2400 Oldal V  « < 48 49 50 51 52 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.10. 25. - 16:19:34
Létrehozva: #981

devotee

Jesszus az mennyi lesz?Bár én nagyon szeretek csemegézni a képek között főleg Dave képei között.Nyálcsorgatva szoktam nézni őket és közben azt gondolom" anyám,de jó pasi" meg irigylem a feleségét....hihi
Bár ami Jennifert illeti mostanában mintha egyre kevésbé találnám szimpinek.Nem tudom miért...Tegnap is mikor itt vigyorgott a főcim alatt a képe azt gondoltam vigyék már innen ezt a csajt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 25. - 16:44:44
Létrehozva: #982

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 25. - 17:12:04) *
Egyet értek Angie.Meg az Ultra album is szuper legalább is nekem nagyon bejött.

A Violator után a kedvenc lemezem és designban pedig a no 1. Egyszerűen nagyon jól kitalálta Anton azt a darkos hatást az elmosódott kékes/fekete képekkel. Imádom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A képek, amiket U-girl küldött meg egyenesen isteniek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 25. - 16:49:14
Létrehozva: #983

devotee

Főleg ha végig gondoljuk Dave szempontjából,hogy az Ultra milyen korszak után jött létre hát megemelem a kalapom előtte meg végül is az egész banda előtt is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 25. - 16:51:40
Létrehozva: #984

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 25. - 17:49:14) *
Főleg ha végig gondoljuk Dave szempontjából,hogy az Ultra milyen korszak után jött létre hát megemelem a kalapom előtte meg végül is az egész banda előtt is.

Jah igen, de van pár szám, amit még full drogosan énekelt fel, ilyen a Sister of night például. Na ezt is a Stripped könyvből tudom. Eléggé szét voltak esve, úgy nézett ki, hogy nem is születik meg az Ultra, de aztán összekapták magukat ls végül egy iszonyat jó lemez lett belőle, minden nehézség ellenére is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.10. 25. - 17:06:16
Létrehozva: #985

devotee

Sziasztooook (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hűha olyan jó kedvem van ma, jól alakul minden, és ez lesz életem legjobb őszi szünete szerintem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Képzeljétek, ma anyám kipakolta a pénztárcáját, és elővett belőle 2 képet Dave-ről. De nem akarja nekem adni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De nekem több van, úgyhogy sebaj. Bár azok újságból kivágott képek voltak abból a korszakából, amit imádok, dehát mindegy, meg kell békélnem vele, hogy nem csak én vagyok Dave mániás.
Useless-girl írtad, hogy jó az új avatárom, köszi, nekem is nagyon tetszik (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 25. - 17:06:33
Létrehozva: #986

devotee

Hát igen az egy tökéletesen rossz és kusza időszak volt de aztán csak sikerült összekapni magukat.Hála az égnek...

Szia Mode.Örülök a jókedvednek.Lehet ha szétnézel a képeid között a gépeden neked is megvannak azok a képek ami az anyukádnak.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.10. 25. - 17:07:55
Létrehozva: #987

devotee

Amúgy láttátok a 2 új Meet&Greet-es képet?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jót nevettem rajtuk (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ultra album (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 25. - 17:10:57
Létrehozva: #988

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.10. 25. - 18:07:55) *
Amúgy láttátok a 2 új Meet&Greet-es képet?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jót nevettem rajtuk (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ultra album (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Még nem láttam azokat a képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ma Useless girlal remix napot tarunk, és DM remixeket hallgatunk és töltögetünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 25. - 17:22:27
Létrehozva: #989

devotee

Én láttam a meet and greet-es képeket.Én sem álltam meg vigyorgás nélkül.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 25. - 17:29:49
Létrehozva: #990

devotee

jaja, király az a két új kép XD mindjárt mutogattam MYM fórumon is XDD hehe...

Na igen, Angie-vel jól elvoltunk ma. Azóta már kiszelektáltam a remixeket, aztán igyekszem mindjárt előkaparni a többi ULTRA-s képet is a gépről.
Jézus, ha tudnátok hány ezer DM képem van már kiírogatva....
Ja most még b-side-okat hallatok ha már így összeszedegettem őket, aztán megyek vissza a remixekhez.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 25. - 17:34:37
Létrehozva: #991

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 25. - 18:29:49) *
jaja, király az a két új kép XD mindjárt mutogattam MYM fórumon is XDD hehe...

Na igen, Angie-vel jól elvoltunk ma. Azóta már kiszelektáltam a remixeket, aztán igyekszem mindjárt előkaparni a többi ULTRA-s képet is a gépről.
Jézus, ha tudnátok hány ezer DM képem van már kiírogatva....
Ja most még b-side-okat hallatok ha már így összeszedegettem őket, aztán megyek vissza a remixekhez.

Muti, hadd ném. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na, akkor klasszul kiszelektáltál mindent és arattak a legjobbak, a b-sideokat én is mindjárt letöltögetem, eddig Edókának küldözgettem a maradék Placebot, meg összepakoltam a sok cuccot, amit holnap viszek fel Pestre. Hű, megint korán kelés lesz, fél 6-kor akarok...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 25. - 17:38:10
Létrehozva: #992

devotee

U-girl el tudom képzelni micsoda képgyűjteménnyel rendelkezhetsz.

Angie te Pesten albérletben laksz?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 25. - 17:39:03
Létrehozva: #993

devotee

jézus, meg is dögölnék fél 6-os keléssel XDDD
Freestate híreknél van (Bemutatunk!)
De hát... Work hard! "Nothing comes easy, and that's a fact!" - ahogy Dave is énekelte vala. (hehe, a Work hardnál tartok épp (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 25. - 17:39:40
Létrehozva: #994

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 25. - 18:38:10) *
U-girl el tudom képzelni micsoda képgyűjteménnyel rendelkezhetsz.

Angie te Pesten albérletben laksz?

Igen, majd albiban apuval. Ő fenn dolgozik, úgyhogy ez nem gond.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 25. - 17:46:01
Létrehozva: #995

devotee

na csajok, itt van még egy adag kép. most csak ennyit sikerült összekaparnom. utólagos engedelmetekkel raktam bele még 98-as képeket is.
https://www.yousendit.com/transfer.php?acti...rdGoyWGRFQlE9PQ
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 25. - 17:47:05
Létrehozva: #996

devotee

Értem Angie.Akkor legalább nem leszel egyedül ha az apukád is ott lesz.

U-girl amikor 6-ra jártam dolgozni akkor 5-kor volt kelés...kiábránditó az biztos.

Mindjárt kitúrom a férjem az asztali géptől és megnézem azokat a képeket...haha
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 25. - 17:51:23
Létrehozva: #997

devotee

Sziasztok Lányok!

Húúú.. hogy pörögtök mint a ringlispil :-) Vagy ringispil ? Vagy nem tu dom hogy írják, mondják.. Na hol vannak azok a meet-es képek? én nem láttam semmi ilyen még (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Köszönöm Useless a b-side-okat, szemezgetek majd belőle. Angie, neked is köszi a mélt még nem töltöttem le semmit mert a laptopom még nincs nálam, erre meg nem teszek semmit.
Látom ma mindenkinek nagyon jó napja volt.
Itt nálunk olyan remek idő volt hogy csak na... mintha tavasz lett volna.. De jó lenne, istenem...utálom a telet!!! Mondjuk a Januárt szeretni fogom :-)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 25. - 17:56:49
Létrehozva: #998

devotee

Szia Edóka.

A Freestate-en a Bemutatunk topicba találod a meet and greet-es képeket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 25. - 17:58:06
Létrehozva: #999

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.10. 25. - 18:51:23) *
Sziasztok Lányok!

Húúú.. hogy pörögtök mint a ringlispil :-) Vagy ringispil ? Vagy nem tu dom hogy írják, mondják.. Na hol vannak azok a meet-es képek? én nem láttam semmi ilyen még (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Köszönöm Useless a b-side-okat, szemezgetek majd belőle. Angie, neked is köszi a mélt még nem töltöttem le semmit mert a laptopom még nincs nálam, erre meg nem teszek semmit.
Látom ma mindenkinek nagyon jó napja volt.
Itt nálunk olyan remek idő volt hogy csak na... mintha tavasz lett volna.. De jó lenne, istenem...utálom a telet!!! Mondjuk a Januárt szeretni fogom :-)

Helló!

Nem hazudtoltuk meg önmagunkat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És szerintem ringlispíl.

Edóka, ráér letölteni, a lényeg, hogy már nálad vannak a számok, még kettővel lógok, azokat külön kell betömörítenem, mert a cd-ről tudod, hogy az üres részt is hozzátömörítette és így 22 perces lett egy 5 perces szám.

A telet én is tálom, azért mert sokáig van sötét és az nagyon lehangoló.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 25. - 18:01:39
Létrehozva: #1000

devotee

Jahhh. már látom, köszönöm... Az a cipő Martinon,.. jesszus.. néha nagyon elő tudnám kapni a stylist-ot.. komolyan (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Mondjuk Dave cipője sem tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... nagyon gáz, de én cipő mániás vagyok...
Egy biztos... Dave megbolondult... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ok Angie, majd küldöd, ha kész van. Egyébként szia mindenkinek egyenként is, Useless, Angie, Vicuska.. most mást itt nem látok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 48 49 50 51 52 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
116 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (116 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: