![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe nekem úgy tűnik ébren vannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hej csak ne tessék sírni...látod van aki hiányol.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dave mint apád úgy szerelem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hidden houses...jeeee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dave szépen énekelget nekem.... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nekem is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
De a dal így van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát jah, jó látni, hogy vannak emberek akik gondolnak rám. igeeeen Dave az apucimacika (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, én is beindítok valami jó zenét. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nekem is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De a dal így van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát jah, jó látni, hogy vannak emberek akik gondolnak rám. igeeeen Dave az apucimacika (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na látod még jó,hogy vannak akik gondolnak rád.Elvégre te is alapító tag voltál/vagy a seregben....és hát vannak emlékek a sok hülyeségeinkről mikor együtt röhögtünk... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az apumacikádat hallgatom... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Csak kár, hogy ez most már nem így van. lassan meg sem lehet említeni azok nevét, akiknek köze volt/van/lesz a dM-hez...
Meg perverzkedni sem lehet ...semmit sem... Én meg elmegyek pisilni mert már nem bírom XD utána apuci énekelni fog |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
menj mert behuggyantasz.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na akkor nyomjál valami perverz dumát.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Már voltam is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megkönnyebbültem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Perverz dumát hahah (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát most úgy konkrétan nem vagyok perverz hangulatomban..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De tegnap pöcsösnek neveztem Alant (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) XD XD XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
És most bocsánat mert tudom,hogy volt már ez a kép és lehet unjátok már de szeretnék élvezkedni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jáááááááj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Már voltam is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megkönnyebbültem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Perverz dumát hahah (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát most úgy konkrétan nem vagyok perverz hangulatomban..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De tegnap pöcsösnek neveztem Alant (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) XD XD XD Most már jobb ugye? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pöcsös....és mit szólt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Annyiszor raksz be egy képet ahányszor akarsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jobb igen, most már sokkal (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Röhögött XD XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
és rávágta,hogy mi van puncis.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azt elhiszem legalább nem feszít a hólyagod.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode itt a férjed és figyel,hogy mennyire rosszalkodsz... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 21. - 13:17:03
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
neeem, nem mondott ilyet csak röhögött (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meg mosolygott, mert tudja, hogy imádom amikor mosolyog XD XD XD jaja, kevés az esélye, hogy becsurrantok XDDD Oohhh de sexxxyyy itten valaki XDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jaj nem is meséltem,hogy mostanában olyan sűrűn kifogok ellenőröket a buszon.... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) pedig máskor volt,hogy szó szerint évekig utaztam mindennep és egyszer nem volt ellenőr a buszon....eszembe is jutott,hogy ha jól rémlik még Dave anyukája is jegy ellenőr volt annó Dave születése előtt...neki szívesen megmutattam volna a jegyem mert szimpi a csaj vagyis a néni na szóval Dave anyukája (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 21. - 13:23:59
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Olvastam a Seregben, hogy kifogtad (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
jajj a mami XD Éhes vagyok...szerintem nem sokára csinálok magamnak egy kis toast szendvicset, mert a kenyeret is meg kellene enni, mielőtt megromlik Vica, Alan ideült mellém a gép elé, mondj neki valamit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ja bocsi akkor már olvastad....mondjuk nem volt gond mert nem vagyok bliccelő.Csak fura,hogy mostanában ennyire hemzsegnek az ellenőrök. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
mami...felröhögtem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát végül is abban a korban van azért is írtam az előbb a csaj szó után,hogy néni mert hát egy hetvenpár éves nőre nem mondjuk,hogy csaj.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) helló sógi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már megint éhes vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 21. - 13:32:27 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Helló sógi XD
Ezen én röhögtem nagyot XD Ő is köszön egyébként csak nem így (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ő azt mondja röhögve "Szevasz" heheheee XD hehehe hát igaz, a mami már nem csaj..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aha, hát nem ettem sokat ebédre..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Azt mondja szevasz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) neki is szevasz.
Finnyáskodtál biztos azért nem ettél sokat ebédre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
nya most elhúzok majd jövök..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Okés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd gyere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem, azért nem ettem sokat mert kevés volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt hittem elég lesz, aztán mégsem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan továbbra is nevet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lehet, hogy megyünk mi is, csinálunk kaját, mert egy kicsit furán érzem magam...
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lehet, hogy megyünk mi is, csinálunk kaját, mert egy kicsit furán érzem magam... Ó furán érzed magad? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mi a gond? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Most már jól vagyok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Szokott olyan lenni, hogy amikor nagy levegőt veszek, elkezd szúrni a tüdőm, vagy isten tudja melyik részem, de ez nagyon ritkán van.. szerintem túl hirtelen veszem a túl nagy levegőt..(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De ettem aztán most jobban vagyok |
|
|
![]() ![]() |