![]() ![]() |
2010.01. 02. - 20:39:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
martin egy színpadi szexbálvány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És már csak kilenc nap és élőben láhatom. Teljesen lázban égek! Na, kenek még egy libamájas-zsíros kenyeret! |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:39:38
Létrehozva:
|
|
|
De most mi ez a mézesmadzag,h a fiúk jönnek a Retroba...Ha igen,akkor sztem a falka szétfogja szedni őket,meg persze mások is,szal én nem hiszem. olyanok leszünk mitn a húson civakodó hiénák azt mondod? mindenki a legfinomabb részt akarja? mi is az?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:40:25
Létrehozva:
|
|
|
Ez már biztos? Nagyon szrukoltam, hogy legyen nálunk is Miles Away! Imádom! Jeeeeeeeeeeee egyetértünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:40:33
Létrehozva:
|
|
|
martinék mennek a koncert után a retroba? retro az egy bpi pub?
|
|
|
|
2010.01. 02. - 20:40:34
Létrehozva:
|
|
|
olyanok leszünk mitn a húson civakodó hiénák azt mondod? mindenki a legfinomabb részt akarja? mi is az?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD hát ahol se csont, se zsír, csak izomnyaláb... az a színhús |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:40:48
Létrehozva:
|
|
|
Capri: Lehet,h kéne hoznod a lovagló pálcádat akkor Retroba,hátha megülöd a szöszke csődört,aztán Jihhhááá!! |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:41:53
Létrehozva:
|
|
|
nahát, Dave pont úgy mozog a Miles Away-re, ahogy én szoktam... csak neki jobban áll. deimádomdeimádomdeimádom
|
|
|
|
2010.01. 02. - 20:42:04
Létrehozva:
|
|
|
martin-nak szerintem sokkal jobb a szexuális kisugárzása a színpadon mint davenak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 02. - 20:42:06
Létrehozva:
|
|
|
megfelelt volna, hajjaj, csak a körülmények nem voltak rózsásak... Kecskemét, vasútállomás és környéke. megse fogok 16évesen egy parki pingpongasztalon rápattanni... azért elvoltunk (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ja, így már értem miért nem jött össze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:43:42
Létrehozva:
|
|
|
Capri: Lehet,h kéne hoznod a lovagló pálcádat akkor Retroba,hátha megülöd a szöszke csődört,aztán Jihhhááá!! vágtass, gyorsabban!!! XD martin-nak szerintem sokkal jobb a szexuális kisugárzása a színpadon mint davenak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nana! azért ezzel vitatkoznék (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) viszont... kettejük együttes (vagy épp egymásra hatott, igaz Zsó?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) szexuális kisugárzása.... háááát csajok..... háááááááááááááááát.... hát ahol se csont, se zsír, csak izomnyaláb... az a színhús jól hangzik... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:43:50
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 02. - 20:45:33
Létrehozva:
|
|
|
martin-nak szerintem sokkal jobb a szexuális kisugárzása a színpadon mint davenak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem is. A színpadon olyan kisfiúsan szégyenlős tud lenni, de pont a kellő pillanatban egy-két mozdulat, és kész az egész stadion. Ahhhhhhhhhhhhhh |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:45:45
Létrehozva:
|
|
|
szétrágom a falat seggét...
ahogy odahajol a gityóhoz a végén, Martnál de édes mosoly volt... és hát Dave feneke... anyukám... a mennyeknek dombjai. már pedig egy kis dombra lecsücsülünk, csücs |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:47:25
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem is. A színpadon olyan kisfiúsan szégyenlős tud lenni, de pont a kellő pillanatban egy-két mozdulat, és kész az egész staion. Ahhhhhhhhhhhhhh köszi tudtam, h. te is így látod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szétrágom a falat seggét... ahogy odahajol a gityóhoz a végén, Martnál de édes mosoly volt... és hát Dave feneke... anyukám... a mennyeknek dombjai. már pedig egy kis dombra lecsücsülünk, csücs inkább a dombok legyenek feletted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és az arca veled szembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:48:03
Létrehozva:
|
|
|
v nana! azért ezzel vitatkoznék (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) viszont... kettejük együttes (vagy épp egymásra hatott, igaz Zsó?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) szexuális kisugárzása.... háááát csajok..... háááááááááááááááát.... Na én is vétóznám jantar előbbi kijelentését! Dave azért... és főleg mikor együttesen süt az a.... ÖH! XD értitek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Macsus: igenigenigen! légyszi majd küldd el vagy told fel vhova a Dr. Beateket nekünk!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: név + telószám (na nem mintha már nem tudnád XD) ment a busszal kapcsolatban! jaj , nagyon édesek, hogy teremtenek Kesikék ilyen lehetőséget!!! Lola: én meg a Moonlight Sonata-t hallgattam előbb - az meg a legszebb instrumentális! Alan bácsi hosszú ujjacskái szépségesen siklottak biztosan azokon a.... billentyűkön.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) BASSZUS NE HOZZÁTOK RÁM A KONCERTLÁZT, MERT AKKOR NEM FOGOK TUDNI VIZSGÁZNI!!!! XDDDD Jajjj én nagggyon-nagyon-nagyon szeretném a Miles awayt és az Insightot is de ha a Corruptot később merészelik adni vmelyik másik állomáson, én késbe dőlök!!!! |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:48:11
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem is. A színpadon olyan kisfiúsan szégyenlős tud lenni, de pont a kellő pillanatban egy-két mozdulat, és kész az egész stadion. Ahhhhhhhhhhhhhh nana. akármelyikük akármit csinál, kész a stadion, de azért Davedrágakirályfim... ugh, nyel, nyel, nem nyáladzik... varázsló bábjátékos, én meg a marionettbábu master, én meg a servant jaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:48:27
Létrehozva:
|
|
|
szétrágom a falat seggét... ahogy odahajol a gityóhoz a végén, Martnál de édes mosoly volt... és hát Dave feneke... anyukám... a mennyeknek dombjai. már pedig egy kis dombra lecsücsülünk, csücs Lola kész vagyok tőled. Benned egy költő veszett el! Meg kellene jelentetned egy DM-es kötetet. Persze csak pervrzet! |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:51:02
Létrehozva:
|
|
|
alan-t usi jó, hogy megemlítetted én tőle és martintól megyek le hídba, ahogy te davetől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vizsga most lettem kész egy beadandóval és hétfőn lesz egy pótmeccsem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 02. - 20:52:36
Létrehozva:
|
|
|
BASSZUS NE HOZZÁTOK RÁM A KONCERTLÁZT, MERT AKKOR NEM FOGOK TUDNI VIZSGÁZNI!!!! XDDDD Jajjj én nagggyon-nagyon-nagyon szeretném a Miles awayt és az Insightot is de ha a Corruptot később merészelik adni vmelyik másik állomáson, én késbe dőlök!!!! Miles aAwayt meg Corruotot, igenigen! és én is bezsongultam... úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú nem bírom!!!!!! n e m b í r o m Macsus, ha töltöd, datáára! vagy vegyetek fel msn-en, mert csan Angie meg Léna van fenn nekem Lola kész vagyok tőled. Benned egy költő veszett el! Meg kellene jelentetned egy DM-es kötetet. Persze csak pervrzet! Isten látja lelkem, rajta vagyok a témán adok én nektek mindjárt költészetet, érkeznek a Depeche Mode-dal-impresszióim, lehet sírni |
|
|
|
2010.01. 02. - 20:55:06
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=KZvGWINoW98
bright light dark room (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alan kezeit nézd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |