![]() ![]() |
2010.01. 02. - 17:07:39
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
csajok, ne éljétek bele magatokat! mibe (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ? abba, h jönnek, vagy az elél...ésbe- (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? |
|
|
|
2010.01. 02. - 17:08:38
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.01. 02. - 17:08:59
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Szia Léna! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom akkor Lola mégsem tanul. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szió Angie! De tanul a lelkem, csak én feltartottam, hogy írtam neki, hogy N.Y.-ba akarok menni kígyóbűvölőnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 17:11:35
Létrehozva:
|
|
|
Szió Angie! De tanul a lelkem, csak én feltartottam, hogy írtam neki, hogy N.Y.-ba akarok menni kígyóbűvölőnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak fél szeme itt van mi?XD |
|
|
|
2010.01. 02. - 17:13:52
Létrehozva:
|
|
|
Szió Angie! De tanul a lelkem, csak én feltartottam, hogy írtam neki, hogy N.Y.-ba akarok menni kígyóbűvölőnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt hittem a kígyóbűvölők Indiában élnek (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 17:16:20
Létrehozva:
|
|
|
Azt hittem a kígyóbűvölők Indiában élnek (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jah, csókolgatják a kobra fejét. (és milyen jókat röhögcsélek, mikor megmarja XD) |
|
|
|
2010.01. 02. - 17:17:05
Létrehozva:
|
|
|
jah, csókolgatják a kobra fejét. (és milyen jókat röhögcsélek, mikor megmarja XD) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen!!!! Jut eszembe, hol van Edó? Ma még nem is járt erre. |
|
|
|
2010.01. 02. - 17:19:21
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen!!!! Jut eszembe, hol van Edó? Ma még nem is járt erre. valszeg el van havazva szegény, vagy menhelyezik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hújaj, az is jó lenne, ha majd tető alá tudnánk hozni a FS moziestet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 17:23:04
Létrehozva:
|
|
|
valszeg el van havazva szegény, vagy menhelyezik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hújaj, az is jó lenne, ha majd tető alá tudnánk hozni a FS moziestet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így van, megszálljuk Edó lakását (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 17:27:30
Létrehozva:
|
|
|
Léna: abba hogy jönnek. Caprinak adok igazat. amíg nincs biztos forrás, én nem hiszek már ilyenekben, mert nem egyszer pofára estem.
hmmm.... én is kimennék kígyóbűvölőnek, de szigorúan csak New Yorkba.... (na jó, meg esetleg Santa Barbarába... hmmmm.... de ha jobban belegondolok, akkor Londonba is - nem, nem Andyhez! XDDD) Jujj, mozizós este Edónál??? mikor??? Énisénisénisénisénis!!!! |
|
|
|
2010.01. 02. - 17:30:57
Létrehozva:
|
|
|
Léna: abba hogy jönnek. Caprinak adok igazat. amíg nincs biztos forrás, én nem hiszek már ilyenekben, mert nem egyszer pofára estem. hmmm.... én is kimennék kígyóbűvölőnek, de szigorúan csak New Yorkba.... (na jó, meg esetleg Santa Barbarába... hmmmm.... de ha jobban belegondolok, akkor Londonba is - nem, nem Andyhez! XDDD) Jujj, mozizós este Edónál??? mikor??? Énisénisénisénisénis!!!! bűvöljünk egyszerre ketten Santa Barabarán??XDD Edó hogy fog nekünk örülni... XD |
|
|
|
2010.01. 02. - 17:32:30
Létrehozva:
|
|
|
hááát, véleményem - és a hozzászólások száma szerint - Vicus a vezércsaj, ám ő ez ellen erősen tiltakozik, másrészt viszont házas is, és az egyetlen hím, akire engedélyt kapott, az Mr. Gahan (rá is csak akkor, ha nem én használom a kapacitásait az úriembernek), szóval ő nem lehet a vezérnőstényed. Na meg igazából itt DéeMokrácia van, azaz nincs vezér. szóval Falkaférfi vagy, nem vezérkan. Jó lesz így neked? szerintem igen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) az meg, hogy a perverzkedést honnan nézzük, már megint perverzkedés. honnan nézzük? fejjel lefelé: perverz. 69ben: perverz. mindenhonnan perverz Sziasztok. Elolvastam a lemaradásom...szétröhögtem magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola mi a véleményed rólam,hogy szerinted én vagyok a vezér csaj? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem mindegyikőtöknek százszor jobb dumája van mint nekem. Engedélyt adsz Mr. Gahan időnkénti használatára?Nagylelkű vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ami a dalszöveg fordításokat illeti én is azt mondom eszközölhetnél fordítást ha van időd.Légysziiii (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Neo én is bejelölhetlek az iwiw-en? Angie még mindig másolsz nekem? |
|
|
|
2010.01. 02. - 17:35:42
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. Elolvastam a lemaradásom...szétröhögtem magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola mi a véleményed rólam,hogy szerinted én vagyok a vezér csaj? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem mindegyikőtöknek százszor jobb dumája van mint nekem. Engedélyt adsz Mr. Gahan időnkénti használatára?Nagylelkű vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ami a dalszöveg fordításokat illeti én is azt mondom eszközölhetnél fordítást ha van időd.Légysziiii (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Neo én is bejelölhetlek az iwiw-en? Angie még mindig másolsz nekem? Szia vica! Most lettem készen, 8 lemez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne szerénykedj, neked is vannak beszólásaid, az Íjászban emlegettünk is (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 17:41:18
Létrehozva:
|
|
|
Neo én is bejelölhetlek az iwiw-en? Igen! Sőt megkérek mindenkit hogy jelöljön be. Persze csak ha akar! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 17:46:26
Létrehozva:
|
|
|
Igen! Sőt megkérek mindenkit hogy jelöljön be. Persze csak ha akar! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ha nő! perverz nő! XD |
|
|
|
2010.01. 02. - 17:49:13
Létrehozva:
|
|
|
és ha nő! perverz nő! XD Van itt más is? XD Tudtommal csak én nem vagyok Nő! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 17:50:26
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 02. - 17:51:13
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, nézzétek mit írtam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.freestate.hu/site/comments/art-...-2009/#comments
Üdv mindenkinek! (elfoglalt vagyok) |
|
|
|
2010.01. 02. - 17:54:31
Létrehozva:
|
|
|
benne vagyok! XD majd összeszedjük Jacket meg a papát is egy-két estére.... hmmm... némi "vakációzásra".... XDDD rossz vagy XD:P Van itt más is? XD Tudtommal csak én nem vagyok Nő! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és te ezt nagyon - nagyon - nagyon - nagyon - nagyon sajnálod... XD |
|
|
|
2010.01. 02. - 18:13:37
Létrehozva:
|
|
|
Neo, vannak itt azért pasik, múltkor hárman is írtatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kesik, josef és Te!
|
|
|
|
![]() ![]() |