535 Oldal V  « < 59 60 61 62 63 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Enjoy The Silence!
Mode93
post 2010.06. 21. - 18:10:20
Létrehozva: #1201

devotee

Vica XD XD XD XD XD XD mogyoróit XD

Falról, hát onnan nem nehéz...lepedő..ja hát onnan nem egyszerű XD
rám..hahahahaaajjjj onnan a legkönnyebb XDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 21. - 18:13:01
Létrehozva: #1202

devotee

Fru neked (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 21. - 19:10:20) *
Vica XD XD XD XD XD XD mogyoróit XD

Falról, hát onnan nem nehéz...lepedő..ja hát onnan nem egyszerű XD
rám..hahahahaaajjjj onnan a legkönnyebb XDDDDD

ha meg magára engedte csak letörlöd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  01e7cb6b.jpg ( 135.17K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  0df352f38822b7d4.jpg ( 41.95K ) Letöltések száma: 4

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 21. - 18:14:53
Létrehozva: #1203

devotee

Hát magára szerencsére nem szokta engedni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mert azt nem szoktam neki megengedni XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 21. - 18:16:02
Létrehozva: #1204

devotee

na hát azért ha túl jól dolgozol rajta akkor előfordulhat,hogy magára engedi és te nem kapsz semmit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 21. - 18:17:50
Létrehozva: #1205

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 21. - 17:59:11) *
ajaj akkor a szomszédok készülhetnek a sikítozásra..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

erre amit írtam hova lett? XD
Azt írtam, hogy kiengedem ma minden hangomat XDDD

Idézet (vicuska @ 2010.06. 21. - 18:16:02) *
na hát azért ha túl jól dolgozol rajta akkor előfordulhat,hogy magára engedi és te nem kapsz semmit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

heheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát ha magára engedi nekem az se akadály XDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 21. - 18:19:21
Létrehozva: #1206

devotee

Vica: Lementettem a képet, amit betettél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amikor először megnéztem, amikor betetted az jutott eszembe, hogy rávetném magam és belökném úgy ruhástul abba a medencébe- persze én is mennék utána ruhástul is akár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - aminek a szélén ücsörög, remélhetőleg tud úszni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode: Ha a falra megy a cuccos, szerintem nehezebb leszedniXD Rólad könnyebben lejön, a lepedőt meg ki lehet mosni XD
A medencéről eszembe jutott egy sztori, barátnőim angoltáborban csináltak egy Joshi Bharat paródiát. Belevettek egy sztorit, hogy egy 13 éves cigó csajt felnyársalt egy pasi de a csaj azt mondta h a medencében lévő kósza sperma ejtette teherbeXD Bogi barátnőm játszotta a cigó csajt, akit Kolompár Lujza Eszmeraldának neveztek el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 21. - 18:22:47
Létrehozva: #1207

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 21. - 19:17:50) *
erre amit írtam hova lett? XD
Azt írtam, hogy kiengedem ma minden hangomat XDDD

heheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát ha magára engedi nekem az se akadály XDDDDDDDDD

mondom csak annyi,hogy te nem kapsz semmit....aztán fürdetheted,hogy tiszta legyen... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 21. - 19:01:19) *
Hát én ma kiengedem minden hangomat XD XD

Én is XD XD

Hát..honnan kellene? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

itt a válaszod Mode nem tünt el......hova figyelsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.06. 21. - 19:19:21) *
Vica: Lementettem a képet, amit betettél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amikor először megnéztem, amikor betetted az jutott eszembe, hogy rávetném magam és belökném úgy ruhástul abba a medencébe- persze én is mennék utána ruhástul is akár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - aminek a szélén ücsörög, remélhetőleg tud úszni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode: Ha a falra megy a cuccos, szerintem nehezebb leszedniXD Rólad könnyebben lejön, a lepedőt meg ki lehet mosni XD
A medencéről eszembe jutott egy sztori, barátnőim angoltáborban csináltak egy Joshi Bharat paródiát. Belevettek egy sztorit, hogy egy 13 éves cigó csajt felnyársalt egy pasi de a csaj azt mondta h a medencében lévő kósza sperma ejtette teherbeXD Bogi barátnőm játszotta a cigó csajt, akit Kolompár Lujza Eszmeraldának neveztek el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

majd megmondom neki mi jutott eszedbe a képről.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ja és a kósza spermát a víz bemosta a nunijába......hehe
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 21. - 18:23:09
Létrehozva: #1208

devotee

Vica: Alanre figyel, hova máshova (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 21. - 18:24:13
Létrehozva: #1209

devotee

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.06. 21. - 18:19:21) *

Kolompár Lujza Eszmeralda XD XD XD XD XD XD XD

Hát lehet...nem tudom XD
Hát persze mondjuk olyan helyre is engedheti ahonnan nem kell leszedni XDD

de hülye vagyok XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 21. - 18:25:11
Létrehozva: #1210

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 21. - 19:14:53) *
Hát magára szerencsére nem szokta engedni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mert azt nem szoktam neki megengedni XD

Hát remélhetőleg van lyukérzéke és mindig beletrafál és nem lő mellé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 21. - 18:27:16
Létrehozva: #1211

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 21. - 18:22:47) *
mondom csak annyi,hogy te nem kapsz semmit....aztán fürdetheted,hogy tiszta legyen... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

itt a válaszod Mode nem tünt el......hova figyelsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

majd megmondom neki mi jutott eszedbe a képről.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ja és a kósza spermát a víz bemosta a nunijába......hehe

jaaa hogy ott van XD XD

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.06. 21. - 18:25:11) *
Hát remélhetőleg van lyukérzéke és mindig beletrafál és nem lő mellé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

xxD XD XD XD XD XD

Jajjj de jóóóó tényleg nincs már semmi bajom XD Hát akkor ma este tyűűűűűű XD Majd barátok közt után lesz idő, aztán majd akkor egy jó nagyot ehhheeemmm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD
Vagy most? ááá nem, most itt vagyok hülyülni XD

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 21. - 18:27:54
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 21. - 18:42:10
Létrehozva: #1212

devotee

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.06. 21. - 19:25:11) *

felröhögtem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 21. - 19:24:13) *
Kolompár Lujza Eszmeralda XD XD XD XD XD XD XD

Hát lehet...nem tudom XD
Hát persze mondjuk olyan helyre is engedheti ahonnan nem kell leszedni XDD

de hülye vagyok XDDDD

Igen onnan nem leszedni kell hanem kiszedni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 21. - 18:44:58
Létrehozva: #1213

devotee

Úristen, mi nagyon hülyék vagyunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 21. - 18:52:56
Létrehozva: #1214

devotee

Nekem is az jutott az eszembe,hogy aki olvassa mai hozzászólásainkat az azt fogja gondolni,hogy nem vagyunk normálisak.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hűűű Fruzsi hol van Dave keze... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Úgy látom Mode eltünt...nem tudtak várni tovább.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  014.jpg ( 10.42K ) Letöltések száma: 3

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 21. - 18:59:41
Létrehozva: #1215

devotee

ha már eltüntetek én is eltűnök....

viszontlátásra.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode kellemes éjszakát.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Fru te pedig álmodj szépeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pááááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 21. - 19:01:31
Létrehozva: #1216

devotee

Itt vagyooook XDDD

Fruzsi igen mi nagyon hülyék vagyunk XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 21. - 19:03:16
Létrehozva: #1217

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 21. - 19:52:56) *
Nekem is az jutott az eszembe,hogy aki olvassa mai hozzászólásainkat az azt fogja gondolni,hogy nem vagyunk normálisak.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hűűű Fruzsi hol van Dave keze... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Úgy látom Mode eltünt...nem tudtak várni tovább.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na vajon hol..XD Jellemző, h feszt a tökét fogdossa...XD Lehet viszket neki, vagy bevág a gatyaXD Az ilyen mozdulatok láttán az ember lánya legszívesebben rávetné magátXD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 21. - 19:08:55
Létrehozva: #1218

devotee

XD XD

Viszont most megyek, még leviszem kutyust, fürdés, Barátok Közt, aztán Alané vagyok XD

Jóóóó éjjszakááááááát
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 21. - 19:21:13
Létrehozva: #1219

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 21. - 20:08:55) *
XD XD

Viszont most megyek, még leviszem kutyust, fürdés, Barátok Közt, aztán Alané vagyok XD

Jóóóó éjjszakááááááát

Jó éjt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 22. - 07:36:58
Létrehozva: #1220

devotee

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.06. 21. - 20:03:16) *
Na vajon hol..XD Jellemző, h feszt a tökét fogdossa...XD Lehet viszket neki, vagy bevág a gatyaXD Az ilyen mozdulatok láttán az ember lánya legszívesebben rávetné magátXD

Sziasztok hugik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fruzsi ezen felröhögtem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha viszketne neki az nem a jónak jele...akkor összeszedett valakitől valamit.....

bevág a gatya.....majd én segítek leszedni a tojáskákról a gatyát,hogy ne zavarja.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ja helyettem fogdossa a tökeit pedig az az én dolgom... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 22. - 07:38:14
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

535 Oldal V  « < 59 60 61 62 63 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
9 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (9 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: