![]() ![]() |
2010.01. 02. - 15:55:41
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Megint csak dicsérni tudlak Usi! Nem semmi ahogy rajzolsz! Szuper! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hááááát... az a baj hogy nekem is vannak fordítási dilemmáim. csomó anglicizmust használnak a fiúk, amik miatt a tistelt dalszövegíró urakkal kellene személyesen konzultálnom. ez folyamatban (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) és ha meghálálod, akkor még keményebben próbálkozom majd... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Rendi! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 15:57:37
Létrehozva:
|
|
|
Neo: na igen, egyetértünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: ne vedd készpénznek, azért kérdeztem rá, hogy esetleg tud-e erről vki többet, vagy csak egy reklámfogás, hogy több embert csalogassanak a Retropolisba. Hát a tegnapi doksifilm után minden az univerzum, csak nem békés! XD de majd kis csillagász írótársnőm mesél erről bővebben. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na épp iwiwen vadászok Freestate klubban ismerősökre... Elvan a gyerek, ha játszik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem veszem annak, de azért meglepett a mondat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 15:58:32
Létrehozva:
|
|
|
úúú, és szerintetek a karaoke azt jelenti, hogy Depeche Mode karaoke? mert arra nagyon vágynék... van olyan egyáltalán?
jááááááájjj, be vagyok sózva, valaki hűtsön le! beindultam mint a gőmozdony, tü-tűűűűűűűűűű!!!! óóóóó óóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóó beindultam, nyugtatót! vagy valaki jelentkezőt, akin levezethetem! |
|
|
|
2010.01. 02. - 16:04:34
Létrehozva:
|
|
|
úúú, és szerintetek a karaoke azt jelenti, hogy Depeche Mode karaoke? mert arra nagyon vágynék... van olyan egyáltalán? jááááááájjj, be vagyok sózva, valaki hűtsön le! beindultam mint a gőmozdony, tü-tűűűűűűűűűű!!!! óóóóó óóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóó beindultam, nyugtatót! vagy valaki jelentkezőt, akin levezethetem! Ez célzás akart lenni? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mert nemigen tudod máson levezetni, bár amiket én itt olvastam... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 16:05:55
Létrehozva:
|
|
|
Ez célzás akart lenni? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mert nemigen tudod máson levezetni, bár amiket én itt olvastam... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ehhe, no comment viszont nem tudom hogy keressleek iwiwen... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) help! |
|
|
|
2010.01. 02. - 16:08:49
Létrehozva:
|
|
|
Ez célzás akart lenni? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mert nemigen tudod máson levezetni, bár amiket én itt olvastam... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy te milyen rossz vagy pasi létedre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 16:09:23
Létrehozva:
|
|
|
s amúgy tanulok, és találtam egy okosságot.
"A valóság megtartásának legszükségesebb eszköze a beszélgetés." |
|
|
|
2010.01. 02. - 16:09:44
Létrehozva:
|
|
|
Neo: köszike! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az oldalamon nézted a rajzokat vagy iwiwemen?
(mert oldalamon most dolgozom azon, hogy felpakoljam a cuccaimat, amik a DeviantArtos galériámban is fenn vannak) Angie, Lola: én nem élem bele magam, nehogy pofáraesés legyen. |
|
|
|
2010.01. 02. - 16:12:27
Létrehozva:
|
|
|
Üdv megint. Meséljetek, mi volt, amíg nem voltam?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 02. - 16:12:29
Létrehozva:
|
|
|
Neo: köszike! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az oldalamon nézted a rajzokat vagy iwiwemen? (mert oldalamon most dolgozom azon, hogy felpakoljam a cuccaimat, amik a DeviantArtos galériámban is fenn vannak) Angie, Lola: én nem élem bele magam, nehogy pofáraesés legyen. jah, én nem is gondoltam, hogy szokott ilyesmi lenni, azért zsongtam be tövig... már a lehetőség is felvillanyoz, tele is lettem elektromossággal, úúú, kész vagyok |
|
|
|
2010.01. 02. - 16:13:55
Létrehozva:
|
|
|
A szóban forgó IDM hol található? Tegnap volt itt valahol egy letöltő-link egy Photographic mix-ről, és nem találom. Beírnátok még1x? Előre is köszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Abban egyetértek, hogy a bálványimádatotokért kerüljetek pokolra inkább, mint valami csúnyacsúnya dolog miatt. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mellesleg a 10parancsolatban nincs benne hogy "Ne perverzkedj!"! Ha jól tudom persze... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) IDM tetszeni fog neked? XD Ne paráználkodj XD de én ezért élek! XD |
|
|
|
2010.01. 02. - 16:17:42
Létrehozva:
|
|
|
ehhe, no comment viszont nem tudom hogy keressleek iwiwen... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) help! Jaj, bocsi az előbb valahogy eltüntettem a nevem... :S Ferter Krisztián [Neo] |
|
|
|
2010.01. 02. - 16:19:38
Létrehozva:
|
|
|
Neo: köszike! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az oldalamon nézted a rajzokat vagy iwiwemen? (mert oldalamon most dolgozom azon, hogy felpakoljam a cuccaimat, amik a DeviantArtos galériámban is fenn vannak) Angie, Lola: én nem élem bele magam, nehogy pofáraesés legyen. Éppen Lolával hangosan gondolkodunk msn-en. Nem élem bele magam, a realitáson elmélkedünk. |
|
|
|
2010.01. 02. - 16:20:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 02. - 16:20:07
Létrehozva:
|
|
|
mondjuk havi egy pecsa még nem olyan brutál... de hát mire jó a filter? a 250 hufos belépővel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pótszer! pótszer!XD |
|
|
|
2010.01. 02. - 16:21:41
Létrehozva:
|
|
|
Hogy te milyen rossz vagy pasi létedre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Neo: köszike! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az oldalamon nézted a rajzokat vagy iwiwemen? (mert oldalamon most dolgozom azon, hogy felpakoljam a cuccaimat, amik a DeviantArtos galériámban is fenn vannak) Angie, Lola: én nem élem bele magam, nehogy pofáraesés legyen. Az iwiw-en néztem egyenlőre, de az oldaladat is átböngészem majd még. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 16:24:40
Létrehozva:
|
|
|
egyetértek Lola! én is jobb szerettem anno a szorosabb fordítást, mert akkor könnyebb volt kikövetkeztetni hogy mi micsoda lehet a szövegben. Na akkor erre megyünk, ugyi? (IMG:http://www.blasphemousclub.hu/img/100111.jpg) A következő rendezvényünk 2010. január 11-én lesz Magyaroszág legnagyobb retro szórakozóhelyén, a RetroPolisban. Az Papp László Sportarénában megrendezésre kerülő Depeche Mode koncert utáni HIVATALOS AFTERPARTY-t tartjuk. A belépő 900 Ft lesz, de ha egy kis szerencsénk lesz, akkor a Depeche Mode tagokkal személyesen is találkozhatunk ott. mi ez az utcsó mondat? vmi csalogató reklámszöveg vagy lehet vmi alapja? wow, nem mondják komolyan az utolsó mondatot??XD úúú, és szerintetek a karaoke azt jelenti, hogy Depeche Mode karaoke? mert arra nagyon vágynék... van olyan egyáltalán? jááááááájjj, be vagyok sózva, valaki hűtsön le! beindultam mint a gőmozdony, tü-tűűűűűűűűűű!!!! óóóóó óóóóóóóóó óóóóóóóóóóóóóó beindultam, nyugtatót! vagy valaki jelentkezőt, akin levezethetem! DM karaoke? van hát. Gólyatábor....annyira durván berúgtasm, h kapaszkodnom kellett az egyik oszlopba, h ne szédüljek le a színpadról, de hősiesek voltunk... votl DM is, kértem is, h majd akkor én énekelek - aki hallott, az tudja, h az valami szörnyű és nem is szeretek nyilvánosság előtt (DM buli és koncert más tészta XD) énekelni, de hát annyi piával a szervezetemben XD - de a DJ elmászott és vissza se jött. ahh, i got you! i got him too! XD |
|
|
|
2010.01. 02. - 16:25:43
Létrehozva:
|
|
|
Lola: azért nehogy kiverd a biztosítékot! XD ha nem gond, feltettem a boás közös képünket iwiwemre. Meg Angie-vel is egy közöset, illetve most tölti fel az egyik mosdós csajos képet. Tudjátok, mi a kár? Hogy nem volt full csoportkép, amin mindenki rajta lett volna!!! Capri: hehe, lehet hogy jobb is így XD |
|
|
|
2010.01. 02. - 16:26:06
Létrehozva:
|
|
|
wow, nem mondják komolyan az utolsó mondatot??XD DM karaoke? van hát. Gólyatábor....annyira durván berúgtasm, h kapaszkodnom kellett az egyik oszlopba, h ne szédüljek le a színpadról, de hősiesek voltunk... votl DM is, kértem is, h majd akkor én énekelek - aki hallott, az tudja, h az valami szörnyű és nem is szeretek nyilvánosság előtt (DM buli és koncert más tészta XD) énekelni, de hát annyi piával a szervezetemben XD - de a DJ elmászott és vissza se jött. i got him too! XD we all got him. bedobtuk a közösbe, s sztem élvezi is a disznaja (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) úúú, DM karaoke, az mekkora lenne. policyt nyomnék, meg lassúkat, only when i lose myselfet |
|
|
|
2010.01. 02. - 16:26:14
Létrehozva:
|
|
|
Neo: okés! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak néha már nem tom követni, hogy ki mit és hol látott belőlem XDDDD
|
|
|
|
![]() ![]() |