![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia Vica! Használd a gmailt sokkal jobb, a tárhely is nagyobb. Hivatalos cuccaimnak is azt használom. Jó hír: Hamarosan küldöm a 9-10. fejezetet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helló hugi. Azt is szoktam használni de sok helyen a citromail-em van megadva ezért nem hagyom ott különben megtenném. Juhúúúú jöhet a két fejezet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na hát látszik, h tipikus pasi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez elég gyenge duma volt részéről ami azt illeti, ennél ő tud sokkal jobbat is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is akarok ám sok mindent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez még nem ok, hogy meglépjen csak úgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor is lenyúltad, ne tagadd nővérkém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "No denying the facts, no, no no"- ahogy ő maga is énekli az I am you-ban, ami annyit tesz, ne tagadjuk a tényeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tagadok semmit mert nincs mit tagadni.De én nem nyúltam le mert nem is tudtam,hogy veled jár.Nem mondta. Na jó nem csak azt mondta,hogy akar valamit mondott még sok minden szépet,hogy le vegyen a lábamról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az meg,hogy csak úgy lelépett arról nem tehetek azt neki mond ne nekem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neked is szép napot Fruzsi. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ok Vica, majd e-mail-be megírod a választ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jajj mit tudtok veszekedni apámon XD Még szerencse, hogy nekem nincsenek ilyen gondjaim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mellesleg tegnap este nagyon jó volt Alannel. Nem csináltunk semmi olyat, csak filmet néztünk, aztán jó volt összebújni. Na nem mintha romantikus film lett volna én olyanokat nem nagyon bírom (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ok Vica, majd e-mail-be megírod a választ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj mit tudtok veszekedni apámon XD Még szerencse, hogy nekem nincsenek ilyen gondjaim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mellesleg tegnap este nagyon jó volt Alannel. Nem csináltunk semmi olyat, csak filmet néztünk, aztán jó volt összebújni. Na nem mintha romantikus film lett volna én olyanokat nem nagyon bírom (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Válaszoltam ott ahol mondod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi nem veszekszünk csak ténymegállapításokat teszünk egymás felé. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nos semmi olyat én sem csináltam..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Okés, el is olvasom mindjárt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
helyes olvasd csak....hehe lassan már mindenhol engem olvasol...mármint amiket neked írok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem baj az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mindjárt bepisilek XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jesszus....hol a bilid? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Úristen...hát nagyon imádom a férjecskémet..megyek lenyomok neki egy csókot..
jesszus....hol a bilid? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van wc XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Úristen...hát nagyon imádom a férjecskémet..megyek lenyomok neki egy csókot.. hehehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van wc XD na mi van romantikus hangulatban vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A lányomtól szoktam ezt kérdezni,hogy hol a bilije amikor mondja,hogy pisilni kell neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode még apád is arra vár,hogy végre dobd már el azt a sárgát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 21. - 12:39:57
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hehehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Apu (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nem tudom, ma nagyon szerelmes vagyok XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hehehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apu (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nem tudom, ma nagyon szerelmes vagyok XD Csak ma? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg egyedül vagyok itthon.De jó is az édes szabadság.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mi is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát ma a szokottnál is szerelmesebb vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Daaaaaaave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mi is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ma a szokottnál is szerelmesebb vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval egyedül vagytok....ehe..ehe...akkor mit itt dumcsizol?..irány lenyomni pár menetet.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) teee szerelmetes virágszál... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daaaaaaave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) bővebben? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Bővebben?
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvveeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom, csodálom, leborulok a Mester lábai előtt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hát kramcsák néni még nagyon picit itt van az a baj XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode sereg....
Jaaaj zavard már azt a vén banyát.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe vicces vagy....Daaaavvvvveeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
megyek
Hát imádom Dave-et na XD Alannel való összebújás óta egy szinten vannak XD Különbséget tudjuk..xD zavarom én, de úgy döntött hogy megakadályozza az együttlétet XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 21. - 12:50:53 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Depeche ül a fűben..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy inkább guggol...
megyek Hát imádom Dave-et na XD Alannel való összebújás óta egy szinten vannak XD Különbséget tudjuk..xD Igen az a különbség,hogy az egyikkel álmodban folyton csókolózol és mást is csinálsz..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Depeche ül a fűben, szépen szundikálnak XD
jajj..olyan jó volt olvasni amit Angie írt, el is sírtam magam.. Igen-igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan a nagy szerelem, Dave szintén csak Dave nem úgy mint pasi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |