![]() ![]() |
2010.01. 02. - 19:42:52
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neo udvarolsz Caprinak? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A múltkor még nekem udvarolt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De aztán megmondtad hogy nincs esélyem Nálad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy ez változott? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:44:02
Létrehozva:
|
|
|
Oké. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szégyeld magad angyalka,hogy nem olvastad vissza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola se.Tőle is kérdeztem de rám sem hederitett. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) na már megint mit basztam el? nem vagyok képben. bah, amúgy jóllaktam mint a duda, s megnéztem egy rész gyilkos elméket... nyami. csak az a baj h a kedvenc warezoldalaom eléggé le vannak maradva. tud valaki jó letöltőlinkes oldalt?=nem torrent |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:44:21
Létrehozva:
|
|
|
Gyia! Gyia! Gyia! Gyia! Gyia! Lóra Capri! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) lónak nem mondjuk h, "gyia" Lovagoltam bizony ám, onnan tudom XD (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:44:37
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Na hát mi volt itt? cickók,virslik,cyberszex...nana...csak így tovább!:D Örülök,h Neo már ilyen otthonosan érzi magát a falka odújában!:D Usi: igen,régen fent volt a dr.beat azon a szintis oldalon,pár számot leszedtem,ha érdekel! |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:46:32
Létrehozva:
|
|
|
Gyia! Gyia! Gyia! Gyia! Gyia! Lóra Capri! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) há mán nem azért, de véleményem szerint azt te csak szeretnéd... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sziasztok! Na hát mi volt itt? cickók,virslik,cyberszex...nana...csak így tovább!:D Örülök,h Neo már ilyen otthonosan érzi magát a falka odújában!:D Usi: igen,régen fent volt a dr.beat azon a szintis oldalon,pár számot leszedtem,ha érdekel! hey, bombázó! megérkeztél? jaja, Neonak nagyon kinyílt a csipája, figyeld csak már, mekkora szája lett. dr beat engem is érdekelne. |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:47:29
Létrehozva:
|
|
|
lónak nem mondjuk h, "gyia" Lovagoltam bizony ám, onnan tudom XD (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Felvilágosítanád perverz elmém eme zugát? Mit kell mondani egy lónak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:47:40
Létrehozva:
|
|
|
Lola nem basztál el semmit.A 9294-es hsz.-t nézd meg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (475.oldal)
Szia Macsus. igen egy szem himünk jól beilleszkedett közénk olybá tűnik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:48:21
Létrehozva:
|
|
|
há mán nem azért, de véleményem szerint azt te csak szeretnéd... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jaja, Neonak nagyon kinyílt a csipája, figyeld csak már, mekkora szája lett. dr beat engem is érdekelne. Ejnye na! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolat olvasó vagy? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:49:56
Létrehozva:
|
|
|
Ejnye na! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolat olvasó vagy? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dehogy. csak úgy tudom, arra Capriék felé dúl a zsötem meg az ájlávju meg a szoritsengemtégedhe'. |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:50:46
Létrehozva:
|
|
|
Felvilágosítanád perverz elmém eme zugát? Mit kell mondani egy lónak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem kell mondani neki semmit XD a testeddel jelzel neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csettintéssel még ösztökélhetted, meg ugye ott a lovaglópálca, de azzal sem szétverni kell, hanem csak jelzésértékűen böködni. egyszer kipróbáltam magamon, h mekkorát is tud ütni az a pálca. jól megsuhintottam éééés.... hát nem mondom, könnybe lábadt a szemem XD ugyanis, természetesen a combomon próbálkoztam XD na de ennyit a mesedélutánról ott tartottunk hogy... XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dehogy. csak úgy tudom, arra Capriék felé dúl a zsötem meg az ájlávju meg a szoritsengemtégedhe'. meg a "durvábban" és "mééééééééééég" XD |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:53:15
Létrehozva:
|
|
|
nem kell mondani neki semmit XD a testeddel jelzel neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csettintéssel még ösztökélhetted, meg ugye ott a lovaglópálca, de azzal sem szétverni kell, hanem csak jelzésértékűen böködni. egyszer kipróbáltam magamon, h mekkorát is tud ütni az a pálca. jól megsuhintottam éééés.... hát nem mondom, könnybe lábadt a szemem XD ugyanis, természetesen a combomon próbálkoztam XD na de ennyit a mesedélutánról ott tartottunk hogy... XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg a "durvábban" és "mééééééééééég" XD Köszönöm a lovaglóleckét! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a testeddel jelzel neki dolog kicsit megindította a fantáziámat... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:57:01
Létrehozva:
|
|
|
Lola nem basztál el semmit.A 9294-es hsz.-t nézd meg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (475.oldal) ami amúgy 9492, nem 9294, de sebaj. jahogy arra nem válaszoltam... jah, hát azt hittem ezt már beszéltük. hogy akkora szöveged van hogy a hajam eldobom tőle olykor - jó értelemben, mert imádom, hogy más is őrült nem csak én - és hogy ezek a leplezetlenül ledér beszólások mekkora kontrasztban vannak azzal a nővel, akinek képzelnélek így az iwiwes képeid alapján. merthogy azokon egy csendes, szentéletű, szende kis nőnek látszol. de hát, ugye épp ez benned azérdekes, nekem csak pozitív véleményem van rólad, egy dologtól eltekintve: fel és meg vagyok háborodva hogy nem jöttél a pecsába. méskülönben odavagyokérted jah és azért vagy te a Falkavezérnő, mert neked van a legtöbb hsz.-ed. választ adtam? |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:57:17
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm a lovaglóleckét! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a testeddel jelzel neki dolog kicsit megindította a fantáziámat... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hát igen a lovaglás az érzéki sport... a lóval XD |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:57:41
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
De aztán megmondtad hogy nincs esélyem Nálad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy ez változott? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Te mondtad,hogy csak én és senki más!Naív vagyok vagy mi?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 19:57:46
Létrehozva:
|
|
|
Mi van itt?Lovagló lecke,testjelzés...még valami...?hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 02. - 20:00:09
Létrehozva:
|
|
|
nem kell mondani neki semmit XD a testeddel jelzel neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csettintéssel még ösztökélhetted, meg ugye ott a lovaglópálca, de azzal sem szétverni kell, hanem csak jelzésértékűen böködni. egyszer kipróbáltam magamon, h mekkorát is tud ütni az a pálca. jól megsuhintottam éééés.... hát nem mondom, könnybe lábadt a szemem XD ugyanis, természetesen a combomon próbálkoztam XD na de ennyit a mesedélutánról ott tartottunk hogy... XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg a "durvábban" és "mééééééééééég" XD te Capri, hát hergeled itt a népet. nem kellene, nem mindenkinek van olyan tenyészménje, mint neked otthon. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Te mondtad,hogy csak én és senki más!Naív vagyok vagy mi?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na persze, azóta már Caprit fűzi, de pl tegnap szexkupon-beváltásról is szó esett... ne higgy neki, csapodár desznyó. |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:00:29
Létrehozva:
|
|
|
te Capri, hát hergeled itt a népet. nem kellene, nem mindenkinek van olyan tenyészménje, mint neked otthon. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ugggyan Lola, ne mond, h nem vagy elég ügyes magad is... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) beraksz egy Live in Milant háttérzenének X:D:D |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:02:36
Létrehozva:
|
|
|
Mi van itt?Lovagló lecke,testjelzés...még valami...?hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) háát, én a Sweetest Conditiont hallgatom, ami az egyik legszexibb Mode-dal... ugggyan Lola, ne mond, h nem vagy elég ügyes magad is... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) beraksz egy Live in Milant háttérzenének X:D:D hát mindenki ezzel jön, nézze meg az ember tegnap Edit barátnőm msn-en kapacitálta kegyetlenül hogy nyúljak magamhoz, ma meg te. hát, mondjuk, szegény ember vízzel főz... |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:03:54
Létrehozva:
|
|
|
háát, én a Sweetest Conditiont hallgatom, ami az egyik legszexibb Mode-dal... hát mindenki ezzel jön, nézze meg az ember tegnap Edit barátnőm msn-en kapacitálta kegyetlenül hogy nyúljak magamhoz, ma meg te. hát, mondjuk, szegény ember vízzel főz... szerzünk neked egy csődört. egy fekete mént, hú anyám, olyan vad lesz, h alig bírod megülni majd XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:04:32
Létrehozva:
|
|
|
Te mondtad,hogy csak én és senki más!Naív vagyok vagy mi?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igen én mondtam, és ez így is van még most is! De Capri feldobott labdáját muszáj volt visszaütnöm, mert még azt hiszi hogy valami kis potenciazavaros kany vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |