![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode akkor oké,hogy azt láttam amit te is . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Neo szerintem maradjunk itt.........is......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tartalmas (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nagyon jók a videók! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nagyon jók a videók! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ugye?nekem is bejövősek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
na mi van, igen csönd lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Neo szokás szerint eltünt......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hát itt van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
csak nem ír (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
mi a helyzet Mohamed Bettyke? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Héééjjj én nem vagyok Mohamed XDDDD
te tartasz több férjet egyszerre Mohamed Vica XDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát itt vagyok, csak néha ki kell feküdnöm vízszintbe hogy pihenjen a derekam. Elég neki 5-10 perc, csak többször is kell csinálnom. Állandóan feküdni nem tudok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Héééjjj én nem vagyok Mohamed XDDDD te tartasz több férjet egyszerre Mohamed Vica XDDD Hehe! Ez jó! Am Bettyke neked van egyszerre 5-6-10-100 szerelmed is! XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
én tudnék XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
"Subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én"...........ez nagyon kész (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát itt vagyok, csak néha ki kell feküdnöm vízszintbe hogy pihenjen a derekam. Elég neki 5-10 perc, csak többször is kell csinálnom. Állandóan feküdni nem tudok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe! Ez jó! Am Bettyke neked van egyszerre 5-6-10-100 szerelmed is! XD Kineeek???? Nekem aztán nem XD Nekem 2 szerelmem van pasi XD A többi szerelmem együttes XD ... 2.. XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Héééjjj én nem vagyok Mohamed XDDDD te tartasz több férjet egyszerre Mohamed Vica XDDD Te meg férjet meg szeretőt.Nekem legalább mindkét pasim a férjem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
háháááááá elő kell keresnem youtube-ről XDDD
"Subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én"...........ez nagyon kész (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát itt vagyok, csak néha ki kell feküdnöm vízszintbe hogy pihenjen a derekam. Elég neki 5-10 perc, csak többször is kell csinálnom. Állandóan feküdni nem tudok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe! Ez jó! Am Bettyke neked van egyszerre 5-6-10-100 szerelmed is! XD Szegényke.Gyógyuljon meg a derekad hamar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
de most ez miért akkora baj, nem értem XDDDD Hát akkor összeházasodunk Theoval aztán tessék, jobb lesz??????? XD
Te meg férjet meg szeretőt.Nekem legalább mindkét pasim a férjem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
háháááááá elő kell keresnem youtube-ről XDDD tedd azt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de most ez miért akkora baj, nem értem XDDDD Hát akkor összeházasodunk Theoval aztán tessék, jobb lesz??????? XD Igen. Mikor lesz az esküvő? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na tessék, alig vagyunk együtt 1 hónapja, de már házasodnom kell, mert ha nem akkor csalom a férjemet..de ha 2 férjem lesz az nem az..ááá XDDD
Az esküvő márciusban lesz, kérdés, hogy odaérek-e XDDDDD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2011.01. 04. - 19:56:02 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na tessék, bigámistákkal vagyok körülvéve! XD
|
|
|
![]() ![]() |