![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lehet hogy azt jelenti, de a nácik másra használták. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, és az egyiptomiak is a zsidókat alázták... Igen a nácik elferdítették a maguk hülyeségének és aljasságának jelképévé. "Alan Wilder és vörös hajú barátnője Jeri 6 éve laknak együtt Londonban. Jerinek az első házasságából van egy 15 éves fia" Már akkor volt a csajnak egy 15 éves fia?akkor hány éves volt az a nő? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jó pár év lehetett közöttük Alan-el. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Igen a nácik elferdítették a maguk hülyeségének és aljasságának jelképévé. Már akkor volt a csajnak egy 15 éves fia?akkor hány éves volt az a nő? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jó pár év lehetett közöttük Alan-el. aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Óóó a korkülönbség nem számít (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont nagyon irigylem, hogy Alant a legszebb és legszexibb korszakában fogdozhatta, meg csókolgathatta, meg még..uhh XDDDDD mondjuk azt tudtam, hogy a fiú Alan nevelt gyereke volt |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Pont azért van más jelentése mint a németek hasonló jelének.Dave-en gondolom a pöttyös volt,tehát nem a náci érzelműségét akarta vele mutogatni hanem azt amit beszéltünk. Na, hát én is azt mondtam, hogy nem tudom Dave-ről elképzelni hogy náci lett volna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Biztos, hogy nem volt az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Max. lázadó fiatal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az én tetkóm meg szépen gyógyulgat. Tök furcsa, hogy van valami a bőröm alatt XDDD Arrébb húzom a bőrömet, és megy a betű is vele XD Tök jó XD
Már alig érzem amikor kenem. Bepanthennel kell kenegetni 10 napig. Na, én elmentem, mert meguntam az itt ülést XD Jók legyetek! Jó éjt A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 15. - 19:42:13 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó éjt Mode! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Óóó a korkülönbség nem számít (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont nagyon irigylem, hogy Alant a legszebb és legszexibb korszakában fogdozhatta, meg csókolgathatta, meg még..uhh XDDDDD mondjuk azt tudtam, hogy a fiú Alan nevelt gyereke volt Viszont a srácról nem nagyon van kép.Vagy te találtál Mode? Na, hát én is azt mondtam, hogy nem tudom Dave-ről elképzelni hogy náci lett volna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én sem és tuti nem is azért csináltatta. Az én tetkóm meg szépen gyógyulgat. Tök furcsa, hogy van valami a bőröm alatt XDDD Arrébb húzom a bőrömet, és megy a betű is vele XD Tök jó XD Már alig érzem amikor kenem. Bepanthennel kell kenegetni 10 napig. Na, én elmentem, mert meguntam az itt ülést XD Jók legyetek! Jó éjt A Bepanthen az nagyon jó krém. Jóccakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó éjt mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szíp jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt kívánok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Képzeljétek én nem tudom mitől,de múlt hét óta viszketnek a szemeim meg az egész képem.Szét tudnám kaparni.Sőt a képemen hámlik a bőr.Fürdés után meg úgy érzem ,hogy le akar feszülni a bőröm a képemről.Pár napja szemem alatt meg oldalt volt egy piros duzzadt csík a sok kaparástól ma reggelre meg a szemhéjjaim duzzadtak be kissé.Belenéztem a tükörbe és elborzadtam magamtól.Össze voltak szűkülve a szemeim és szemem alja is piros.Hát igen a rengeteg kaparástól......... El nem tudom képzelni mi a fenétől van ez. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Alig mertem kimenni az utcára ezzel a fejjel,de muszáj volt mert a gyerekemet el kellett vinni az oviba. Próbálok uralkodni magamon,hogy ne kaparjam a szemeim ,de eléggé viszketnek. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 16. - 09:13:43 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
(IMG:http://img169.imageshack.us/img169/9199/87bravoschaufensterruecyq0.jpg) Ott van Jeri.....XDDDDDDDDDDDD És értem amit írnak!!!! XDDDDDDDD Mode kérjük a többi feliratot is lefordítani.Csak,hogy mi is értsük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica, nem lehet, hogy allergiás vagy valamire????
Jeri fiát Jason-nek hívják ha jól tudom, de képem nincs róla. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica, nem lehet, hogy allergiás vagy valamire???? Jeri fiát Jason-nek hívják ha jól tudom, de képem nincs róla. Már én is gondoltam rá.De mi a fenére? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Borogatom kamillával a szemeim hátha segít valamit. Azt tudom,hogy Jason-nak hívják a srácot,de azért kíváncsi lettem volna hogy néz ki. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 16. - 13:13:00 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica, keresek képe, de nem hiszem, hogy lesz róla.
Menj el dokihoz, allergiavizsgálatot csinál aztán kiderül. Jól telebökködik a kezedet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De a kamilla az jó, az nekem is mindig rendbe tette a szemeimet, ha bajok voltak Mode kérjük a többi feliratot is lefordítani.Csak,hogy mi is értsük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meglátjuk, mennyire sikerül, mert azért minden szót nem ismerek XD háát, végülis újat nem írnak ami nekünk ismeretlen információ lenne |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
csak a szokásos, hogy Alan 22 évesen csatlakozott a Basildonból jött Depeche Mode-hoz, meg hogy Dave és Jo egy nagy villában laktak Basildonban. Ja meg hogy nincs gyerekük még, hát ugye Jack itt még nem született meg.
Martin és Christina , a német barátnője egy 2 szobás kis lakásban laknak. Meg hogy valami idegen nyelves tanulmányok a csajnál, titkárnőként dolgozik. Meg valami berlini discot említ XD Aztán... Andy és Grainne, róluk azt pletykálják, hogy a következő házaspár a Depeche Mode családban. Valami olyasmi, hogy "Az ember azt pletykálja, hogy ők a következő házaspár a Depeche Mode családban. A vörösesszőke szintetizátoros a 19 éves biológia egyetemistával egy éve egy londoni apartmanban lakik." Gondolom Grainne biológia szakos egyetemista volt na XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica, keresek képe, de nem hiszem, hogy lesz róla. Menj el dokihoz, allergiavizsgálatot csinál aztán kiderül. Jól telebökködik a kezedet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De a kamilla az jó, az nekem is mindig rendbe tette a szemeimet, ha bajok voltak meglátjuk, mennyire sikerül, mert azért minden szót nem ismerek XD háát, végülis újat nem írnak ami nekünk ismeretlen információ lenne Már gondoltam rá,hogy meg kéne látogatnom a doktor nénimet. csak a szokásos, hogy Alan 22 évesen csatlakozott a Basildonból jött Depeche Mode-hoz, meg hogy Dave és Jo egy nagy villában laktak Basildonban. Ja meg hogy nincs gyerekük még, hát ugye Jack itt még nem született meg. Martin és Christina , a német barátnője egy 2 szobás kis lakásban laknak. Meg hogy valami idegen nyelves tanulmányok a csajnál, titkárnőként dolgozik. Meg valami berlini discot említ XD Aztán... Andy és Grainne, róluk azt pletykálják, hogy a következő házaspár a Depeche Mode családban. Valami olyasmi, hogy "Az ember azt pletykálja, hogy ők a következő házaspár a Depeche Mode családban. A vörösesszőke szintetizátoros a 19 éves biológia egyetemistával egy éve egy londoni apartmanban lakik." Gondolom Grainne biológia szakos egyetemista volt na XD Köszi szépen a fordítást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt.
Ma van a lányoméknak az oviban a karácsonyi ünnepség és minde gyerkőcöt ünneplőbe öltöztettek.Olyan kis szépek egyem meg őket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo hova tüntél? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nem láttalak tegnap se erre se máshol. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Korán itthon vagyok, mert csak 3 órám volt a suliban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jupppííííí Délután meg megyek találkozni barátnőmmel, és feszítek egyet a bőrkabátomban XD Majd alá jól felöltözök, és akkor nem fogok annyira megfagyni XD Vica helyes, menj csak egy a dokihoz, jobb lesz úgy!!! (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs766.ash1/165791_185077434841487_100000176946957_724122_7397230_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs403.ash2/68136_172841739417492_100000750023822_410366_2167900_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode azt nem mondtam,hogy el is megyek a dokihoz csak gondolkodom rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó barátnőzést neked délután és tényleg öltözz fel jól mert nincs valami gatyarohasztó meleg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |