![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
csini a fekete ingében.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Öcsém, micsoda problémák..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindjárt idehívom Alan-t, és akkor elolvassa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan nem is tud magyarul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave kéri,hogy te az édes kislánya tolmácsolt Alan-ek az üzit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Oké tolmácsolom XD
Jajj Dave-nek nagyon jól állnak az ingek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na tolmácsoltam, most még röhög egy sort..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Csak ne röhögjön a sógi hanem lépjen a tettek mezejére. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dave itt morog mellettem,hogy ritkán van,hogy napközben hosszabb időt itthon tud tölteni erre én nem vele foglalkozom hanem a hugommal diskurálok..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt mondja ti is fiatal házas létetekre inkább izélnétek mint,hogy te ott ülsz a gép előtt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Igen Apu!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD
A sógi most itt ül és röhög mellettem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Igen Apu!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD A sógi most itt ül és röhög mellettem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még mindig?Mi az röhögő görcsöt kapott? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért nem tud most csinálni veled semmit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Egyébként izélünk na de nem lehet a nap minden percében azt csinálni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Még mindig?Mi az röhögő görcsöt kapott? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért nem tud most csinálni veled semmit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát azt mondja ilyen jót rég hallott, hogy elküldtök minket szexelni XD XD XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát nem is minden percben...miért egy perce azt csináltátok?.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na most már Dave is röhög..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt mondja azért javasolta mert hát az ugye kellemes elfoglaltság és ő jót akar a barátjának. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 22. - 13:31:06 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jajj mi már ketten röhögünk nagyon XD XD XD
Jajj nem, dehogy, ma még nem csináltunk semmi rosszat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Naa hát apuci, Alan nagyon jól tudja, mikor kell ilyeneket csinálni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Amit a facebook-on láttam képet nekem így van meg.... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Martin feje..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode nem tudnád ide valahogy felvarázsolni a hasonló ilyen képet amit Magdinak küldtél a facebook-on? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Martin feje..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mindjárt megnézem, melyiket küldtem mert nem emlékszem XD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jajj mi már ketten röhögünk nagyon XD XD XD Jajj nem, dehogy, ma még nem csináltunk semmi rosszat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Naa hát apuci, Alan nagyon jól tudja, mikor kell ilyeneket csinálni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is csinálhattatok rosszat mert az nem rossz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave elhiszi,hogy Alan tudja mikor kell olyanokat csinálni de ő most javasolt egy plussz menetet hátha akkor ő is meg tudja tenni velem mert akkor ráérek amíg ti elvagytok.De azt üzeni sokáig tartson.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 22. - 13:43:57 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát Vica, fingom nincs, melyik képet küldtem el, nem is találom, hol lehet megnézni XD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mindjárt megnézem, melyiket küldtem mert nem emlékszem XD ugyan ez a teniszezős.... Hát Vica, fingom nincs, melyik képet küldtem el, nem is találom, hol lehet megnézni XD Most van kint a főoldalon..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ehh megvan!!!
Huha, hát nem tudom, ekkorában köll vagy nagyobba? XD ja hát nekem nincs kint a főoldalon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az meg hogy lehet...? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó így is ahogy van.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hát nem nagyon tudom onnan levarázsolni sajnos (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ez is teniszezős csak szaj a minősége a képnek....
hát nem nagyon tudom onnan levarázsolni sajnos (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) A fene..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most nézem,hogy ez a kép ugyanaz mint ami a facebook-on van....akkor megvan..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bocsi nem akartalak hülyíteni.... A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 22. - 13:48:44
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
5 perc és visszajövök, csak a kutya nyavajog XD
|
|