![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jóóóó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vicaaaa XDDDD
ez haláli volt XD " Jó estét megjöttem. biggrin.gif Hosszú volt a nap......... Jó éjszakát elmentem. biggrin.gif" XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Naahh....anyám munkatársa kitalálta, hogy elvisz minket pizzázni....xD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Naahh....anyám munkatársa kitalálta, hogy elvisz minket pizzázni....xD nagyon okosat talált ki a munkatárs. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó étvágyat. Vicaaaa XDDDD ez haláli volt XD " Jó estét megjöttem. biggrin.gif Hosszú volt a nap......... Jó éjszakát elmentem. biggrin.gif" XD Ennyi tellett tegnap tőlem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Íme Dave bácsi karácsonyfája. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép.........
Jó éjt. Mode jó ejtőzést a pizzával teli hasaddal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én láttam már Dave bácsi karácsonyfáját (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Na megjöttem XD Jót ettünk, utána beültünk egy kocsmába ahol halálra untam magam XD Jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én láttam már Dave bácsi karácsonyfáját (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na megjöttem XD Jót ettünk, utána beültünk egy kocsmába ahol halálra untam magam XD Jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó reggelt. Unakoztál?Na ,de ilyet........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elmúlt a karácsony.....lehet megenni a maradékokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van bőven.........legalább nem kell főznöm. Én is láttam már előbb is csak tegnap jutott eszembe ide rakni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 27. - 08:29:06 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jelentem rendbe raktam a konyhát az ünnepi forgatag után........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Helllooooooo XDDDDDD
Nálunk nem volt forgatag hála istennek XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
vendég forgatag nálunk sem volt.De azért el kellett pakolnom már mert ugye tegnap nem volt kedvem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode milyen volt a vásárlás a barátnőddel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyáltalán mit vettetek?
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hellooo XD
Jó volt, barátnőmnek kellett ruha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg én akartam Dm dvd-t venni, csak anyám kölcsön kérte a pénzemet, úgyhogy most nem tudtam. (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs065.snc6/167569_114349418636891_100001855011984_113386_3522935_n.jpg) ja egyébként a vonat amivel jött b.nőm, 50 percet késett...kicsit befontam a hajam az állomáson... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hellooo XD Jó volt, barátnőmnek kellett ruha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg én akartam Dm dvd-t venni, csak anyám kölcsön kérte a pénzemet, úgyhogy most nem tudtam. (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs065.snc6/167569_114349418636891_100001855011984_113386_3522935_n.jpg) ja egyébként a vonat amivel jött b.nőm, 50 percet késett...kicsit befontam a hajam az állomáson... ezek a fránya vonatok............. Mode a pasid feketében........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ez inkább ilyen zöldes, nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()