535 Oldal V  « < 49 50 51 52 53 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Enjoy The Silence!
Mode93
post 2010.06. 18. - 18:57:16
Létrehozva: #1001

devotee

hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 18. - 19:00:43
Létrehozva: #1002

devotee

Mode ma nem vagy valami bőbeszédű..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 18. - 19:05:52
Létrehozva: #1003

devotee

Pár kép 1981-ből. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  bscap0022.jpg ( 40.11K ) Letöltések száma: 2
Mellékelt állomány:  1981_speak_and_spell_corbijn.jpg ( 20.93K ) Letöltések száma: 0
Mellékelt állomány:  dm_48_570330_87662_n.jpg ( 33.49K ) Letöltések száma: 2
Mellékelt állomány:  depeche_mode_helsinki.jpg ( 26.12K ) Letöltések száma: 0
Mellékelt állomány:  1981_02.jpg ( 18.3K ) Letöltések száma: 0

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.06. 18. - 19:07:15
Létrehozva: #1004

devotee

Sziasztok!

Fru mondta,h nyitottátok ezt az új témát!:D Jó sokat írtatok már!:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 18. - 19:11:55
Létrehozva: #1005

devotee

Macsus Mode volt a tettes ő nyitotta.Itt kedvére ömlenghet Alanről.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode lementél a térképről? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lassan elhúzok.Még a bevásárló listát is meg kell írnom holnapra.Vasárnap vendégek jönnek...ünnepeljük a Petra szülinapját és az apjukét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

pá-pácska mindenkinek és jó éjszakát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode álmodj Alan-el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 19. - 09:10:21
Létrehozva: #1006

devotee

Na jó reggelt.
Bocsi, hogy tegnap eltűntem szó nélkül, de lefagyott az egész net, amikor ki akartam kapcsolni a gépet, akkor meg beakadt a gomb, úgyhogy szedhedtük ki....
persze megint én voltam a hibás amiért beakadt a gomb....na mindegy..

Húúú, Alannel álmodtam bizony..de megint olyan szépet...Britt égett a féltékenységtől.. xD
Olyan volt, hogy pár haverral ilyen nem tudom mit játszottunk, hogy egymást levizeztük. Engem folyamatosan locsoltak XD
Alan meg ott ült tőlünk nem messze egy padon, és emlékezett rám, hogy amikor itt járt áprilisban, akkor már találkoztunk. És amikor nem engem locsoltak folyton, odamentem hozzá, és bakker magyarul beszélt, de hogy hogyan.. xD
Na aztán picit beszéltünk, és megint jöttek a fiúk hogy levizezzenek..én meg Alan háta mögé bújtam XDDDD
Aztán összegyűltünk egy kupacba beszélgetni, persze én végig Alan-t bámultam, gyakorlatilag szemeztünk XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Aztán amikor láttam, hogy közeledik felénk Britt, akkor odamentem Alan mellé és megfogtam a kezét de nem is a kezét hanem a jó kis izmait XD Britt akkor nézett nagyon, hogy mi is történik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És a végén el kellett búcsúznunk. És az volt, hogy megöleltem Alan-t. De nagyon sokáig ott öleltük egymást mindenki előtt, és valami olyasmit mondott nekem, hogy visszajön még, de ha mégsem tudna, minden pillanat amit velem töltött, olyan regényes lesz számára. Na most ez mit jelent, és miért ezt mondta, azt nem tudom, de ezt mondta. A végén meg már úgy bőgtem mind állat , hogy ne menjen el xD
De valamikor jött egy volt o.társam is, elkezdett Alannek mondani valamit, emlékszem hogy magyarul akart beszélni én meg rászóltam, hogy angolul dumáljon.. xD Érdepeche volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jajj Szia Macsus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 19. - 09:10:00
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 19. - 09:22:36
Létrehozva: #1007

devotee

Na, most megyek, főzök egy kis nokedlit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 19. - 09:50:09
Létrehozva: #1008

devotee

Szép jó napot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode már megint Alan-el álmodtál?..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 19. - 16:59:36
Létrehozva: #1009

devotee

Micsoda csend van erre.....

Mode készülsz ezerrel a bulira? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 19. - 17:11:29
Létrehozva: #1010

devotee

Sziasztok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.06. 19. - 18:00:35
Létrehozva: #1011

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 18. - 20:11:55) *
Macsus Mode volt a tettes ő nyitotta.Itt kedvére ömlenghet Alanről.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode lementél a térképről? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lassan elhúzok.Még a bevásárló listát is meg kell írnom holnapra.Vasárnap vendégek jönnek...ünnepeljük a Petra szülinapját és az apjukét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

pá-pácska mindenkinek és jó éjszakát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode álmodj Alan-el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó szülinapozást holnapra Vica!:)

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 19. - 10:10:21) *
Na jó reggelt.
Bocsi, hogy tegnap eltűntem szó nélkül, de lefagyott az egész net, amikor ki akartam kapcsolni a gépet, akkor meg beakadt a gomb, úgyhogy szedhedtük ki....
persze megint én voltam a hibás amiért beakadt a gomb....na mindegy..

Húúú, Alannel álmodtam bizony..de megint olyan szépet...Britt égett a féltékenységtől.. xD
Olyan volt, hogy pár haverral ilyen nem tudom mit játszottunk, hogy egymást levizeztük. Engem folyamatosan locsoltak XD
Alan meg ott ült tőlünk nem messze egy padon, és emlékezett rám, hogy amikor itt járt áprilisban, akkor már találkoztunk. És amikor nem engem locsoltak folyton, odamentem hozzá, és bakker magyarul beszélt, de hogy hogyan.. xD
Na aztán picit beszéltünk, és megint jöttek a fiúk hogy levizezzenek..én meg Alan háta mögé bújtam XDDDD
Aztán összegyűltünk egy kupacba beszélgetni, persze én végig Alan-t bámultam, gyakorlatilag szemeztünk XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Aztán amikor láttam, hogy közeledik felénk Britt, akkor odamentem Alan mellé és megfogtam a kezét de nem is a kezét hanem a jó kis izmait XD Britt akkor nézett nagyon, hogy mi is történik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És a végén el kellett búcsúznunk. És az volt, hogy megöleltem Alan-t. De nagyon sokáig ott öleltük egymást mindenki előtt, és valami olyasmit mondott nekem, hogy visszajön még, de ha mégsem tudna, minden pillanat amit velem töltött, olyan regényes lesz számára. Na most ez mit jelent, és miért ezt mondta, azt nem tudom, de ezt mondta. A végén meg már úgy bőgtem mind állat , hogy ne menjen el xD
De valamikor jött egy volt o.társam is, elkezdett Alannek mondani valamit, emlékszem hogy magyarul akart beszélni én meg rászóltam, hogy angolul dumáljon.. xD Érdepeche volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jajj Szia Macsus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó kis álom,bár a végén tuti én is bőgtem volna!:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 19. - 19:46:22
Létrehozva: #1012

devotee

Sziasztok.

Csak bekukk....

Macsus köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól betortázok holnap..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Helló Fru hugi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode hugi jó bulizást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjt mindenkinek aki nem bulizik.

Fru neked ő kívánja a jó éjt.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  normal_4.jpg ( 18.26K ) Letöltések száma: 1

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 20. - 06:50:22
Létrehozva: #1013

devotee

Helló. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 20. - 15:27:42
Létrehozva: #1014

devotee

Na. Itten vagyok XD
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát..a tegnapi buli..tyűű..Orsi sajna nem tudott jönni, 10 óra előtt 5-10 perccel írt sms-t, hogy fáj a gyomra. De azért nem volt rossz így sem. A DJ-vel kikészítettük egymást XD
Az volt, már amikor mentem, kezdett magyarázni, hogy ne ordítsak annyi Alan-t XD XD Aztán elkezdi nézd ott az Alan. Mondom hol?
Aztán a kivetítőre 2 másodpercre odavetítette, sikítottam is egy akkorát ...XD
Egyébként hamar kifulladtam, nem tudom miért. De azért jó volt, így is annyit ugráltam hogy csak na.
És volt Shout Live In hamburg!!!!!!! Az a csípőmozgás ... úúúú vazzzeeeee xDDD
Meg aztán kiabáltam ám Alan-t végül is, a DJ nézett rám, meg bemutatott, én meg vissza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkorákat hülyéskedtünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg rázta a fejét mosolyogva xD
És hát ugye vittem a közös fényképemet a férjemmel. Jött egy csávó, eddig is beszéltünk már, csak most odajött aztán többet beszélgettünk. Kesiket rajtam kereste. Egyébként Robi, a szervező, meg Híró a DJ is... úgy eltűnt mint szürke szamár a ködben. Na aztán mondtam a csávónak, hogy rendes a Sanyi, Alan-nel is ott a dolgokban segített, meg megvette a jegyemet. És mondtam neki, hogy én találkozhattam Alan-nel, mutattam is neki a képet. És a fények miatt kérdeztem tőle hogy látni-e belőle valamit. Azt mondja "Mi az hogy"
hahahaaaa
úúú és Alan amikor a Hamburgban a Master & Servant közben mosolyog... ááá...elájulok tőle... néha ott a buliban érzem igazán, hogy mennyire imádom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 20. - 15:31:02
Létrehozva: #1015

devotee

Sziasztok! Mode, még jó, hogy szereted a csávódatXD Látom, jót buliztál, irigyellek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 20. - 15:38:04
Létrehozva: #1016

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.06. 19. - 18:00:35) *
Jó szülinapozást holnapra Vica!:)

Jó kis álom,bár a végén tuti én is bőgtem volna!:)

Hát..lehet..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csak szorított..uhh...

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.06. 20. - 15:31:02) *
Sziasztok! Mode, még jó, hogy szereted a csávódatXD Látom, jót buliztál, irigyellek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csávómat XD XD XD XD
heheheheeee XD

Jaja, volt ennél már jobb buli is, de azért jó volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 20. - 15:50:59
Létrehozva: #1017

devotee

Am hogy lehet betenni ide képet h ne az a béna kérdőjel legyen ott?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 20. - 16:04:58
Létrehozva: #1018

devotee

Fönn a menüben.
Beállítások, és akkor bal oldalt van olyan hogy avatar beállítása. Na ott.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 20. - 16:11:18
Létrehozva: #1019

devotee

Na, meg is van. Tipikus kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.06. 20. - 17:10:23) *
Na, meg is van. Tipikus kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vazz, itt nem látszik! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 20. - 16:12:23
Létrehozva: #1020

devotee

Majd talán később kiadja, várj egy kicsit
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

535 Oldal V  « < 49 50 51 52 53 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: