![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode menjél kényeztesd Alant én pedig csicsikáló állásba helyezem magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
heheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ma egészen új kényeztetési mode-ot alkalmazok majd (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjszakát Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ti hogy el tudtok tünni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pá-pá..... heheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma egészen új kényeztetési mode-ot alkalmazok majd (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjszakát Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tedd azt.Majd holnap kifaggatom Alant. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
na persze persze perszeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
úgy megkínzom, nem mond egy szót sem xD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát tudjátok én egy eléggé bonyolult nőszemély vagyok, nehéz rajtam eligazodni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amelyik pasi el tud, az előtt le a kalappal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Olyannyira bonyolult vagyok, hogy néha én sem értem magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pl szituk terén, hajlamos vagyok dolgokat túlbonyolítani, mikor egyszerűbben is meg lehetne oldani. Hugi: Bonyolultan egy olyan hímnemű egyedet szeretek, akinek D-vel kezdődik a neve jól sejted:D
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
És e-re végződik ugye? XD
ja hát én is bonyolult vagyok, úgyhogy üdv a klubban XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nő a hajam mint a bolond gomba XD Szeptemberre akkora lesz hogy csak na xD Én jobbat tudok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Te a hátadra fekszel..Dave jön, leül, és egy kényeztető masszázst hajt végre a hátadon..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Masszás? Az nekem is jöhet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ehhehehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
xxxDD!!! XD
na azt hiszem nekem is mennem kellene, mert le kell vinni a kutyust.. jó éjszakát Fruzsi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
xxxDD!!! XD na azt hiszem nekem is mennem kellene, mert le kell vinni a kutyust.. jó éjszakát Fruzsi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó8 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok Drágáim!
Látom itt mindenki alszik, Mode Alannel, Vicus Dave-el, Fru te kivel is? Én meg Martinnal! Na pusssz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi még nem alszunk, egy picit visszanéztem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Megy valami horror a tv-ben, azt lessük |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok Drágáim! Látom itt mindenki alszik, Mode Alannel, Vicus Dave-el, Fru te kivel is? Én meg Martinnal! Na pusssz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Trixx! Én sajna magam alszok, Vica lenyúlta tőlem Dave-et (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok Drágáim! Látom itt mindenki alszik, Mode Alannel, Vicus Dave-el, Fru te kivel is? Én meg Martinnal! Na pusssz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó reggelt. hehe ezen felröhögtem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Trixx! Én sajna magam alszok, Vica lenyúlta tőlem Dave-et (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is igaz Fru Dave jött hozzám magától. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt mondta,hogy akar valamit én meg ugye nem tudtam ellen állni neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Öcsém ez a rohadt citromail úgy felhúzott....már napok óta nem enged be és nem tudom a leveleimet megnézni. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) írtam is nekik levelet,hogy legyenek már kedvesek utána nézni mi a bibi..... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Legszívesebben otthagynám őket a fenébe...a gmail sokkal jobb......
Mode neked meg akartam válaszolni a pü-re tegnap de azt írta ki hogy nem fogadsz pü-t vagy valami ilyesmi úgyhogy azért nem kaptál választ tőlem. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Csak azért írom most ezt,hogy tudd nem vagyok ám bunkó,hogy nem válaszoltam. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Csak sikerült nagy nehezen végre bejutnom a citromail-be a levelemhez....de akkor sem normális,hogy vagy 10. próbálkozásra engedett be.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Csak sikerült nagy nehezen végre bejutnom a citromail-be a levelemhez....de akkor sem normális,hogy vagy 10. próbálkozásra engedett be.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Szia Vica! Használd a gmailt sokkal jobb, a tárhely is nagyobb. Hivatalos cuccaimnak is azt használom. Jó hír: Hamarosan küldöm a 9-10. fejezetet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt. hehe ezen felröhögtem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is igaz Fru Dave jött hozzám magától. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt mondta,hogy akar valamit én meg ugye nem tudtam ellen állni neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hát látszik, h tipikus pasi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez elég gyenge duma volt részéről ami azt illeti, ennél ő tud sokkal jobbat is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is akarok ám sok mindent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez még nem ok, hogy meglépjen csak úgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor is lenyúltad, ne tagadd nővérkém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "No denying the facts, no, no no"- ahogy ő maga is énekli az I am you-ban, ami annyit tesz, ne tagadjuk a tényeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szép napot nektek, estefelé jövök majd!
|
|
|
![]() ![]() |