![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beérem azzal is ha nézhetem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Majd legfeljebb megint ráfanyalodsz a tojásra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
áá, tojás volt tegnap, sajtos omlettet gyártottam sajttal töltött virslivel, meg pirított hagymával. isteni volt.
Úgyhogy ma lehet, hogy egyszerű szendvics marad XD Nézni szabad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kicsit...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
áá, tojás volt tegnap, sajtos omlettet gyártottam sajttal töltött virslivel, meg pirított hagymával. isteni volt. Úgyhogy ma lehet, hogy egyszerű szendvics marad XD Nézni szabad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kicsit...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pirított hagyma ....jesszzus...attóll totál rosszul lennék........... Akkor marad a vajas kenyér. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagylelkű vagy,hogy megengeded a nézést. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hahahah XD XD XD XD
Te se örülnél, ha bámulnám Dave-et XD XD Pedig finom a hagyma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom, főleg pirítva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az egy dolog, hogy az ember szája büdös lesz..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ki nem szarja le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Bámulhatnád elvégre a lánya vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tudom,hogy finom a pirított hagyma csak volt már,hogy rosszul lettem tőle.Azóta kerülöm. Na igen a szaga meg a másik.Legfeljebb nem csókolózol Alan-el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elájulna a szagodtól. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode eltüntél.....biztosan most készíted az szendvicset. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Itt vagyok, csak lefagyott a gép XD
De ha nem a lánya lennék ahogy te sem Theonak...XD Alan nem ájulna el, szerintem nem az a fajta csak hát kicsit kellemetlen..XD virslit eszek..XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mondom bámulhatnád.Mindent a szemnek semmit a kéznek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát szerintem Alan nem örülne a hagymás csókodnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Melyik virslit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sertés ,csirke,Alan? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 22. - 18:44:58 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát nem örülne, az lehet XD Kíváncsi vagyok, Britt amikor hagymát eszik, vagy fordítva, akkor mi a reakciójuk XD
Egyébként meg Alannek is van egy felesége meg egy szeretője....szóval....XD XD Melyik virslit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sertés ,csirke,Alan? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) veehehehe XD Ha Alan virslit ennék akkor nem itt írogatnék...XD Baromfi virslit eszek amúgy XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lehet Britt nem eszik hagymát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szóval ezért tartasz te is szeretőt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha neki lehet neked is. Ja nem itt írnál mert teli lenne a szád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 22. - 18:51:13 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lehet, de szerintem ha mást nem, hagymás ételeket csak kajál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem, én nem azért tartok, mert Alan is, hanem mert Theo isteni pasi és kell nekem XD XD Bizony, tele lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Britt meg isteni csaj és kell Alan-ek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem tudom milyen kaját eszik a csaj,de ha hagymás legfeljebb utána fogat mos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És ha teli lenne a szád vigyáznod képne meg ne fulladj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudod le ne szalajtsd a virslit. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Britt meg isteni csaj és kell Alan-ek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom milyen kaját eszik a csaj,de ha hagymás legfeljebb utána fogat mos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És ha teli lenne a szád vigyáznod képne meg ne fulladj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudod le ne szalajtsd a virslit. ...hát ha neki isteni akkor egészségére XD XD XD Tegnap láttam egy videóban Alan nézegetett valamit, Britt meg mellette volt, és tök kellemes hangja van a csajnak. Csak hát...a férjem barátnője....xD Fogmosás után is megmarad, az a baj..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A te Theo barátodnak is kellemes hangja van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát azért a fogmosás tompítja a szagot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na kérem fürcsi time.................. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A te Theo barátodnak is kellemes hangja van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát azért a fogmosás tompítja a szagot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na kérem fürcsi time.................. h....cs..a mosás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen Vica, kellemes hangja van és az én pasim.... XD XD XD Tompítja az igaz, de nem tűnik el sajnos XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
h....cs..a mosás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen Vica, kellemes hangja van és az én pasim.... XD XD XD Tompítja az igaz, de nem tűnik el sajnos XD az........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem meg a Dave pasim és férjem egyben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 22. - 19:09:37 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na ugye XD
Szóval megállapodtunk, hogy mindkettőnknek van férje és szeretője is XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na ugye XD Szóval megállapodtunk, hogy mindkettőnknek van férje és szeretője is XD hehe jó kis nőcik vagyunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1230.snc4/156205_106210776117422_100001855011984_49069_3797337_n.jpg)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1173.snc4/154521_106211442784022_100001855011984_49100_5315664_n.jpg) Ez a nő elvileg Christina Friedrich, Martin volt szerelme. (IMG:http://www.herder.ndh.th.schule.de/images/veranstaltungen/Christina_Friedrich.jpg) (IMG:http://www.freundederkuenste.de/uploads/pics/37475-ddp_017260008FA9AC63.jpg) Na, mivel mindenki eltűnt, megyek a dolgomra XD valamelyik pasim vár XD jó éjt XD |
|
|
![]() ![]() |