![]() ![]() |
2010.01. 02. - 18:25:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neo, vannak itt azért pasik, múltkor hárman is írtatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kesik, josef és Te! De Falkatag csak én vagyok nem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 18:26:20
Létrehozva:
|
|
|
Szia vica! Most lettem készen, 8 lemez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne szerénykedj, neked is vannak beszólásaid, az Íjászban emlegettünk is (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Angie köszönöm és akkor jövök neked 8 db üres lemezzel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A konci előt csere-bere?Vagy,hogy legyen? Emlegettetek? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ó...melyikőtök és miért? Neo akkor bejelöllek. Árnyékot is megtaláltam iwiw-en de gondoltam előbb őt is megkérdezem bejelölhetem-e. |
|
|
|
2010.01. 02. - 18:31:24
Létrehozva:
|
|
|
De Falkatag csak én vagyok nem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a büszke hímpéldány parádézik... XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 18:31:43
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Angie köszönöm és akkor jövök neked 8 db üres lemezzel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A konci előt csere-bere?Vagy,hogy legyen? Emlegettetek? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ó...melyikőtök és miért? Neo akkor bejelöllek. Árnyékot is megtaláltam iwiw-en de gondoltam előbb őt is megkérdezem bejelölhetem-e. Természetesen!Usit most jelöltem vissza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csajok konci után,hogy lehet eljutni az Afterra?Megy még valami járat?Ahogy néztem elég messze van az arénától. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 18:33:29
Létrehozva:
|
|
|
De Falkatag csak én vagyok nem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Te voltál a legbátrabb versenyző. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 18:37:19
Létrehozva:
|
|
|
a büszke hímpéldány parádézik... XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még szép! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ennyi bomba DM baby között hogy ne! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 18:38:32
Létrehozva:
|
|
|
na heló
fel és meg vagyok háborodva. igenis tanultam jó?! közben ugyan néha énekeltem egy kis Wrongot, de hát annyi kell. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) most ebédelek, addig vagyok,, aztán megyek Manuel Castells ölelő karjaiba. csak az a baj a pasival, hogy szadista ...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vicus, emlegettünk ám, hogy mekkora nőszemély vagy, aztán ki se nézné belőled az ember. hiányoltunk hogy nem vagy ott. öööö, és én is akarok kígyóbűvölőzni... NYC vár... úgyis az egyetlen amerikai hely, ami vonz. és... ööö, na, nem is tudom, miféle perverziókról volt még szó, de mindenbe benne óhajtok lenn! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jah, a beleélés. nem lesz csalódás nekem, ha nem lesznek ott az afteren, mivel - vigyázat, szakmázni fogok - diszkurzíve más valóságmanifesztációm van a dologról. magyarán: meg se fordult a fejemben, hogy olyan valóság is létezhet, hogy a koncert után még civilben is láthatom Őket. így a puszta lehetőség, vagy elképzelés is olyan reveláció számomra hogy menten eldobom a hajam. ha nem lesznek ott, az csak a saját valóságértelmezésemnek megfelelő történés lenne. a büszke hímpéldány parádézik... XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezaz Capri, alázzad!!!! |
|
|
|
2010.01. 02. - 18:38:49
Létrehozva:
|
|
|
Még szép! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ennyi bomba DM baby között hogy ne! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) színes tollaid is vannak hozzá?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 18:40:16
Létrehozva:
|
|
|
Természetesen!Usit most jelöltem vissza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csajok konci után,hogy lehet eljutni az Afterra?Megy még valami járat?Ahogy néztem elég messze van az arénától. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) köszi a visszajelölést! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (hát én nem kérdezgetem meg az embereket, hogy bejelölhetem-e őket! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ha nem akarnak ismerősnek, úgyis visszautasítják XD) na ez egy jó kérdés! mivel nekem az előző kimaradt, erre én is kivi lennék. metró esélytelen már ilyenkor, mi? (nem értem miért nem lehet normális ideig nyomatni azokat a hülye metrókat) Neo: mondjuk úgy, hogy az én szememben a másik két társad még csak a beavatás előtt áll, te meg már megkaptad, amit meglehetett XDDDD |
|
|
|
2010.01. 02. - 18:42:14
Létrehozva:
|
|
|
na ez egy jó kérdés! mivel nekem az előző kimaradt, erre én is kivi lennék. metró esélytelen már ilyenkor, mi? (nem értem miért nem lehet normális ideig nyomatni azokat a hülye metrókat) asszem a nyári koncert után is késleltették az uccsó metrót a népek miatt... meg Angie-nak van valami buszos-lehetősége, asszem |
|
|
|
2010.01. 02. - 18:43:11
Létrehozva:
|
|
|
köszi a visszajelölést! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (hát én nem kérdezgetem meg az embereket, hogy bejelölhetem-e őket! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ha nem akarnak ismerősnek, úgyis visszautasítják XD) na ez egy jó kérdés! mivel nekem az előző kimaradt, erre én is kivi lennék. metró esélytelen már ilyenkor, mi? (nem értem miért nem lehet normális ideig nyomatni azokat a hülye metrókat) Neo: mondjuk úgy, hogy az én szememben a másik két társad még csak a beavatás előtt áll, te meg már megkaptad, amit meglehetett XDDDD BKV: dehogy jár, ott voltam meglőve, képzelhetitek :S vagy taxi, vagy ha valakinek van kocsija és lenne olyan kedves elvinni minket az afterra... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hímek: jöhetnek, csak írjanak be, ha kibírják tagok lesznek XD |
|
|
|
2010.01. 02. - 18:45:06
Létrehozva:
|
|
|
színes tollaid is vannak hozzá?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt meghagyom Neked, a bőrrucid mellé, és majd ha kéred azokkal foglak csiklandozni itt-ott... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 18:46:34
Létrehozva:
|
|
|
Vicus, emlegettünk ám, hogy mekkora nőszemély vagy, aztán ki se nézné belőled az ember. hiányoltunk hogy nem vagy ott. Ó... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) árnyék köszi akkor téged is jelöllek majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 18:48:04
Létrehozva:
|
|
|
Azt meghagyom Neked, a bőrrucid mellé, és majd ha kéred azokkal foglak csiklandozni itt-ott... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tollak bőrruhák mellé? inkább penge dukál a cucchoz XD |
|
|
|
2010.01. 02. - 18:50:14
Létrehozva:
|
|
|
Lola: húha, nagyon szakmai fogalmazás volt, de asszem értettem a lényeget XD
na és ha választanod kéne, akkor kinek hinnél? a könyved írójának, vagy Dave-nek, aki szerint Nothing's Impossible? na? Na? nehéz mi? XD Azért én még megnézném San Francisco-t, New Orleanst, Santa Barbarát, meg északon néhány hegyvidéket, de az elsődleges célom NYC lenne - és nem csak Dave miatt, hanem a kinti barátaim és a város miatt is. bár nem tom hogy viselném azt a hatalmas tömeget Manhattanben. (na jó, azért sokat segítene az a tudat, hogy az NY-i tömeg XD) |
|
|
|
2010.01. 02. - 18:50:17
Létrehozva:
|
|
|
tollak bőrruhák mellé? inkább penge dukál a cucchoz XD Tollak bizony! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És azzal halálra lehet csikizni egy bizonyos részt a szexi testeden drága! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 18:52:48
Létrehozva:
|
|
|
Capri: hacsak nem fekete tollak, amiket Martinunk szárnyaiból tépkedtél ki.... XDDDDD
egyébként szégyen Pestnek ez a közlekedése, de inkább nem megyek bele ebbe mélyebben. |
|
|
|
2010.01. 02. - 18:56:54
Létrehozva:
|
|
|
Capri: hacsak nem fekete tollak, amiket Martinunk szárnyaiból tépkedtél ki.... XDDDDD egyébként szégyen Pestnek ez a közlekedése, de inkább nem megyek bele ebbe mélyebben. júj, ne is mondjad (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 18:59:48
Létrehozva:
|
|
|
Lola: húha, nagyon szakmai fogalmazás volt, de asszem értettem a lényeget XD na és ha választanod kéne, akkor kinek hinnél? a könyved írójának, vagy Dave-nek, aki szerint Nothing's Impossible? na? Na? nehéz mi? XD Azért én még megnézném San Francisco-t, New Orleanst, Santa Barbarát, meg északon néhány hegyvidéket, de az elsődleges célom NYC lenne - és nem csak Dave miatt, hanem a kinti barátaim és a város miatt is. bár nem tom hogy viselném azt a hatalmas tömeget Manhattanben. (na jó, azért sokat segítene az a tudat, hogy az NY-i tömeg XD) én abszolút Dave pártján vagyok. az egész életemmel azt próbálom bizonyítani, hogy semmi sem lehetetlen, minden, szó szerint minden megtörténhet az emberrel - sajnos minden rossz is, ugyebár, de ugyanígy minden elképzelhetetlenül gyönyörű is. pl egy találkozás Mr. Gahannel. még az is megtörténhet. nyilván én is megnéznék sok helyet az USÁban. de hosszabb távon csak és kizárólag NY vonz, ott azt hiszem, élni is tudnék. egy magamfajta urbánus léleknek a világ legmetropoliszabb metropolisza... maga a tökély. megértem Dave-et, hogy ott él. |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:00:02
Létrehozva:
|
|
|
Tollak bizony! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És azzal halálra lehet csikizni egy bizonyos részt a szexi testeden drága! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) példul?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |