![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én itt vagyok Nem mutatja neked, kik vannak itt meg kik nincsenek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mutatta a neved,hogy itt vagy,de mivel vártam egy darabig és választ nem kaptam gondoltam nem vagy gépközelben. Íme az év első napja.........remélem ez az év sem lesz rosszabb mint az előző. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Itt voltam, csak néha kimegy a fejemből, hogy ide is írni kéne XD
Én az év első napján selejtezést végzek Facebook-on. Minden ismerőst kitörlök, aki felesleges, és minden képet, ami nem tetszik, és mégis be vagyok jelölve rajta. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
meg végül is mindent törlök ami nem jó XD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jááááháháhááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://25.media.tumblr.com/tumblr_lebfa1qTER1qatsxzo1_500.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Itt voltam, csak néha kimegy a fejemből, hogy ide is írni kéne XD Én az év első napján selejtezést végzek Facebook-on. Minden ismerőst kitörlök, aki felesleges, és minden képet, ami nem tetszik, és mégis be vagyok jelölve rajta. szelektálás indul.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem nincsenek olyan ismerőseim akiket ki kéne törölnöm........... Én a ruhákkal meg a felesleges felgyülemlett kacatokkal vagyok így.Időnként elegem lesz belőlük és akkor kihajigálom ami nem kell. Mode nézd ezt........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.freestate.hu/albums/stumm300/#comments |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jaaajjj azt nem is mondtam...a Depeche buliban amikor először vlt Hurts, a Wonderful life nem eredeti videója, ugye én el voltam ragadtatva...XD Meg anyámmal azon szórakoztunk, hogy zsebkendővel törölgettük egymás száját ...XD Folyt a nyálunk XD Anyámnak Dave-től, nekem meg Alantől meg Theotól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán kérdezi anyám Hurts közben: Melyik a szeretőd? Aztán mutatom neki Theo-t. Elkezdi, hogy csúnya. Baszki mondom csúnya ám a kis p*öd, nézz meg egy interjút vele XDDDDDD ...és mondja ezt ő, akinek mi volt az első szava, amikor először meglátta Theo-t "Hűű, micsoda kis pasi" ...xD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2011.01. 01. - 18:01:52 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaaajjj azt nem is mondtam...a Depeche buliban amikor először vlt Hurts, a Wonderful life nem eredeti videója, ugye én el voltam ragadtatva...XD Meg anyámmal azon szórakoztunk, hogy zsebkendővel törölgettük egymás száját ...XD Folyt a nyálunk XD Anyámnak Dave-től, nekem meg Alantől meg Theotól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán kérdezi anyám Hurts közben: Melyik a szeretőd? Aztán mutatom neki Theo-t. Elkezdi, hogy csúnya. Baszki mondom csúnya ám a kis p*öd, nézz meg egy interjút vele XDDDDDD ...és mondja ezt ő, akinek mi volt az első szava, amikor először meglátta Theo-t "Hűű, micsoda kis pasi" ...xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Theo igen is jó pasi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát az hát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én amúgy is csak jó pasikra hajtok XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szóval azt akarod mondani,hogy van izlésed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja amúgy tegnap kaptam Ildi dm-től sms-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Igeeen???
Hú de rég hallottam felőle is. Hát nem így, de ez olyan dolog, kinek milyen a jó pasi..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én sem hallottam felőle.Csak boldog új évet kívánt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ja nem is mondtam,hogy a gyerekem az előbb lefröcskölte a farmerom körömlakkal. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Alig van normális göncöm erre még azt is lekörömlakkozza a kiscsaj.Már csak az ecetes olló segít majd rajta..........mármint a nadrágomon. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én sem hallottam felőle.Csak boldog új évet kívánt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja nem is mondtam,hogy a gyerekem az előbb lefröcskölte a farmerom körömlakkal. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Alig van normális göncöm erre még azt is lekörömlakkozza a kiscsaj.Már csak az ecetes olló segít majd rajta..........mármint a nadrágomon. úúúú (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Nálunk unokahúgom még 1-2 éve a kanapét fröcskölte le |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mindegy most már az a nadrág úgy fog meghalni.Legfeljebb majd kopik a dekoráció rajta amit a lányom csinált.Hehe bár a nadrág színe is kopni fog. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
juj XD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
így jártam.
Mondjuk sok ruhám meg hipófoltos szokott lenni.Takarítás nyomai.Nem tudok vigyázni én sem.Akárcsak a lányom. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nekünk a zsebkendő marad benn mindig valamelyik ruhában, és mosás után csodás minden..xD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jajj meg izééé XD
Az is volt Depeche buli végén...XD Mondja Robi, hogy ez már Hurts fan club volt XDDDD Mert hogy annyi ment..XDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Főleg a fekete cuccokon mutatnak jól a zsebkendőcafatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jajj meg izééé XD Az is volt Depeche buli végén...XD Mondja Robi, hogy ez már Hurts fan club volt XDDDD Mert hogy annyi ment..XDDD Hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jaaaa azon aztán húúú XD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
na végeztél a selejtezéssel fb.-n? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |