![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs600.snc4/58061_152423721475415_100001233634998_313850_5673647_n.jpg) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahhhhhhhhhhhhhhhh.............. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
beraksz még pár ilyen képet és leolvadok a székről. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
XD akkor nem rakok XD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ne is........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Van ám vendégünk...........sziasztok akár kik is vagytok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 27. - 20:29:03 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
xD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
nem vigyorog........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jól van innen léptem. Jóccakát Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó napot kívánok.
Tegnap egy rettentő érdekes film volt a TV 2-n Rémbó fia címmel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszer csak amikor kikapcsoltam a porszívót miután túl voltunk a lányom orrának kiszívásán ismerős dallam ütötte meg a fülem.Épp egy bulizós jelenet volt a filmben és a fiatalok a Just can't get enough-ra táncikáltak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyből vigyorogtam.Mondom magamban jé DM van a filmben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az egyetlen jó momentum volt a filmben. Azt meg nem is mondtam,hogy a múlthéten karácsony előtt egy nappal ültünk a kocsiban és jöttünk haza felé a boltból amikor hallom ám,hogy a helyi rádió a fórumunk névadó dalát adja.Egyből kapkodtam a telefonom után mert azt hittem az csörög aztán rájöttem,hogy a rádió az. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csoda,hogy jó zenét is képesek leadni.Fejlődnek. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 28. - 14:54:57 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A második egy nagyon izgi kép...........
Csatolt állományok
![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Rémbó fia jujj én azt nem néztem, de csoda, hogy ilyet is tudnak..xD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Rémbó fia jujj én azt nem néztem, de csoda, hogy ilyet is tudnak..xD Ráadásul nem régi a film.2007-es.Szóval fura,hogy egy 1981-es dalt raktak be a DM-től.Lehet akinek az ötlete volt berakni rajongó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az első képen felröhögtem.Martin a szépséges menyasszony. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Második kép:azok a hajfonatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Harmadik kép:Mode ahogy mondani szoktad a töktartó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Negyedik kép:ajánlom Trixx figyelmébe.Majd elolvad ha meglátja Martin szexi felsőtestét. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ötödik kép:Dave kislánya a sok pasi között. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 28. - 16:11:37
Csatolt állományok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hát nem azt szoktad mondani? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztos azért használta azt Martin mert mivel férfiként melltartót nem hordhatott maradt a töktartónál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hát lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hát lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fenn tartotta neki nehogy lógjon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
LOOOL
XD Úgyis néger az apja, akkor biztos nem kicsi , meg kell tartani..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mondjuk érdekes,hogy néger az apja ő meg fehér bőrű és szőke. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azt mondják nem kicsi van neki.De ezt azok tudják akik voltak vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
LOL XD
hát érdekes, de ez van XD (IMG:http://26.media.tumblr.com/tumblr_le44pbDIrZ1qfr62go1_500.jpg) (IMG:http://29.media.tumblr.com/tumblr_le426rI4Oc1qfqjfjo1_500.jpg) |
|
|
![]() ![]() |