![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja, kb. xD
Meg kell szereznem xD Nehéz lesz, de.....xD xD Jesszus....(IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja, kb. xD Meg kell szereznem xD Nehéz lesz, de.....xD xD Jesszus....(IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Hajrá szerezd meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó éjt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Helló! XD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok!
A múlt éjjel megint furcsát álmodtam. A régi, még legelső általános iskolám udvarán (ami hatalmas), volt egy összejövetel. Nem tudom, kiknek és miért. És sorban érkeztek olyan emberek, akiket szeretek. ott voltak a dM tagok...a Nox-os Szilvi jött, akinek mellesleg a nyakában kötöttem ki amikor megláttam.....aztán a Savaria DM fan Club-os barátaim...mindenki. Az egész iskola olyan emberekkel volt tele. Aztán beszélgetések folytak, meg stb. És amikor besötétedett, a b.nőmmel leültünk enni egy büfébe, és felnéztem az égre. Kiesett a számból a kaja, és mondtam barátnőmnek, hogy nézzen oda.......Nagy volt a Hold....sokkal nagyobb a szokásosnál, és óráról órára növekedett. Barátnőm egyszer csak megszólal (tisztán emlékszem erre a mondatára): "Elhiszed, hogy ez fog minket kicsinálni?" Hát mondom neki, hogyan ne hinném el...ha a Hold közeledik a Föld-höz, az nagyon nem jó. és csak nőtt...Aztán tökre be voltunk fosva, hogy össze fog ütközni a két bolygó. Úgy bele voltam merülve az álomba, hogy mire felébredtem az ébresztőre, arra már majdnem vége lett a számnak, ami ébreszt. Aztán amikor fölébredtem, akkor esett le, hogy miért is volt az összejövetel előtte. Azért, mert nem tudom hogy, de az agyam, vagy a szervezetem tudta, hogy össze fog ütközni a Hold meg a Föld, és ezért, mielőtt ez megtörténne, mindenkit láthattam akit szeretek. (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs787.ash1/167726_156192737765180_100001233634998_343995_1681976_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na,végre elcsíptem itt valakit. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Hello Betttttyyyyyyyyyyyyyy!
...de mire bejelentkeztem,Betty eltűnt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pussz Nektek! A hozzászólást -Onix- szerkesztette a következő időpontban: 2011.01. 11. - 14:55:22 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Orssiiiiiii ááááá miért nem szóltál, hogy jöjjek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
facebook-on írhattál volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Orssiiiiiii ááááá miért nem szóltál, hogy jöjjek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) facebook-on írhattál volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megint vagyok,de már nem sokáig,mert el kell mennem. Azért nem szóltam,mert közben chat-en bejelentkezett egy barátnőm,aztán belefeledkeztünk a beszélgetésbe. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jaaa, okés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na, és mi a helyzet??? (IMG:http://25.media.tumblr.com/tumblr_leuyuodMXp1qe8j2do1_400.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Te figyu ki az a Richard akinek a képét feltetted "fészbúkra"? Megmondom ám Theonak...meg Alannek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Te figyu ki az a Richard akinek a képét feltetted "fészbúkra"? Megmondom ám Theonak...meg Alannek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hahah (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Richard a Hurts koncerten a háttérénekes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tetszik..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ahaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hááát,nekem annyira nem bejövős... Amúgy Tesóm egyik haverjára emlékeztet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Alakulnak a dolgok a Hurts koncerttel kapcsolatban? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ahaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hááát,nekem annyira nem bejövős... Amúgy Tesóm egyik haverjára emlékeztet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem maga az énekes bejövősebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát, nem nagyon. De anyám azt mondja, ha mást nem, a koncert előtt kapunk jegyet, ha lesznek jegyüzérek |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ennyire elfogytak a jegyek? Vagy Te kifejezetten állóra pályázol és azokat kapkodták el?
De ha a bécsi nem jön össze,reméljük igaza lesz Borgnak és hozzánk is elllátogatnak. A hozzászólást -Onix- szerkesztette a következő időpontban: 2011.01. 11. - 16:21:12 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ülőjegyek nincsenek is, az a helyzet. Legalábbis azt sehol sem árulnak.
Ticket Express-nél elfogytak, azt tudom, más oldalon meg jóval drágábban találtam csak. Még Híró érdeklődik talán, ha beszélünk vele jövő héten, meg egy csajjal beszéltem, aki január végén kimegy Bécsbe, és körül néz. Addigra én is igyekszem pénzt teremteni hozzá. Aztán ha sehogy sem sikerül, akkor majd keresünk előtte ott a helyszínen. remélem lesznek akik árulnak Robi elmondta, hogy jöttek volna egyik fesztiválra, de valamiért nem jöhetnek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De majd erőszakoskodok egy kicsit facebook-on a fiúknak hogy igyekezzenek ide XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ülőjegyek nincsenek is, az a helyzet. Legalábbis azt sehol sem árulnak. Ticket Express-nél elfogytak, azt tudom, más oldalon meg jóval drágábban találtam csak. Még Híró érdeklődik talán, ha beszélünk vele jövő héten, meg egy csajjal beszéltem, aki január végén kimegy Bécsbe, és körül néz. Addigra én is igyekszem pénzt teremteni hozzá. Aztán ha sehogy sem sikerül, akkor majd keresünk előtte ott a helyszínen. remélem lesznek akik árulnak Hűha,akkor kapósak a Fiúk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szurkolok,hogy sikerüljön Neked ez az akció! De látod,Alan-nel is találkoztál face to face! Ezek után már szerintem nincs lehetetlen. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Igen, meg általában én addig nem nyugszom, amíg nem lesz meg, amit szeretnék. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elmegyek dolgozni szépen, ahova csak lehet. lesz pénzem, és akkor majd nálad is csengetek szép fülbevalóért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja meg azt akartam kérdezni, hogy most hol dolgozol? mert a sulinak szalagavatóra ajándékokat kell gyűjteni, és péntek délután megyek bejárni a várost értük. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, meg általában én addig nem nyugszom, amíg nem lesz meg, amit szeretnék. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elmegyek dolgozni szépen, ahova csak lehet. lesz pénzem, és akkor majd nálad is csengetek szép fülbevalóért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja meg azt akartam kérdezni, hogy most hol dolgozol? mert a sulinak szalagavatóra ajándékokat kell gyűjteni, és péntek délután megyek bejárni a várost értük. Én most privátban dolgozom. A Szüleim házában van a műhelyem, Engels u.75. Előzetes bejelentkezés szükséges. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De a héten nem vagyok. Ez ideiglenes megoldás,mert tavasszal költözünk,aztán akkor lesz végre saját ékszerkuckóm.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy milyen fülit szeretnél? DM vagy Hurts? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
áhá, értem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Okés, akkor mindegy. Azért járom majd a boltokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pár helyet amúgy is mondtak, hogy hova menjek, a többit meg majd közben kitalálom. Meg amit látok, oda bemegyek. Meg b.nőm el akart kísérni a Fürge Diák-ba is, hogy regisztrálhassak, de most látom, hogy online is lehet. Így egyszerűbb...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |