![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
épp azon gondolkodom, hova tetováltassak Hurts-öt.....(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) XD XD x'D DM ,Michael,Alan ,Dave és mindezek tetejében még Hurts is.......nem lesz kicsit túl sok már?Mi lesz a bőröd rocklexikon? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
DM ,Michael,Alan ,Dave és mindezek tetejében még Hurts is.......nem lesz kicsit túl sok már?Mi lesz a bőröd rocklexikon? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hahahhahahaaa XD Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg még Andy és Martin is lesz külön XD A helye is megvan már XD XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
heheh XD Igen, anyám ugyanezt mondja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mármint, hogy az övé XD Egy frászt az én férjem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hahahhahahaaa XD Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg még Andy és Martin is lesz külön XD A helye is megvan már XD XD ó te jó ég....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vince Clarke? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hurts...hova is kellene....nem tudom...lehet, hogy a lábamra lesz...vagy nem tudom...vagy a vállamra XD Jobb vállamra Hurts, balra DM, valahogy így. ha csak a dM nem a szívem fölött lesz..de ott lesz úgyis XD
Egy frászt az én férjem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ó te jó ég....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vince Clarke? Hát anyámé nem, az tuti mert csak bántani akarná xD Meg te is, csak te nem annyira, mint anyám XD Vince annyira nem áll közel..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica megint eltűntél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na jól van, nekem mennem kell, mert apám 1 óra múlva jön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hozza a Jackson dvd-met XD XD XD Jó legyél Vica! Jó éjt |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hurts...hova is kellene....nem tudom...lehet, hogy a lábamra lesz...vagy nem tudom...vagy a vállamra XD Jobb vállamra Hurts, balra DM, valahogy így. ha csak a dM nem a szívem fölött lesz..de ott lesz úgyis XD Hát anyámé nem, az tuti mert csak bántani akarná xD Meg te is, csak te nem annyira, mint anyám XD Vince annyira nem áll közel..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem bántanám Dave-et.Miért is tenném?Bántották őt már elegen és én nem szeretnék azok közé tartozni. Vica megint eltűntél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jól van, nekem mennem kell, mert apám 1 óra múlva jön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hozza a Jackson dvd-met XD XD XD Jó legyél Vica! Jó éjt Fürödtem........ jó éjt neked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Úgy értem, hogy agyon fogdoznátok meg stb XD
Képzeld Vica, meg tudom venni a dM dvd-t!!!!!!! Apámtól kaptam egy ötezrest. Mamámtól karácsonykor még kapok egy ezrest. És mivel 6000 ft. a dM dvd, a kisebbik kiszerelés, ezért meg tudom venni. juhééé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És még a Hurts cd-t is meg kéne vennem....az legalább 4000 ...na meglesz ám az is, csak várnom kell |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Holnap lesznek még képek
Csatolt állományok
![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Úgy értem, hogy agyon fogdoznátok meg stb XD Képzeld Vica, meg tudom venni a dM dvd-t!!!!!!! Apámtól kaptam egy ötezrest. Mamámtól karácsonykor még kapok egy ezrest. És mivel 6000 ft. a dM dvd, a kisebbik kiszerelés, ezért meg tudom venni. juhééé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És még a Hurts cd-t is meg kéne vennem....az legalább 4000 ...na meglesz ám az is, csak várnom kell Jó napot. Végre ide értem. Kislányommal átcsavarogtuk a délelőttöt.Elvittem a helyi plázába nézelődni. Így látta a karácsonyi díszítést.Bár jobban érdekelte a mozgólépcsőzés. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és vettem egy szépséges pulcsit (nem a plázában).Legalább egy kicsit jól nézek majd ki karácsonykor ha felveszem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Mode hát az tuti ha Dave az enyém lenne egész nap csak tapogatnám és símogatnám meg puszilgatnám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de az nem bántás........ Szuper,hogy meg tudod venni a dvd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A múlt héten én is szemügyre vettem a Tescóba,de nem vettem meg. Holnap lesznek még képek az jó.Te úgy is mindig olyan jókat találsz. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 22. - 12:34:17 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
mozgólépcső haha azt én is szeretem XD
nem bántás az igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De amit anyám csinálna az az XD Én az egyik könyvesboltban vettem szemügyre a dvd-t múlt pénteken. Nagyon szép, fájt is a szívem érte. De most meglesz. Anyám azt mondja, miért nem töltöm le......persze.... még kép és még még XD . (IMG:http://www.kepfeltoltes.hu/101222/tumblr_ldivlcIbEI1qaa4r2o1_250_www.kepfeltoltes.hu_.gif) (IMG:http://www.kepfeltoltes.hu/101222/tumblr_ldjt8trHpJ1qen2tho1_500_www.kepfeltoltes.hu_.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1376.snc4/164889_116460035091596_100001827993865_105331_4710830_n.jpg)
Csatolt állományok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jesszus van ám kép.......volt amit még nem láttam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Van bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja nekem is volt nem egy új közöttük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja azt tegnap elfelejtettem mondani, hogy olvastam ilyen véleményeket a Hurts-ről. Valaki írja, hogy Theo tök jól énekel, csak nem jó a kiejtése. Na mondom te idióta magyar létedre jobban tudsz angolul mint egy vérbeli angol? ....úúú...egyesek annyira sötétek, hogy az már fáj... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Van bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja nekem is volt nem egy új közöttük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja azt tegnap elfelejtettem mondani, hogy olvastam ilyen véleményeket a Hurts-ről. Valaki írja, hogy Theo tök jól énekel, csak nem jó a kiejtése. Na mondom te idióta magyar létedre jobban tudsz angolul mint egy vérbeli angol? ....úúú...egyesek annyira sötétek, hogy az már fáj... Biztos az illető másba már nem tudott belekötni csak a kiejtésébe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg az.Többször kéne feketét felvennie. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jaja, meg nem mindig zakót... XDDDD
Le kell dobni a textilt, mutogatnia kéne magát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze csak előttem....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az illetőt aki belekötött Theoba azt meg pofán vágom XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jaja, meg nem mindig zakót... XDDDD Le kell dobni a textilt, mutogatnia kéne magát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze csak előttem....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az illetőt aki belekötött Theoba azt meg pofán vágom XD Meg előttem is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
valamit ennem kéne vacsorára, csak nem tudom mit
Meg előttem is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) héééjjj XD XD XD Na jó, a strandon láthatod majd félmeztelenül de azon kívül nem XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Oké nekem úgy is jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egyél valamit.Mondjuk sasold meg mi van a hűtőben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát nagyjából tudom, mi van ott, csak hát...nem tudom.. XD na majd mindjárt XD
Úgy is jó mi? hahhaa XD De nem szabad tapogatni azt csak nekem szabad XD XD(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1226.snc4/155828_109766562428510_100001855011984_81720_6809224_n.jpg) |
|
|
![]() ![]() |