![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vica XD XD XD XD XD XD mogyoróit XD
Falról, hát onnan nem nehéz...lepedő..ja hát onnan nem egyszerű XD rám..hahahahaaajjjj onnan a legkönnyebb XDDDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fru neked (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Vica XD XD XD XD XD XD mogyoróit XD Falról, hát onnan nem nehéz...lepedő..ja hát onnan nem egyszerű XD rám..hahahahaaajjjj onnan a legkönnyebb XDDDDD ha meg magára engedte csak letörlöd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát magára szerencsére nem szokta engedni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mert azt nem szoktam neki megengedni XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
na hát azért ha túl jól dolgozol rajta akkor előfordulhat,hogy magára engedi és te nem kapsz semmit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ajaj akkor a szomszédok készülhetnek a sikítozásra..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) erre amit írtam hova lett? XD Azt írtam, hogy kiengedem ma minden hangomat XDDD na hát azért ha túl jól dolgozol rajta akkor előfordulhat,hogy magára engedi és te nem kapsz semmit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha magára engedi nekem az se akadály XDDDDDDDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica: Lementettem a képet, amit betettél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amikor először megnéztem, amikor betetted az jutott eszembe, hogy rávetném magam és belökném úgy ruhástul abba a medencébe- persze én is mennék utána ruhástul is akár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - aminek a szélén ücsörög, remélhetőleg tud úszni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode: Ha a falra megy a cuccos, szerintem nehezebb leszedniXD Rólad könnyebben lejön, a lepedőt meg ki lehet mosni XD A medencéről eszembe jutott egy sztori, barátnőim angoltáborban csináltak egy Joshi Bharat paródiát. Belevettek egy sztorit, hogy egy 13 éves cigó csajt felnyársalt egy pasi de a csaj azt mondta h a medencében lévő kósza sperma ejtette teherbeXD Bogi barátnőm játszotta a cigó csajt, akit Kolompár Lujza Eszmeraldának neveztek el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
erre amit írtam hova lett? XD Azt írtam, hogy kiengedem ma minden hangomat XDDD heheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha magára engedi nekem az se akadály XDDDDDDDDD mondom csak annyi,hogy te nem kapsz semmit....aztán fürdetheted,hogy tiszta legyen... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én ma kiengedem minden hangomat XD XD Én is XD XD Hát..honnan kellene? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) itt a válaszod Mode nem tünt el......hova figyelsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Lementettem a képet, amit betettél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amikor először megnéztem, amikor betetted az jutott eszembe, hogy rávetném magam és belökném úgy ruhástul abba a medencébe- persze én is mennék utána ruhástul is akár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - aminek a szélén ücsörög, remélhetőleg tud úszni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode: Ha a falra megy a cuccos, szerintem nehezebb leszedniXD Rólad könnyebben lejön, a lepedőt meg ki lehet mosni XD A medencéről eszembe jutott egy sztori, barátnőim angoltáborban csináltak egy Joshi Bharat paródiát. Belevettek egy sztorit, hogy egy 13 éves cigó csajt felnyársalt egy pasi de a csaj azt mondta h a medencében lévő kósza sperma ejtette teherbeXD Bogi barátnőm játszotta a cigó csajt, akit Kolompár Lujza Eszmeraldának neveztek el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd megmondom neki mi jutott eszedbe a képről.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és a kósza spermát a víz bemosta a nunijába......hehe |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica: Alanre figyel, hova máshova (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica: Lementettem a képet, amit betettél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amikor először megnéztem, amikor betetted az jutott eszembe, hogy rávetném magam és belökném úgy ruhástul abba a medencébe- persze én is mennék utána ruhástul is akár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - aminek a szélén ücsörög, remélhetőleg tud úszni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode: Ha a falra megy a cuccos, szerintem nehezebb leszedniXD Rólad könnyebben lejön, a lepedőt meg ki lehet mosni XD A medencéről eszembe jutott egy sztori, barátnőim angoltáborban csináltak egy Joshi Bharat paródiát. Belevettek egy sztorit, hogy egy 13 éves cigó csajt felnyársalt egy pasi de a csaj azt mondta h a medencében lévő kósza sperma ejtette teherbeXD Bogi barátnőm játszotta a cigó csajt, akit Kolompár Lujza Eszmeraldának neveztek el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kolompár Lujza Eszmeralda XD XD XD XD XD XD XD Hát lehet...nem tudom XD Hát persze mondjuk olyan helyre is engedheti ahonnan nem kell leszedni XDD de hülye vagyok XDDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát magára szerencsére nem szokta engedni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert azt nem szoktam neki megengedni XD Hát remélhetőleg van lyukérzéke és mindig beletrafál és nem lő mellé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
mondom csak annyi,hogy te nem kapsz semmit....aztán fürdetheted,hogy tiszta legyen... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) itt a válaszod Mode nem tünt el......hova figyelsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd megmondom neki mi jutott eszedbe a képről.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és a kósza spermát a víz bemosta a nunijába......hehe jaaa hogy ott van XD XD Hát remélhetőleg van lyukérzéke és mindig beletrafál és nem lő mellé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xxD XD XD XD XD XD Jajjj de jóóóó tényleg nincs már semmi bajom XD Hát akkor ma este tyűűűűűű XD Majd barátok közt után lesz idő, aztán majd akkor egy jó nagyot ehhheeemmm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Vagy most? ááá nem, most itt vagyok hülyülni XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 21. - 18:27:54 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát remélhetőleg van lyukérzéke és mindig beletrafál és nem lő mellé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) felröhögtem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kolompár Lujza Eszmeralda XD XD XD XD XD XD XD Hát lehet...nem tudom XD Hát persze mondjuk olyan helyre is engedheti ahonnan nem kell leszedni XDD de hülye vagyok XDDDD Igen onnan nem leszedni kell hanem kiszedni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Úristen, mi nagyon hülyék vagyunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nekem is az jutott az eszembe,hogy aki olvassa mai hozzászólásainkat az azt fogja gondolni,hogy nem vagyunk normálisak.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hűűű Fruzsi hol van Dave keze... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy látom Mode eltünt...nem tudtak várni tovább.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ha már eltüntetek én is eltűnök....
viszontlátásra.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode kellemes éjszakát.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Fru te pedig álmodj szépeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pááááááááááá |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Itt vagyooook XDDD
Fruzsi igen mi nagyon hülyék vagyunk XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nekem is az jutott az eszembe,hogy aki olvassa mai hozzászólásainkat az azt fogja gondolni,hogy nem vagyunk normálisak.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hűűű Fruzsi hol van Dave keze... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy látom Mode eltünt...nem tudtak várni tovább.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na vajon hol..XD Jellemző, h feszt a tökét fogdossa...XD Lehet viszket neki, vagy bevág a gatyaXD Az ilyen mozdulatok láttán az ember lánya legszívesebben rávetné magátXD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
XD XD
Viszont most megyek, még leviszem kutyust, fürdés, Barátok Közt, aztán Alané vagyok XD Jóóóó éjjszakááááááát |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na vajon hol..XD Jellemző, h feszt a tökét fogdossa...XD Lehet viszket neki, vagy bevág a gatyaXD Az ilyen mozdulatok láttán az ember lánya legszívesebben rávetné magátXD Sziasztok hugik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fruzsi ezen felröhögtem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha viszketne neki az nem a jónak jele...akkor összeszedett valakitől valamit..... bevág a gatya.....majd én segítek leszedni a tojáskákról a gatyát,hogy ne zavarja.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja helyettem fogdossa a tökeit pedig az az én dolgom... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 22. - 07:38:14 |
|
|
![]() ![]() |