![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaaajjjj tudom, melyik ez a videó, jobb, ha nem nézem meg, mert rám tör a féltékenységi roham és begurulok XD XD
Az előbb beszéltem anyámmal, ő is azt mondta, hogy elszállt. Mármint a vérnyomásom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most már jól vagyok, igen, legalábbis remélem. Ja, hát remélem, hogy lesz jegy. Egy csajnak is írtam Facebook-on, ott láttam az eseménynél a résztvevők között, és mondta, hogy neki sincs még jegye, de január végén kimegy Bécsbe, és ott majd körbenéz. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jaaajjjj tudom, melyik ez a videó, jobb, ha nem nézem meg, mert rám tör a féltékenységi roham és begurulok XD XD Az előbb beszéltem anyámmal, ő is azt mondta, hogy elszállt. Mármint a vérnyomásom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most már jól vagyok, igen, legalábbis remélem. Ja, hát remélem, hogy lesz jegy. Egy csajnak is írtam Facebook-on, ott láttam az eseménynél a résztvevők között, és mondta, hogy neki sincs még jegye, de január végén kimegy Bécsbe, és ott majd körbenéz. Jaaaaaaa idézem mit mondtál tavaly márciusban mikor megnézted a vidit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "Jááááájjj nem akarom látni a végéééééééét!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amikor először láttam ezt a videót olyan mérges voltam hogy azt kifejezni nem lehet XDD" "a k*va anyját anak a ribancnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Na jólvan...nyugi... XD Nem hogy én lettem volna ott basszus én úgy elkaptam volna hogy csak úgy dörgött volna XD De a csajnak szerencséje van, mert Dave-től akart puszit. hehe XD" muhaha (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azért ha továbbra is nem vagy jól inkább menj el dokihoz. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
xxxxxxxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ezen behaltam XD XD (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ja, hát most is így reagálnék..ezért inkább nem nézem meg XD Jól leszek, csak vissza kell állnia a rendnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Tegnap anyukámmal megállapodtunk, hogy szerinte Adam aranyosabb, mint Theo, de Theo sem rossz, csak szerinte Adam aranyosabb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Micsoda eszmefuttatás..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként tegnap elkezdtem betanulni a Hurts - Wonderful life koreográfiát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hahah XD Anyám meg beindította a webcamerát, és képeket csinált XDDDDDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
nem vagyok normális XD
Itt vinnyogok a gép előtt XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Tegnap anyukámmal megállapodtunk, hogy szerinte Adam aranyosabb, mint Theo, de Theo sem rossz, csak szerinte Adam aranyosabb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Micsoda eszmefuttatás..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként tegnap elkezdtem betanulni a Hurts - Wonderful life koreográfiát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hahah XD Anyám meg beindította a webcamerát, és képeket csinált XDDDDDDD megnézném......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindkét pasi aranyos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szerintem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica küldök neked képeket Facebook-on, aqnyám elvileg Angie-nek is küldött XDDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
akkor majd Angie is röhög. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
az tuti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode te nagyon lökött csaj vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jókat röhögtem a képeiden. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ahhjjj..lassan menni kell készülődni.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na jól van, én megyek rakodni, meg kicsit átnézem a németet. Egész délután itt ültem Hurts jegyek után kutatva ...xD xD
Jó éjt..holnap reggel igyekszem nem összeesni XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó éjt Mode.
Reméljük a holnap reggeled simább lesz. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Boldog Új Évet Mindekinek!
Vicusnak meg boldog névnapot így utólag (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Vagy a FB-n már írtam? Nemtom. Szét vagyok esve. Pusszantás! A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2011.01. 04. - 08:14:20 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok babák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bocsi hogy eltűntem INNEN egy időre, csak ugye suli szünet volt, örültem ha a SAJÁT gépemen a facebookra felengedett a lányom! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Na jól van, de ki ne tenne meg mindent a gyereke kedvéért? XD Itt is Boldog új évet kívánok mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma kaptam a 2. szurit, kicsit kába vagyok tőle, valami nagyon erős fájdalomcsillapító van benne. Vagyis a 3 közül amit kapok az egyik az! XD Most jobb is a derekam egy kicsit, de MEDDIG? Na, hogy jó kedvetek legyen: Három férfi ül meztelenül a szaunában. Egyszer csak egy pittyegő hangot hallanak. Az első megnyom egy pontot az alkarján, mire a pittyegő hang elhallgat. A többiek kérdően néznek rá: -Ez a személyhívóm volt. Nekem egy mikrochip van a bőröm alá ültetve - mondja. Néhány perccel később telefoncsengést hallanak. A második férfi a füléhez emeli a tenyerét. Miután végzett a beszélgetéssel, megmagyarázza a dolgot: - Ez az én mobiltelefonom. Egy speciális mikrochip van a kézfejemben. A harmadik férfi úgy érzi neki is fel kell mutatnia valamit. Kimegy a szaunából, át a mosdóba. Mikor visszatér, egy darab vécépapír lóg ki a hátsójából. A többiek csodálkozva néznek rá. - Na, mi van? - Kaptam egy faxot. XDDDDDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Boldog Új Évet Mindekinek! Vicusnak meg boldog névnapot így utólag (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Vagy a FB-n már írtam? Nemtom. Szét vagyok esve. Pusszantás! Boldog új évet Trixx. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Írtál fb-n névnapi üzit,de azért köszi az utólagos köszöntést is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok babák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bocsi hogy eltűntem INNEN egy időre, csak ugye suli szünet volt, örültem ha a SAJÁT gépemen a facebookra felengedett a lányom! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Na jól van, de ki ne tenne meg mindent a gyereke kedvéért? XD Itt is Boldog új évet kívánok mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma kaptam a 2. szurit, kicsit kába vagyok tőle, valami nagyon erős fájdalomcsillapító van benne. Vagyis a 3 közül amit kapok az egyik az! XD Most jobb is a derekam egy kicsit, de MEDDIG? Na, hogy jó kedvetek legyen: Három férfi ül meztelenül a szaunában. Egyszer csak egy pittyegő hangot hallanak. Az első megnyom egy pontot az alkarján, mire a pittyegő hang elhallgat. A többiek kérdően néznek rá: -Ez a személyhívóm volt. Nekem egy mikrochip van a bőröm alá ültetve - mondja. Néhány perccel később telefoncsengést hallanak. A második férfi a füléhez emeli a tenyerét. Miután végzett a beszélgetéssel, megmagyarázza a dolgot: - Ez az én mobiltelefonom. Egy speciális mikrochip van a kézfejemben. A harmadik férfi úgy érzi neki is fel kell mutatnia valamit. Kimegy a szaunából, át a mosdóba. Mikor visszatér, egy darab vécépapír lóg ki a hátsójából. A többiek csodálkozva néznek rá. - Na, mi van? - Kaptam egy faxot. XDDDDDDD Szia Neo. Semmi baj tudjuk,hogy kitúrt a lányod a géped mögül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) BUÉK neked is. Akkor olyan az a szuri mint a lórúgás. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hehehe a viccen meg felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
http://depechemodeforever.network.hu/video..._dave_bananozik
hehe Dave megeszi Andy banánját......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |