![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Te most érettségizel? Nem vagyok képben...
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Azt még nem tudom. Még eldöntöm. de valószínűleg úgy lesz, hogy Hurts karkötőt, és dM fülbevalót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe..csak előbb pénz legyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD
Nem, majd jövőre, csak mi szervezzük a tombolát meg a szalagavató hivatalos részét Hú..meg még dM tetkót, Hurts tetkót is szeretnék...annyi mindent..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak hát idő..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenhez idő kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Azt még nem tudom. Még eldöntöm. de valószínűleg úgy lesz, hogy Hurts karkötőt, és dM fülbevalót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe..csak előbb pénz legyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Nem, majd jövőre, csak mi szervezzük a tombolát meg a szalagavató hivatalos részét Ok,álmodd meg az ékszereket és állok rendelkezésedre. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Csak jövőre... bakker, Csaj,milyen fiatal vagy! Az ifjú titán az öreg mode-osok között. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ok,álmodd meg az ékszereket és állok rendelkezésedre. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Csak jövőre... bakker, Csaj,milyen fiatal vagy! Az ifjú titán az öreg mode-osok között. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Oké (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kezdtem már gondolkodni, hogy hogyan meg merre. Majd meglátjuk. Lehet, hogy körbenézek a neten, hogy ötleteket gyűjtsek, aztán valami egyedit kitalálok. Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Robiék mindig néznek a bulikban, hogy hogyan bírok ennyit ugrálni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hát hogyan ne...dM..Hurts...persze, hogy ugrálok megállás nélkül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hú..meg még dM tetkót, Hurts tetkót is szeretnék...annyi mindent..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak hát idő..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenhez idő kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom az ötlettárad kifogyhatatlan! A hozzászólást -Onix- szerkesztette a következő időpontban: 2011.01. 11. - 16:42:27 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom az ötlettárad kifogy hatatlan! Ez így van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg még Dave, Andy és Martin neveket is kell varratni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy mit hova, azt már kitaláltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave neve a bal kezemre, ugyanúgy, ahogy Alan a jobbon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martin neve Dave fölött lesz, a belső részén fölül a kezemnek..nem tudom hogy hívják (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Andy meg ugyanúgy csak a jobb kezemen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja hát ugye Dave tetkó valamikor mostanában lenne megcsináltatva, csak Hurts koncert........(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az fontosabb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2011.01. 11. - 16:45:06 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Robiék mindig néznek a bulikban, hogy hogyan bírok ennyit ugrálni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hát hogyan ne...dM..Hurts...persze, hogy ugrálok megállás nélkül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ismerős az érzés... jaaaajj már ki kéne menni piáért stb... de ezt a számot imádom...meg ezt is... és így tovább... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ismerős az érzés... jaaaajj már ki kéne menni piáért stb... de ezt a számot imádom...meg ezt is... és így tovább... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pontosan..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak nekem ritkábban jut eszembe a pia, inkább az, hogy "na most leülök kicsit mert mindjárt összeesek" ..aztán megszólal valami isten zene, és ugyanúgy folytatom tovább...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ez így van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg még Dave, Andy és Martin neveket is kell varratni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy mit hova, azt már kitaláltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave neve a bal kezemre, ugyanúgy, ahogy Alan a jobbon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martin neve Dave fölött lesz, a belső részén fölül a kezemnek..nem tudom hogy hívják (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Andy meg ugyanúgy csak a jobb kezemen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja hát ugye Dave tetkó valamikor mostanában lenne megcsináltatva, csak Hurts koncert........(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az fontosabb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes,először feltétlenül cserkészd be a két Hurts boy-t,a tetkókat később is megcsináltathatod,de azért nem minden nap láthatja az ember Theot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Helyes,először feltétlenül cserkészd be a két Hurts boy-t,a tetkókat később is megcsináltathatod,de azért nem minden nap láthatja az ember Theot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ez az! Én is így gondoltam. Először vaciláltam, hogy úristen, most mi legyen..aztán mondom sebaj, Hurts után is jöhet tetkó. Ráadásul ha Bécsben is olyan közel lesz, mint ahogy más koncerteken...hát akkor feltétlenül ott kell lennem. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát ez az! Én is így gondoltam. Először vaciláltam, hogy úristen, most mi legyen..aztán mondom sebaj, Hurts után is jöhet tetkó. Ráadásul ha Bécsben is olyan közel lesz, mint ahogy más koncerteken...hát akkor feltétlenül ott kell lennem. ÁÁÁÁ,az de jó máááár! Mikor testközelből láthatod akiért/akikért rajongsz!!!! Életre szóló élmény!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ÁÁÁÁ,az de jó máááár! Mikor testközelből láthatod akiért/akikért rajongsz!!!! Életre szóló élmény!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Bizony...főleg, ha sikerülne első sort elcsípnem.....úúúú.....megmutatnám a magamét Theo-nak (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Bizony...főleg, ha sikerülne első sort elcsípnem.....úúúú.....megmutatnám a magamét Theo-nak (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azt elhiszem!!! Betty drága,most mennem kell. Örültem Neked! Kár,hogy Vicus nem futott be. Puszilom,meg Neo-t is!!! Sziasztooook! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Oké, szia!!!
Én is örültem!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szia Bettyke! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Óóó, köszi Onix! :$ Ám egyszer írtam egy emailt, szerettem volna egy medált csináltatni, csak nem válaszoltál rá. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asszem Vicuska adta meg az email címedet. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem azért, mert külön címe van a rendelésekhez? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
vagy nem is tudom most így.. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azt elhiszem!!! Betty drága,most mennem kell. Örültem Neked! Kár,hogy Vicus nem futott be. Puszilom,meg Neo-t is!!! Sziasztooook! Sziasztok. Onix örülök,hogy erre jártál,sajnálom,hogy nem futottunk össze. Puszi neked is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! A múlt éjjel megint furcsát álmodtam. A régi, még legelső általános iskolám udvarán (ami hatalmas), volt egy összejövetel. Nem tudom, kiknek és miért. És sorban érkeztek olyan emberek, akiket szeretek. ott voltak a dM tagok...a Nox-os Szilvi jött, akinek mellesleg a nyakában kötöttem ki amikor megláttam.....aztán a Savaria DM fan Club-os barátaim...mindenki. Az egész iskola olyan emberekkel volt tele. Aztán beszélgetések folytak, meg stb. És amikor besötétedett, a b.nőmmel leültünk enni egy büfébe, és felnéztem az égre. Kiesett a számból a kaja, és mondtam barátnőmnek, hogy nézzen oda.......Nagy volt a Hold....sokkal nagyobb a szokásosnál, és óráról órára növekedett. Barátnőm egyszer csak megszólal (tisztán emlékszem erre a mondatára): "Elhiszed, hogy ez fog minket kicsinálni?" Hát mondom neki, hogyan ne hinném el...ha a Hold közeledik a Föld-höz, az nagyon nem jó. és csak nőtt...Aztán tökre be voltunk fosva, hogy össze fog ütközni a két bolygó. Úgy bele voltam merülve az álomba, hogy mire felébredtem az ébresztőre, arra már majdnem vége lett a számnak, ami ébreszt. Aztán amikor fölébredtem, akkor esett le, hogy miért is volt az összejövetel előtte. Azért, mert nem tudom hogy, de az agyam, vagy a szervezetem tudta, hogy össze fog ütközni a Hold meg a Föld, és ezért, mielőtt ez megtörténne, mindenkit láthattam akit szeretek. (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs787.ash1/167726_156192737765180_100001233634998_343995_1681976_n.jpg) Hű micsoda álom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kép meg ari.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát érdepeche dolgokat tud összehozni az agyam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
időnként az enyém is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kül ma tök jó napom volt.Laza meló és egész napos csevegés a kolléganőkkel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |