![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(IMG:http://24.media.tumblr.com/tumblr_led3lzxooU1qatsxzo1_500.jpg)
Szóval kamatyoltál Theo-val......... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ejnye csalod Alant? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dehoooogy XD Mindjárt jövök, eszek valamit mer éhen halok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
megjöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mással kufircolás nem a férjeddel az nem megcsalás? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó étvágyat. megjöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit ettél? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mással kufircolás nem a férjeddel az nem megcsalás? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó étvágyat. Mit ettél? Ennyi erővel a férjem is megcsal amikor Brittet dugja XD Kenyeret ettem finom Tesco-s paprikás kolbásszal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs173.snc3/20070_1260090076042_1643386489_663995_3499046_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Végül is igaz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egészségedre a kaját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pár nap múlva lesz egy éve,hogy volt a pesti koncert.........de vissza pörgetném az időt. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na látod, nem csak én vagyok aki félrekufircol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
na szép.Ennyit az egymáshoz való hűségetekről. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyitott házasságban éltek.
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2011.01. 02. - 18:52:50 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem annyira, mert csak Brittet engedem meg neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
bármelyik másik nőért baj lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs001.snc6/165105_1782347405150_1433423404_32021198_5183236_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ja egyébként megtudtam, hogy Adam 26 éves..szóval 2 évvel idősebb Theonál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem annyira, mert csak Brittet engedem meg neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bármelyik másik nőért baj lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs001.snc6/165105_1782347405150_1433423404_32021198_5183236_n.jpg) Tök mindegy ,hogy Britt-nek hívják vagy Esmeraldának az a lényeg,hogy melletted van neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Őt sem kéne engedned. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na, én elmentem. Holnap suli föjjj......
Jó éjt Tök mindegy ,hogy Britt-nek hívják vagy Esmeraldának az a lényeg,hogy melletted van neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Őt sem kéne engedned. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hát de nem is a neve miatt XD hanem mert Britt a nője XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Akkor rúgasd ki a nőjét és te légy az egyetlen neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jóccakát. nekem meg meló holnap........föjjjjjjjjjj |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Akkor rúgasd ki a nőjét és te légy az egyetlen neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jóccakát. nekem meg meló holnap........föjjjjjjjjjj Hát de nem tudom kirúgatni. Illetve hiába rúgatom ki, attól még a hátam mögött csinálhatja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg én sem akarok Theo nélkül lenni, akkor Alantől sincs jogom megtagadni Brittet. xD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó napot kívánok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát de nem tudom kirúgatni. Illetve hiába rúgatom ki, attól még a hátam mögött csinálhatja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg én sem akarok Theo nélkül lenni, akkor Alantől sincs jogom megtagadni Brittet. xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok!
Hogy telt az első munkanap? Nekem csodásan....már a reggel szépen indult..........kimentem pisilni....a wc-n ülve kivert a víz, kezdett sötétülni a világ előttem..na mondom most vagy a halál jön vagy semmi.....aztán picit vártam, na mondom kivánszorgok az ágyamba vissza szépen. Kilépek az ajtón....becsukom...aztán szépen összeestem. De szerencsére csak ájulás volt. Anyám kérdezi, hogy mi az Istent csinálok, mert ugye küzdöttem, hogy az eszméletemet ne veszítsem el, az ágyamig gyorsan eltaláljak még. Nem tudom, mit csinálhattam, mert a szemüvegem is eltűnt közben. Aztán mondta anyám, menjek, feküdjek le az ágyba, hoz nekem egy pohár vizet. Bakker....térden csúszva vak sötétben azért betaláltam , lefeküdtem. Ittam, aztán jobban lettem. Anyám szerint keveset aludtam és hirtelen keltem föl. És igaza volt, mert tényleg kicsit későn sikerült elaludnom. Szóval csodásan indult a nap. és egész nap szédölögtem...picit kezdtem éhes lenni, már éreztem, hogy putty. Úgyhogy folyton ennem és innom kellett. (IMG:http://l10.sphotos.l3.fbcdn.net/hphotos-l3-snc6/hs044.snc6/167455_189723314376899_100000176946957_765019_2885291_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
visszaírt a Ticket Express is...nagyszerű hírt közöltek...elfogyott az állójegy, legalábbis náluk.....
De még keresek hirdetéseket meg miegyebeket. Értek én németül is, ha kell, nem kell ahhoz feltétlenül magyarnak lennie az oldalaknak...... És nagyon remélem, hogy sikerrel járok, mert tanulás helyett ülök itt jegyek után kutatva. Már a Facebook-on is írtam az esemény üzenőfalára (németül..), hogy keresek 2 jegyet legalább. De még csak sima hirdetést se találok. Egyet találtam, ahol valaki keresett jegyet ugyanerre a koncertre. A fenébe a fiúkat, hogy nem tudják kiírni a honlapjukra az összes koncertet. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2011.01. 03. - 15:56:44 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mondjuk ok, van rá 3 hónapom, hogy szerezzek jegyet, de akkor is..addig görcsöljek amíg nem lesz???
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na meg ugye majd beszélünk Robival és Híróval...ők azért ezekbe benne vannak.
őőőő....azt hiszem mindjárt berosálok a röhögéstől XDDDD (IMG:http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs714.ash1/161256_100000774727656_1325357_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Juhúúúúúúúúúúú sikerült............... végre megtaláltam ezt a vidit.Igaz ,hogy át kellett nyálaznom érte Niki hozzászólásait. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Emlékeztem,hogy ő rakta be még tavaly valamikor a seregbe. http://www.youtube.com/watch?v=IMazV9vvwCY...feature=related Dave itt olyan cuki a csaj meg egy rohadt mázlista,hogy kapott puszit tőle.Meg Alantől is. Na meg ugye majd beszélünk Robival és Híróval...ők azért ezekbe benne vannak. őőőő....azt hiszem mindjárt berosálok a röhögéstől XDDDD (IMG:http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs714.ash1/161256_100000774727656_1325357_n.jpg) ezen behaltam......... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jesszus elájultál? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) valószínű leesett a vérnyomásod. Most már jól vagy? Köszi jól telt a munka nap.Takarítottunk.......... Amúgy meg nyugi tuti lesz jegy.Végül is még tényleg van idő szerezni. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2011.01. 03. - 17:23:39 |
|
|
![]() ![]() |