![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tényleg akartál nekem kérni aláírást Alantől?De rendi vagy.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Na akkor még egy képösszeállítás... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jéé ott van Alan fiatal búrája XDD XD
Hát akartam bizony...de amikor oda kerültem..áhh még magamnak is majdnem elfelejtettem kérni, de komolyan. Úgy csodálkoztam oda, amikor kezdett ott aláírogatni, hogy ja tényleg xD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hehe nyilván rendesen el voltál varázsolva.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ja vártam,hogy észre veszed-e a fiatal Alankét.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Annyira röhögök amit Neo mondott nekem a facebook-on.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vissza az időbe a singles 86-98 idejére.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és még...
Csatolt állományok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Melyiken röhögsz annyira? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát persze, hogy el voltam, csak álltam és néztem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sz*nak se jutott eszébe, hogy ott lesz aláírás. xD Nekem még az sem jutott eszembe, hogy majd ki is kell onnan menni. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nem tudtam, hova mennek Valicsék... XD eeejjj és pont Britt előtt mennyi puszit küldtem ott Alannek jíííííhihihihihihiiii XDDDDD jaaajjj mennyi apuuuuuuuuuuuuuuu (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hát ahhoz fűzött hozzá Neo amelyik alkalmazásnál az jött ki,hogy leszbi lesz a lányom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .....azon röhögök majd olvasd el....
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jajj még nem láttam, meg is nézem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
tetszik Dave haja.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szép is (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Jajj volt It's no Good a buliban...úúú ott Andy nagyon -nagyon ..(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs053.ash2/36016_131777506851849_100000588003682_249706_6736644_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A buliban Andy után csöpögtél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) naaaaaaaaa
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jajj istenem Jajj istenem jaaaaaaaaaaaaaaajjjjj de gyönyörűűűűűűűűűűűű
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs121.snc4/36415_1506053773368_1294980867_1385131_7234305_n.jpg) A buliban Andy után csöpögtél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) naaaaaaaaa Hát annál a klipnél Andy nagyon jajjjj XD de neeem természetesen nem csöpögtem csak hát olyannn..olyan XD Valami madár nem tudom mikor, de röptében fosta le az ablakunkat... xD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode nagyon röhögök.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
"jajj istenem Jajj istenem jaaaaaaaaaaaaaaajjjjj "....úgy jajongsz mint valami rissz-rossz vénasszony.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "Valami madár nem tudom mikor, de röptében fosta le az ablakunkat... xD"......wheheheh...nekünk a kocsink van rendesen körbe fosva....nyamvadt madarak..... Andy abban a klipben tényleg nagyon jól néz ki. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 21. - 17:28:16 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
"nekünk a kocsink van teljesen körbe fosva" na ezen beszartam XDDDDDDDDD
Hát annyira szép az az ember na XD XD Hát most mondd azt, hogy Dave nem gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugyeeee jó kis Andy XD XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
De gyönyörű... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
jaj ne beszartál?Akkor büdi van nálatok...nálunk is...a kislányom nem rég bilizett.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg úgy van.Valamelyik nap néztem éppen.A munkahely előtt fák vannak a parkolónál és gondolom azon tanyáznak a madarak és lefossák körbe a kocsit. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Büdös dögök....mondjuk nem annyira vicces mert felmarja a madár szar a kocsi fényezését.Komolyan a férjem mondta.Eh ezek a madarak mit zabálnak,hogy a ganéjuk maró hatású? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Szia Fruzsi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ganéjuk XD XD
Öcsém XD Hát a madarak idegesítőek tudnak lenni az tény és való. Illetve a szarjuk mert maga a madár (már amelyik) tök aranyos. hehhee nem szartam ám be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) legalábbis úgy nem XD Na nyomtattam egy képet fotópapírra, kíváncsi leszek, ez szebb lesz-e a képkeretben |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Pláne akkor idegesítőek a madarak ha az ember fejére tojnak.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kül tényleg aranyosak kivéve ha a kocsinkat lecsinálják....
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok, látom elvagytok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát elmondhatjátok magatokról mindketten, hogy le vagytok szarva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fruzsi szólalj már meg....látom,hogy itt vagy.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hugi, te apám után epekedtél a buliban úgy, hogy férjes asszony vagy? Szégyelld össze- vissza magad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok, látom elvagytok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát elmondhatjátok magatokról mindketten, hogy le vagytok szarva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) helló. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na mire leírom,hogy szólalj meg már írtál is... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) naaa Mode ablaka van leszarva meg a mi kocsink....szerény személyünk nem szaros..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
heheheee XD
Rám szerencsére még nem tojt madár XD Remélem nem is fog XD Egyik o.társam fejére egyszer ráfosott azóta galambnak hívjuk XD Egyszer biológia órán egy galamb szállt az ablakra...a srác épp hiányzott, erre néhány fiú mondja hogy "Gyere be, Bence gyere be" öcsém, az egész órát végig röhögtem ahogy ezt mondták XD Mert hogy Bence akit letojt a galamb XD |
|
|
![]() ![]() |