![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode pontos a megfogalmazásod.Márciustól mát Theo is a férjed lesz és az sokkal szebben hangzik mint a szerető. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2011.01. 04. - 19:56:35 |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Szegényke.Gyógyuljon meg a derekad hamar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
én tudnék XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt csak hiszed! Egész nap mozdulatlanul feküdni a földön... no comment! XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hát nem is szerető hanem pasi m XD a barátom XD
..és csak azért menjek hozzá, hogy férjemnek hívhassam? XD aztán ha majd mondom, hogy "férjem" akkkor majd mindenki "Melyiiik???" XDDDD Mode pontos a megfogalmazásod.Márciustól mát theo is a férjed lesz és az sokkal szebben hangzik mint a szerető. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én nem a földön akarnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt csak hiszed! Egész nap mozdulatlanul feküdni a földön... no comment! XD hörtszi fiú banyek ez annyira jóóó XDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode te Alan-en akarsz feküdni vagy Theo-n. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Íííígy van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hát nem is szerető hanem pasi m XD a barátom XD ..és csak azért menjek hozzá, hogy férjemnek hívhassam? XD aztán ha majd mondom, hogy "férjem" akkkor majd mindenki "Melyiiik???" XDDDD én nem a földön akarnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hörtszi fiú banyek ez annyira jóóó XDDD menjél csak hozzá ahogy rendes nőhöz illik.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
én nem a földön akarnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nekem ott kell, mert kemény felületen kell nyújtóztatnom ezt a derék derekat! XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Íííígy van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szexmániás.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica magadról beszélsz???? XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Neo: én más keményen szeretnék feküdni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy hívják: felsőtest XDDDDDDDDD Vica.....jól van XDDD mondjuk Alannel is jó hamar odaraktuk a dolgokat XD lassan mennem kéne megmosni a burámat XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem drágám rólad beszéltem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode a kemény az az alsótest. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Neo: én más keményen szeretnék feküdni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy hívják: felsőtest XDDDDDDDDD Huhhhhhhhhh... azt hittem mást fogsz írni! XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode mást írt és mást gondolt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
nem, mert magadról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én csak Depeche Mode és Hurts mániás vagyok, semmi több XD de Theónak felül is kemény mert vékony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehehheheheeeheheheheheheeeee XDDDDDDDDDD Vica nem igaaaaaaz XDDDDD Huhhhhhhhhh... azt hittem mást fogsz írni! XD olyan perverzek vagytok XDDD !!!!!!!!! jesszusom, 13 vendégünk van XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Miért én milyen mániás vagyok?Csak DM. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Alan-ek nem kemény a felsőteste?Petyhüdt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem vagyok perverz.Soha nem voltam az. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Népszerűek vagyunk és sokan olvasnak minket.............. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2011.01. 04. - 20:07:42 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica..........neeeeeem te aztán soha nem voltál az XDDD Nem tudom, kitől is tanulhattam amiket tudok XDDDDDD
Alan-nek kicsit puhább, mert van egy kis hájacskája (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jó, Theónak is van, de neki nagyon kevés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jól van emberek, megyek a dolgomra mert sose végzek semmivel. XD Még a német házim sincs kész, úgy kikészített ez a szar fizika...fújjj....azért szurkoljatok a holnapi dolgozatra, sok minden múlik rajta. Jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O hello vendégek!! bemutatkozom: A nevem Bettina Wilder, és nem sokára Hutchcraft is egyben XD Megszállott Depeche Mode és Hurts rajongó vagyok, ezen kívül Dave lánya is XDDDDD őőőőőő.....ennyi XDDD pápááááá ja és szeretem a csokit!! XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Bettyke nem csak tőlem tanultál olyanokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Rosszul mutatkoztál be.Bettina Gahan Wilder vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan-ek hája van?Ilyet......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szurk neked holnap. Jóccakát. Pá-pá én is elmentem........ |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó éjt babák! XD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
http://depechemodeforever.network.hu/video..._dave_bananozik hehe Dave megeszi Andy banánját......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) He-he (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |