![]() ![]() |
2010.01. 02. - 20:18:46
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem azért hogy Neo-t védjem, de volt egy kisfarkú pasim, és olyat tudott vele, hogy magamra rántottam a függönyt karnisostúl. Szóval... Bár én csak Mart hatalmas kapucínerére vágyom, az az igazi! Ja, sziasztok! Baszki! Beestem az asztal alá a röhögéstől! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként köszi hogy nem azért hogy engem védjél, de azért na... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:18:48
Létrehozva:
|
|
|
Mint már írtam, eddig nem volt rá panasz, akkora amekkorának lennie kell, és nagyon ügyes... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lolácska drága! MUTASD! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) juj, mit? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) hehe majd az afteron keress meg (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:19:28
Létrehozva:
|
|
|
nincs probléma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor jó, már kezdtem megijedni hogy az örökös legtöbb hszes csaj megorrol rám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:20:40
Létrehozva:
|
|
|
Neo biztos úgy van ahogy mondod.De kérdezzük meg a nőket akikkel dolgod volt,hogy mennyire ügyes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak tessék! Nyugodtan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:20:46
Létrehozva:
|
|
|
Nem azért hogy Neo-t védjem, de volt egy kisfarkú pasim, és olyat tudott vele, hogy magamra rántottam a függönyt karnisostúl. Szóval... Bár én csak Mart hatalmas kapucínerére vágyom, az az igazi! Ja, sziasztok! BBBAAAAAAAAAAAAASSSSSSSZZZZZZZKKKKKKKIIIIIIIIIIIIII SÍROK A RÖHÖGÉSTŐL |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:21:15
Létrehozva:
|
|
|
juj, mit? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) hehe majd az afteron keress meg (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Rendben! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:21:25
Létrehozva:
|
|
|
Nem azért hogy Neo-t védjem, de volt egy kisfarkú pasim, és olyat tudott vele, hogy magamra rántottam a függönyt karnisostúl. Szóval... Bár én csak Mart hatalmas kapucínerére vágyom, az az igazi! Ja, sziasztok! Trixx hehehe ez kész....kicsi volt és játékos? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:21:38
Létrehozva:
|
|
|
BBBAAAAAAAAAAAAASSSSSSSZZZZZZZKKKKKKKIIIIIIIIIIIIII SÍROK A RÖHÖGÉSTŐL SÍÍÍÍRSZ??? viccelsz? mekkora orgazmus lehetett az már!!! énis énis akaroooom!!!XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:22:05
Létrehozva:
|
|
|
Baszki! Beestem az asztal alá a röhögéstől! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként köszi hogy nem azért hogy engem védjél, de azért na... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azért, na. Csak Falkatag vagy, nem maradhatsz szégyenben. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:23:26
Létrehozva:
|
|
|
Nem azért hogy Neo-t védjem, de volt egy kisfarkú pasim, és olyat tudott vele, hogy magamra rántottam a függönyt karnisostúl. Szóval... Bár én csak Mart hatalmas kapucínerére vágyom, az az igazi! Ja, sziasztok! Jesszusom, ezt most úgy elképzeltem és sírok a röhögéstől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:23:28
Létrehozva:
|
|
|
akkor jó, már kezdtem megijedni hogy az örökös legtöbb hszes csaj megorrol rám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dehogy is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:25:40
Létrehozva:
|
|
|
Trixx hehehe ez kész....kicsi volt és játékos? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az az. Az első pillanatban el is keseredtem, mikor megláttam. A végén meg szóhoz sem jutottam... Most hogy ez a régi emlék eszembe jutott meg is éheztem. |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:25:44
Létrehozva:
|
|
|
SÍÍÍÍRSZ??? viccelsz? mekkora orgazmus lehetett az már!!! énis énis akaroooom!!!XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:26:00
Létrehozva:
|
|
|
De azért, na. Csak Falkatag vagy, nem maradhatsz szégyenben. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Köszönöm ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te is bejelölhetsz iwiw-en ha akarsz. Már csak azért mondom ezt, mert Vicuska engedélyt kért rá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:26:55
Létrehozva:
|
|
|
SÍÍÍÍRSZ??? viccelsz? mekkora orgazmus lehetett az már!!! énis énis akaroooom!!!XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kell a száma? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:27:06
Létrehozva:
|
|
|
SÍÍÍÍRSZ??? viccelsz? mekkora orgazmus lehetett az már!!! énis énis akaroooom!!!XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is feliratkoznék volt egy haverom, ő maga mondta el aztr a sztorit, hogy egyszer egy csaj közölte vele szex előtt h kicsi a farka. erre az én robi haverom úgy megrakta, 20percig csak remegett |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:28:09
Létrehozva:
|
|
|
Az az. Az első pillanatban el is keseredtem, mikor megláttam. A végén meg szóhoz sem jutottam... Most hogy ez a régi emlék eszembe jutott meg is éheztem. csak annyit tudtál,hogy aaaaaaaaaaahhhhhh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kapd el az embered egy körre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:28:36
Létrehozva:
|
|
|
Kell a száma? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) neeeeem köszi XD gyakorlati kurvába még csak ritkán mentem át, az sem volt igazi kurvaság XD |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:28:41
Létrehozva:
|
|
|
én is feliratkoznék volt egy haverom, ő maga mondta el aztr a sztorit, hogy egyszer egy csaj közölte vele szex előtt h kicsi a farka. erre az én robi haverom úgy megrakta, 20percig csak remegett Akkor jól bizonyított a srác (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:30:13
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te is bejelölhetsz iwiw-en ha akarsz. Már csak azért mondom ezt, mert Vicuska engedélyt kért rá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól van na én már csak ilyen vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |