![]() ![]() |
2010.01. 02. - 19:02:11
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Csajok, ezt dumáltam nektek, hogy lesz busz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De úgy látszik tökre nem vettétek az adást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kesik és a network banda busszal jön fel Székesfehérvárról és mondták, hogy elvisznek a Retropolisba, szóval majd írjátok hogy ki akar jönni, én meg leadom a létszámot a srácoknak.
|
|
|
|
2010.01. 02. - 19:06:25
Létrehozva:
|
|
|
Csajok, ezt dumáltam nektek, hogy lesz busz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De úgy látszik tökre nem vettétek az adást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kesik és a network banda busszal jön fel Székesfehérvárról és mondták, hogy elvisznek a Retropolisba, szóval majd írjátok hogy ki akar jönni, én meg leadom a létszámot a srácoknak. énénénénénénénénénénénénénénénénénÉN!XD |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:13:23
Létrehozva:
|
|
|
Lezsíroztam a buszt csajok, majd kedden derül ki a rendszám és az, hogy hol fog várni minket a koncert után, neveket, telefonszámokat kérek, mert idegeneket nem vesznek majd fel, hiszen bérelt buszról van szó.
|
|
|
|
2010.01. 02. - 19:14:13
Létrehozva:
|
|
|
példul?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Például a gyönyörű melled bimbóit, a hasadat, a formás fenekedet, az édes kis ... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:14:37
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 02. - 19:16:53
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 02. - 19:18:57
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Lezsíroztam a buszt csajok, majd kedden derül ki a rendszám és az, hogy hol fog várni minket a koncert után, neveket, telefonszámokat kérek, mert idegeneket nem vesznek majd fel, hiszen bérelt buszról van szó. Én figyeltem rád,csak nem akarok pofátlankodni!De énnnnnn is felkéreckedhetek? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:23:57
Létrehozva:
|
|
|
Angie köszönöm és akkor jövök neked 8 db üres lemezzel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A konci előt csere-bere?Vagy,hogy legyen? Angie nem válaszoltál a kérdésemre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Például a gyönyörű melled bimbóit, a hasadat, a formás fenekedet, az édes kis ... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Neo udvarolsz Caprinak? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:24:10
Létrehozva:
|
|
|
Vicuska!
Tündéri kislányod van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:24:16
Létrehozva:
|
|
|
Árnyék, felírtalak, természetes hogy jöhetsz FS tag vagy vagy mi a szösz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vica, majd a koncert előtt cserélünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Felesleges postázni, már csak pár nap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És bocsi, de most nem olvastam nagyon vissza a HSZ-eket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:25:40
Létrehozva:
|
|
|
Angie nem válaszoltál a kérdésemre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo udvarolsz Caprinak? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Capri kezdett ki engem... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De én nagyon nem bánom... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:28:47
Létrehozva:
|
|
|
na de fiatalok, ejnyeee. hát hogy viselkedtek... cyberszex, miegymás? wow.
|
|
|
|
2010.01. 02. - 19:31:08
Létrehozva:
|
|
|
Vicuska! Tündéri kislányod van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszönöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:33:48
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Neo udvarolsz Caprinak? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) [/quote] A múltkor még nekem udvarolt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:33:48
Létrehozva:
|
|
|
Árnyék, felírtalak, természetes hogy jöhetsz FS tag vagy vagy mi a szösz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, majd a koncert előtt cserélünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Felesleges postázni, már csak pár nap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És bocsi, de most nem olvastam nagyon vissza a HSZ-eket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szégyeld magad angyalka,hogy nem olvastad vissza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola se.Tőle is kérdeztem de rám sem hederitett. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:34:47
Létrehozva:
|
|
|
semmibe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát ez igazán kedves mindenkitől, aki benne van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) küldöm pirvátban an evem a számom már megvan úgyis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:35:47
Létrehozva:
|
|
|
Neo udvarolsz Caprinak? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A múltkor még nekem udvarolt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo ejnye...a mindenedet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:38:24
Létrehozva:
|
|
|
Capri kezdett ki engem... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De én nagyon nem bánom... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kikezdeni? ugyan, csak évődöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha kikezdtem volna veled, akkor már nyargalnánk a naplementébe, annyira elöl járnánk XD (és kivételesen nem a szexre gondoltam!XD csak a megtett "út" különbségét érzékeltettem metaforikusan, mert azokban olyan jó vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Például a gyönyörű melled bimbóit, a hasadat, a formás fenekedet, az édes kis ... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a gyönyörű mellem bimbóit... ah, még elpirul mind a kettő XD na de fiatalok, ejnyeee. hát hogy viselkedtek... cyberszex, miegymás? wow. cyberszex ugyanmááár... 3 éve cyberszexelek a fickekben, viccelsz?? XD |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:40:59
Létrehozva:
|
|
|
kikezdeni? ugyan, csak évődöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha kikezdtem volna veled, akkor már nyargalnánk a naplementébe, annyira elöl járnánk XD (és kivételesen nem a szexre gondoltam!XD csak a megtett "út" különbségét érzékeltettem metaforikusan, mert azokban olyan jó vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) a gyönyörű mellem bimbóit... ah, még elpirul mind a kettő XD cyberszex ugyanmááár... 3 éve cyberszexelek a fickekben, viccelsz?? XD Gyia! Gyia! Gyia! Gyia! Gyia! Lóra Capri! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:41:50
Létrehozva:
|
|
|
Capri,jesszus nagyon röhögök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |