, háhá, úgy nézhettél ki a zsákokkal, mint a Mikulás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nővéremet költöztettem párszor, az elemes bútorait már időre is szét-, ill. össze tudom rakni, sőt már maguktól tudják, hogy hol van a haza út. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megmondtam, neki, legközelebb egyedül csinálja, én csak a fuvarozást vállalom. Vica, nálatok vagyis a keresztanyádnál is jó lehetett a buláj tegnap. Mi annyit ettünk, hogy azt hittem Kisgömböccé változok. Volt húsleves, ananászos-sajtos csirkemell sütve, kemencében sült őz és kecske, vörösboros marha, krumplipüré és tepsis krumpli. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Desszertet a rokonság vitt, azaz mi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kaja után meg lementünk a Duna partra sétálni egyet, de nem volt olyan kellemes az idő, bár nem esett, nagy szél volt. Useless-girl! Persze, folytatom neked a számok küldését (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjár bejelentkezem az msn-be és nyomhatjuk ha felébredtél. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
2009.10. 25. - 08:13:01
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Angie nem vagy vele egyedül én is utálom ezt az óraállítást.Beletelik egy-két hétbe mire megszokom. Ja a keranyóéknál is volt némi kaja.Húsleves,husi szeletek amin valami ragus téma volt meg sajt rásütve hozzá rizs és párolt zöldség köret aztán,hogy nehogy üres maradjon véletlen sem a gyomrunk két fajta torta.Az egyik csokis ami a kedvencem. Kis hamis nem válaszoltál a kérdésemre:csak nem ráccuppantál Andyre,hogy hiányoltad az Andy-s avatárokat U-girl-től tegnap?(928-as és 935-ös hsz.)Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) U-girl:albumhiányom nincs hála Edókának és Angie-nek csak dalhiány van. |
|
|
|
2009.10. 25. - 08:29:11
Létrehozva:
|
|
|
Bocsi Vica!
Igen, Andy-t kisajátítottam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na jó, a fele a tiéd, ha nagyon szeretnéd, de ezt már megbeszéltük. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hú, akkor ott is volt egy pár fajta kaja, gondolom tényleg senki sem maradt éhen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én sajnos nem szeretem sem az őzet, sem a kecskét, így nálam az ananászos csirke és a vörösboros marha aratott sikert. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 25. - 08:32:56
Létrehozva:
|
|
|
na szépjóreggelt!
Angie: okés, csak előbb még feltöltöm a 3. adagnyi b-side-ot. Amúgy engem annyira nem zavar meg az átállítás. Csak azt szoktam nézni, hogy jé, akkor most meddig is aludtam? Ma pl. 8.25-ig, ami a régi számítás szerint fél 10. Amúgy azt jobban szeretem, mikor 1 órával többet lehet aludni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vica: na jól van akkor, szólj, ha kell még vmi, most tudok küldeni mindent. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dave szólók is megvannak? |
|
|
|
2009.10. 25. - 08:38:19
Létrehozva:
|
|
|
Rendi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor majd később.
Úgy látom még a fórum órája nem állt át teljesen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 25. - 08:39:44
Létrehozva:
|
|
|
nekem jól mutatja az időt (8:39).
|
|