![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
De, úgy kezdődött, azóta már ezerszer változtattam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg úgy volt, hogy ide is az aláírása lesz...de aztán mégsem XD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Tényleg akkor hogy-hogy nem az aláírása lett megcsinálva?
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jajjj egyébként a fájdalomról annyit, hogy semmi az egész. Oké, egy bonyolultabb, összetettebb tetkó biztosan jobban fáj, de ez semmi volt szinte. Kicsit kellemetlen, de...
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Már akartam kérdezni,hogy mennyire fájt,de már megkaptam a választ. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Tényleg akkor hogy-hogy nem az aláírása lett megcsinálva? nem tudom, jött egy érzés, hogy ezt akarom XD Már akartam kérdezni,hogy mennyire fájt,de már megkaptam a választ. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg nem vészes. Utána vérzik, meg ég a bőröm még most is, de megéri. de duplán is boldog vagyok....nagyon, mert egy üzenetem is végre célba ért amit régóta szerettem volna elküldeni az illetőnek meg ez a tetkó is..áhh..király (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
És Dave neve is rád kerül majd?
nem tudom, jött egy érzés, hogy ezt akarom XD hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg nem vészes. Utána vérzik, meg ég a bőröm még most is, de megéri. de duplán is boldog vagyok....nagyon, mert egy üzenetem is végre célba ért amit régóta szerettem volna elküldeni az illetőnek meg ez a tetkó is..áhh..király (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor én is kibírnám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe kibírtam egy szülést talán ezt is sikerülne. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Anyu azt mondta, a szülés ezerszer nagyobb fájdalom ennél. A szülést azt nem ismerem, de ez tényleg nem vészes. Nekem 20 perc alatt kész lett.
Igen, Dave neve is rám kerül. De lehet, hogy az csak fél év múlva. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szülési fájdalom no comment.................
Dave neve hova kerül rajtad? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
heheeee XD
Dave neve a bal kezemre ugyanígy lesz majd. Aztán lesz majd Depeche Mode felirat is, meg egy csomó mindent szeretnék |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jesszus agyontetovált nőci leszel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan leszel mint apád.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
neem, azért annyira nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja hát olyat is akarok amilyen Dave-nek van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a szív tetszik a legjobban. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szuper lett a tetkód Mode! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szív?Melyik is az?
Rajtad van Alan neve aztán Dave-é lesz később pedig Andy Fletcher és Martin Gore is lesz a lábaidon.Vince Clarke esetleg? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szuper lett a tetkód Mode! Szia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szia Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, én közben elmegyek a dolgomra. valahogy fürödni is kell XDDDDDD Jók legyetek! Majd gyüvök! jó éjt Szív?Melyik is az? Rajtad van Alan neve aztán Dave-é lesz később pedig Andy Fletcher és Martin Gore is lesz a lábaidon.Vince Clarke esetleg? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a lángoló szív a bal válla fele. Martin meg Andy is lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ja tudom melyik az.Hirtelen nem ugrott be. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szia Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, én közben elmegyek a dolgomra. valahogy fürödni is kell XDDDDDD Jók legyetek! Majd gyüvök! jó éjt Az a lángoló szív a bal válla fele. Martin meg Andy is lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na persze Martin és Andy is lesz........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pá Jóccakát mindenkinek. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 14. - 19:39:05 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó éjt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode a képen az alsó tetoválásra gondoltál tegnap ugye? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyanod lesz majd neked is..........
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Találtam egy jobb képet róla.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Az Depeche Mode felirat milyen szép már.Tegnap említetted Mode,hogy te is szeretnél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]() ![]() |