![]() ![]() |
2010.01. 02. - 12:15:53
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok! Bolgog új évet kívánok mindenkinek: tegergős anacondát és játékos kapucínert, a "pasinknak" 85C-t! Kicsit el voltam veszve: rokonok, szilveszter, a szilveszter kipihehése, jaj de sokat ittam... Örülök hogy jól sikerült a buli, a képek nagyon szuperek. Nem hiába, minden sereg csajszi jól néz ki! Volt ám téma rendesen, egy órája folyamatosan röhögök. Neo-val felpezsdült az élet, mellméret, nyálcsorgatás, stb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jantar köszi a Mart-os képeket. Gyönyörűseges a profilja (is). Még szép hogy felpezsdült, ennyi bomba DM baba között jó hogy csorog a nyál! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 12:17:37
Létrehozva:
|
|
|
ja, egyébként korábban már beszéltük vagy írtuk asszem Caprival vagy vkivel az egyik sztoriban, hogy ha a bálványimádás bűn, mi akkor is ezt csináljuk a srácokkal. inkább ezért kerüljek a pokolra (amiben nem hiszek túlzottan), mint vmi csúnya-csúnya dologért. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.01. 02. - 12:27:14
Létrehozva:
|
|
|
A szóban forgó IDM hol található?
Tegnap volt itt valahol egy letöltő-link egy Photographic mix-ről, és nem találom. Beírnátok még1x? Előre is köszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Abban egyetértek, hogy a bálványimádatotokért kerüljetek pokolra inkább, mint valami csúnyacsúnya dolog miatt. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mellesleg a 10parancsolatban nincs benne hogy "Ne perverzkedj!"! Ha jól tudom persze... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 12:30:48
Létrehozva:
|
|
|
Neo, melyik Vezérnőstényre gondolsz?
Usi, erre a pokol-dologra azt mondja a régi jó graffitti, hogy: "lehet, hogy a Mennyországban jobb a klíma, de a Pokolban mégiscsak több az ismerős!" (amúgy hallgattátok a Lánchíd rádiós Depeche riportot? tök jó volt szerintem) A szóban forgó IDM hol található? Tegnap volt itt valahol egy letöltő-link egy Photographic mix-ről, és nem találom. Beírnátok még1x? Előre is köszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Abban egyetértek, hogy a bálványimádatotokért kerüljetek pokolra inkább, mint valami csúnyacsúnya dolog miatt. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mellesleg a 10parancsolatban nincs benne hogy "Ne perverzkedj!"! Ha jól tudom persze... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na és a paráználkodás???? az IDM sok mással együtt itt található: http://mesmer-sophie.gportal.hu/ de húúú de nem biztos hogy akarod te azokat olvasni... a mixet én spec nem tudom letölteni, mert túlléptem a rapidshare-ről letölthető limitemet. úgyhogy ha van más link, annak örülnék én is |
|
|
|
2010.01. 02. - 12:35:47
Létrehozva:
|
|
|
Neo, melyik Vezérnőstényre gondolsz? Gondolom van/volt, vagy nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na és a paráználkodás???? A perverzkedés az paráználkodás? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Attól függ hogy honnan nézzük! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az IDM sok mással együtt itt található: http://mesmer-sophie.gportal.hu/ de húúú de nem biztos hogy akarod te azokat olvasni... a mixet én spec nem tudom letölteni, mert túlléptem a rapidshare-ről letölthető limitemet. úgyhogy ha van más link, annak örülnék én is Köszi! A linket ma próbáld meg, tegnap nekem se engedte letölteni azért szeretném ma megpróbálni. Ha van rá igény pár mixet majd lövök fel én is... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 12:42:12
Létrehozva:
|
|
|
itt van az a Photograpicos Better days mix, amit tegnap belinkeltem:
http://rapidshare.com/files/29078932/Depec...raphic_Mix_.mp3 és innen lehet sok-sok-sok-sok jó DM mixet mazsolázni tetszés szerint: http://www.dmremix.be/Remixers/Dominatrix.htm Neo: jaja, jöhetnek majd mixek! Lola meg megadta az oldalam címét. ott vannak fanfictionök, amin pl. Kesik is pirult, de hát ez van. XD az IDM az slash, szóval csak figyelmeztetlek, hogy a slash-ek azok a f/f párosításosak. a tegnapi reakciód alapján az nem a te asztalod XD de mindegyik sztori elején van figyelmeztetés hogy milyen kategória stb. nézelődj csak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 12:43:54
Létrehozva:
|
|
|
itt van az a Photograpicos Better days mix, amit tegnap belinkeltem: http://rapidshare.com/files/29078932/Depec...raphic_Mix_.mp3 és innen lehet sok-sok-sok-sok jó DM mixet mazsolázni tetszés szerint: http://www.dmremix.be/Remixers/Dominatrix.htm Neo: jaja, jöhetnek majd mixek! Lola meg megadta az oldalam címét. ott vannak fanfictionök, amin pl. Kesik is pirult, de hát ez van. XD az IDM az slash, szóval csak figyelmeztetlek, hogy a slash-ek azok a f/f párosításosak. a tegnapi reakciód alapján az nem a te asztalod XD de mindegyik sztori elején van figyelmeztetés hogy milyen kategória stb. nézelődj csak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi drága Usi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 12:53:50
Létrehozva:
|
|
|
Gondolom van/volt, vagy nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A perverzkedés az paráználkodás? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Attól függ hogy honnan nézzük! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hááát, véleményem - és a hozzászólások száma szerint - Vicus a vezércsaj, ám ő ez ellen erősen tiltakozik, másrészt viszont házas is, és az egyetlen hím, akire engedélyt kapott, az Mr. Gahan (rá is csak akkor, ha nem én használom a kapacitásait az úriembernek), szóval ő nem lehet a vezérnőstényed. Na meg igazából itt DéeMokrácia van, azaz nincs vezér. szóval Falkaférfi vagy, nem vezérkan. Jó lesz így neked? szerintem igen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) az meg, hogy a perverzkedést honnan nézzük, már megint perverzkedés. honnan nézzük? fejjel lefelé: perverz. 69ben: perverz. mindenhonnan perverz |
|
|
|
2010.01. 02. - 12:56:19
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom hogy ismeritek e ezt az oldalt, de itt ha regisztráltok rengeteg koncertet le tudtok tölteni inenn. Van itt is mit csemegézni!
Delle101 hááát, véleményem - és a hozzászólások száma szerint - Vicus a vezércsaj, ám ő ez ellen erősen tiltakozik, másrészt viszont házas is, és az egyetlen hím, akire engedélyt kapott, az Mr. Gahan (rá is csak akkor, ha nem én használom a kapacitásait az úriembernek), szóval ő nem lehet a vezérnőstényed. Na meg igazából itt DéeMokrácia van, azaz nincs vezér. szóval Falkaférfi vagy, nem vezérkan. Jó lesz így neked? szerintem igen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tökéletes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az meg, hogy a perverzkedést honnan nézzük, már megint perverzkedés. honnan nézzük? fejjel lefelé: perverz. 69ben: perverz. mindenhonnan perverz Ha a saját szemszögemből nézem én nem látom paráználkodásnak! Vagy nem akarom annak látni? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 12:58:16
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok lányok!/DM babák/
Angie! A képeket letudtam menteni köszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo!Látom jól érzed itt magad,mint maci a málnásban!Én nem írom ide a mellméretem,mert nincs! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 13:04:35
Létrehozva:
|
|
|
Tökéletes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha a saját szemszögemből nézem én nem látom paráználkodásnak! Vagy nem akarom annak látni? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tagadod a valóságot, mi? jellemző. férfiak. nem baj az ha paráználkodás. együtt kell élni azzal, hogy milyen istentelenül perverzek vagyunk ehhez kapcsolódóan, szeretettel, meg is választhatnánk ezt a Fekete Sereg himnuszának: http://www.youtube.com/watch?v=6AeDi3sD9AM Neo!Látom jól érzed itt magad,mint maci a málnásban!Én nem írom ide a mellméretem,mert nincs! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szia Árnyék! XD mellméret, XD maci a málnásban |
|
|
|
2010.01. 02. - 13:04:33
Létrehozva:
|
|
|
sajna ahogy nézem, le van eléggé terhelve a rapid, úgyhogy most én se tok letölteni, pedig találtam pár jó kis mixet az általam belinkelt oldalon, amire kivi lennék.
egyébként szívesen, Neo! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) addig is hallgatom a kedvenc Free mixem szintén Dominatrixtől (Smalltown boy remix - http://rapidshare.com/files/31801082/Depec...wn_Boy_Mix_.mp3 ) egyébként vágom Delle oldalát is, fel is regisztráltam még a nyári pesti konci után és szállítottam neki a képeket róla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) itt is vannak: http://www.delle101-2ndhome.de/modules/xcg...s.php?album=126 de annyira nem néztem körbe az oldalán, hogy tudjak a koncifelvételekről is. érdekes, ezek már nem is hoznak lázba. mármint régen szinte minden koncertfelvételért lelkesedtem, hogy beszerezzem, de most már nem. elég ha megvannak a pesti LHN-ek (azt sajnálom csak hogy nem eredetiben), illetve mondjuk a konci DVD-k hanganyaga. meg persze esetleg 1-1 olyan szám, ami különleges vmiért. |
|
|
|
2010.01. 02. - 13:08:27
Létrehozva:
|
|
|
heh Árnyék, én meg szívesebben venném, ha kisebbek lennének az enyémek! XD
jujj Lola! de jó, hogy belinkelted ezt! nem hittem volna, hogy fenn van tubuson! tényleg, vkinek van Dr. Beatje? mert én csak ezt a Bizarr dolgot ismerem úgy ahogy (még DM-es buliból), de kivi lennék a többire is. |
|
|
|
2010.01. 02. - 13:10:53
Létrehozva:
|
|
|
nincs, de Populär van. gondolom, azt vágod... annnnnnnyira jó.
de mindjárt keresek letöltőlinket dr beathez. jah, cicikisebbítés nekem is beleférne. nembaj, tegnap beszltem barátnőmmel, kimegyünk Londonba, hülyére keressük magunkat, aztán a pénzből neki cici+, nekem cici- (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 13:14:28
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok lányok!/DM babák/ Angie! A képeket letudtam menteni köszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo!Látom jól érzed itt magad,mint maci a málnásban!Én nem írom ide a mellméretem,mert nincs! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nem így emlékszek... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 13:25:28
Létrehozva:
|
|
|
Lola: persze, hogy vágom a Populärt. nekik egy albumuk van nem? gyorsan meg is kerestem, csak be kell grabbelnem a számítógpében mert audión van meg. csak ez az Új Arcok a Feszületen c. albumuk van, ugye?
no lám csak mit találtam: Magyar SzintiPop Együttesek holnapja... http://mszpe.uw.hu/ le is lehet tölteni zenéket! |
|
|
|
2010.01. 02. - 13:32:30
Létrehozva:
|
|
|
Lola: persze, hogy vágom a Populärt. nekik egy albumuk van nem? gyorsan meg is kerestem, csak be kell grabbelnem a számítógpében mert audión van meg. csak ez az Új Arcok a Feszületen c. albumuk van, ugye? jah, sajnos... pedig mekkora zenét csináltak már... és azok a fejek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) keresem a dr beatet, de nem találom...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lola: persze, hogy vágom a Populärt. nekik egy albumuk van nem? gyorsan meg is kerestem, csak be kell grabbelnem a számítógpében mert audión van meg. csak ez az Új Arcok a Feszületen c. albumuk van, ugye? no lám csak mit találtam: Magyar SzintiPop Együttesek holnapja... http://mszpe.uw.hu/ le is lehet tölteni zenéket! ez tök jó, de dr beat nincs... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) bár azért nem annyira tetszik, mint a Populär. |
|
|
|
2010.01. 02. - 13:38:29
Létrehozva:
|
|
|
engem is a Dr. Beat érdekelt volna. lehet azért szedték le, mert most kijön újra a lemezük.
jajj a Populärtől a kedvencem a Víz alá merülni. csomó buliban hallottam már! |
|
|
|
2010.01. 02. - 13:44:45
Létrehozva:
|
|
|
engem is a Dr. Beat érdekelt volna. lehet azért szedték le, mert most kijön újra a lemezük. jajj a Populärtől a kedvencem a Víz alá merülni. csomó buliban hallottam már! Kapcsolat volt a csengőhangom nagyon sokáig... Víz alá merülnit én is szeretem, meg a Törött pohár... annak nagyon jó a szövege is. mondjuk az már tényleg befordulós-depresszív zene... |
|
|
|
2010.01. 02. - 13:48:19
Létrehozva:
|
|
|
huh már nem nagyon emlékszem a számokra, de mindjárt meghallgatom őket. azt tudom, hogy a Törött pohár nekem is bejött anno, ugyanúgy mint a Fényérzékeny kép meg az Altatódal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kivi leszek, hogy ezután a pár év után hogy látom az albumot.
|
|
|
|
![]() ![]() |