![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fruzsi szólalj már meg....látom,hogy itt vagy.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon készek vagytok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hugi, te apám után epekedtél a buliban úgy, hogy férjes asszony vagy? Szégyelld össze- vissza magad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért neked Andy az apád? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon készek vagytok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Láttam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
eehehehe Fruzsi XD XD
Na hát igen egyébként ez anyám ablaka, úgyhogy semmi baj XDDDD De én nem epekedteeeeeem XXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
heheheee XD Rám szerencsére még nem tojt madár XD Remélem nem is fog XD Egyik o.társam fejére egyszer ráfosott azóta galambnak hívjuk XD Egyszer biológia órán egy galamb szállt az ablakra...a srác épp hiányzott, erre néhány fiú mondja hogy "Gyere be, Bence gyere be" öcsém, az egész órát végig röhögtem ahogy ezt mondták XD Mert hogy Bence akit letojt a galamb XD szegény srác..... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
heheheee XD Rám szerencsére még nem tojt madár XD Remélem nem is fog XD Egyik o.társam fejére egyszer ráfosott azóta galambnak hívjuk XD Egyszer biológia órán egy galamb szállt az ablakra...a srác épp hiányzott, erre néhány fiú mondja hogy "Gyere be, Bence gyere be" öcsém, az egész órát végig röhögtem ahogy ezt mondták XD Mert hogy Bence akit letojt a galamb XD XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
eehehehe Fruzsi XD XD Na hát igen egyébként ez anyám ablaka, úgyhogy semmi baj XDDDD De én nem epekedteeeeeem XXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nem neked kell letakarítani.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem neked kell letakarítani.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem úgy, mint a fürdőszobában a falra fröccsent krémtúrót az ungibungikor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am Vica, a falra fröccsent a krémtúró megjegyzéseden nagyot röhögtem, oltári voltXD Ha eszembe jut, még most is röhögök rajta XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
A srácot én is sajnálom, mert rendes gyerek, de olyan vicces volt ahogy bence gyere bee bencee XDDDD
Egyébként bírjuk nagyon a gyereket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát bizony nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fruzsi ezt Dave küldi neked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ő is átment szentpáliba...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem úgy, mint a fürdőszobában a falra fröccsent krémtúrót az ungibungikor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am Vica, a falra fröccsent a krémtúró megjegyzéseden nagyot röhögtem, oltári voltXD Ha eszembe jut, még most is röhögök rajta XD Jóvan Fruzsi sikerült rám hoznod a röhögőgörcsöt XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD Fruzsi ezt Dave küldi neked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ő is átment szentpáliba...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jííííhihihihihihihihihihiiiiii XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 21. - 17:56:00 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem úgy, mint a fürdőszobában a falra fröccsent krémtúrót az ungibungikor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am Vica, a falra fröccsent a krémtúró megjegyzéseden nagyot röhögtem, oltári voltXD Ha eszembe jut, még most is röhögök rajta XD nagyon röhögök.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fru örülök,hogy tetszet..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja az árulkodó jeleket Mode-nek kell letakarítani... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szerintem kramcsák vénasszony lassan már végleg elhúz...
na.. hát akkor a ma esti program egy jóóó kis .....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hmhmhmhmhmmmmmm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jóvan Fruzsi sikerült rám hoznod a röhögőgörcsöt XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD jííííhihihihihihihihihihiiiiii XD Úgy szétrakta a lábait mintha azt akarná mondani "na jöhettek" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode szívesen takarítja a krémtúrót..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elvégre a szerelméből jött ki, nem holmi szaros madárból..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szerintem kramcsák vénasszony lassan már végleg elhúz... na.. hát akkor a ma esti program egy jóóó kis .....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hmhmhmhmhmmmmmm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ajaj akkor a szomszédok készülhetnek a sikítozásra..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fruzsi ezt Dave küldi neked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ő is átment szentpáliba...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nofene, így akarna kiengesztelni?XD Hát ő minden, csak nem szent, na nem mintha én az lennékXD Kurvajó kép egyébkéntXD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Úgy szétrakta a lábait mintha azt akarná mondani "na jöhettek" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheheheheeeeeeeee most ezt elképzeltem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode szívesen takarítja a krémtúrót..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elvégre a szerelméből jött ki, nem holmi szaros madárból..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fúj Mode..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Attól függ honnan kell takarítani.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) basszus nagyon röhögök..... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ajaj akkor a szomszédok készülhetnek a sikítozásra..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én ma kiengedem minden hangomat XD XD Fúj Mode..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Attól függ honnan kell takarítani.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) basszus nagyon röhögök..... Én is XD XD Hát..honnan kellene? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nofene, így akarna kiengesztelni?XD Hát ő minden, csak nem szent, na nem mintha én az lennékXD Kurvajó kép egyébkéntXD Igen szeretne egy kicsit kiengesztelni és megkérdezte elküldheti-e a képet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha ott lettem volna mikor az a kép készült nem lett volna nehéz elmarkolnom a mogyoróit annyira szétrakta a lábait. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én ma kiengedem minden hangomat XD XD Én is XD XD Hát..honnan kellene? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ahova engedte.....falra,a lepedőre(nem kéne belefeküdni ugye),rád..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na mi van annyira röhögtök,hogy nem tudtok írni..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 21. - 18:06:28 |
|
|
![]() ![]() |