![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát de ne legyen ennyire szerény, tök meleg időben is ott áll egy szál ingben meg hosszú nadrágban hát istenem a szép férfi mutassa meg a szép felsőtestét XDDD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Elkezdi Fruzsi bejegyzésénél hogy a kép csak illusztráció XDDDDD
Hát gondoltuk, hogy nem rakták be gyorsan Fruzsi fejét egy hapekkal XDDDDDDDDDD XD XD Mondd meg nekiXD Oké, majd ha írom neki a levelet, megmondom, hogy ne legyen ennyire izé, vegye le a felsőjét, fényképezze le magát és küldje el nekem XD Vica mi a lószart írsz ennyire? XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Elkezdi Fruzsi bejegyzésénél hogy a kép csak illusztráció XDDDDD Hát gondoltuk, hogy nem rakták be gyorsan Fruzsi fejét egy hapekkal XDDDDDDDDDD XD XD Oké, majd ha írom neki a levelet, megmondom, hogy ne legyen ennyire izé, vegye le a felsőjét, fényképezze le magát és küldje el nekem XD Vica mi a lószart írsz ennyire? XD mit írok én? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Vica mosd a hercsulát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) illatosra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xDDDD Fruzsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj hát mit ne mondjak, itt szívesen lennék Martinka helyében. Alan így a vállamra hajtaná a tökéletes fejét..úúúúúúúúúúúúúúúúúúúú (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs370.snc3/23772_121074824569589_120204877989917_317936_5049516_n.jpg) megtörtént.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
nem tudom Vica, percekig azt írta ki, hogy írsz, de mondom mit írsz már ennyire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eheheh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Elkezdi Fruzsi bejegyzésénél hogy a kép csak illusztráció XDDDDD Hát gondoltuk, hogy nem rakták be gyorsan Fruzsi fejét egy hapekkal XDDDDDDDDDD XD XD Oké, majd ha írom neki a levelet, megmondom, hogy ne legyen ennyire izé, vegye le a felsőjét, fényképezze le magát és küldje el nekem XD Vica mi a lószart írsz ennyire? XD XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jaja XD ááá Alan miért nem vetkőzik neki soha XDD mi az hogy nem vetkőzik neki?hagy ne keressem már meg azokat a képeket amiken pucér felső testtel van.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudom Vica, percekig azt írta ki, hogy írsz, de mondom mit írsz már ennyire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eheheh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) semmit se írtam..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem is voltam itt....éppen Dave-el hemperegtünk.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sőt...jobbat tudok....ne csak a felsőjét vegye le..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Bazz képzeljétek ma vettem észre, hogy ráncosodok a szememnél!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode teljesen pucér képem nincs a sógiról.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fru én is..... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
mi az hogy nem vetkőzik neki?hagy ne keressem már meg azokat a képeket amiken pucér felső testtel van.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) semmit se írtam..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem is voltam itt....éppen Dave-el hemperegtünk.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát most azzal a 2 képpel mit kezdjek, hát az egyiken alig látszik valami, a másik meg hát az jó, de több kell nekem XDDD Én úgy akarom látni, hogy színes képen, és az egész ember legyen benne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe a kádban? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fruzsi...hova akarsz te még ráncosodni maradjá már XDD Hány éves vagy 50? XD Ugyan, az csak biztos valami fáradtság izé vagy akármi..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica..még szerencse XD Nekem van, itt a szemeim előtt amit álmodtam XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
igen a kádban hancúroztunk... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode jól van akkor nem is keresem meg azt a két képet ha már ennyire finnyáskodsz,hogy azokkal mit kezdjél..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
DEEEEEEEEEEEEEEEEE
Kereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesd kereeeeeessdddddd XD Jól tettétek, ott mi is sokat csináljuk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ugye a horoszkóp szerint imádom vízben szexelni XD de én akkor is akarok még ilyen meztelen képeket hát komolyan mondom még Andy-ról is több olyan kép van xD XD Most így kapásból tudok 2 dolgot, ahol Andy-t pucér felsőtesttel látni XD Martinról és Dave-ről nem is beszélve (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 22. - 18:54:09 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode és beúsznak a kóbor krémtúró darabjai... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
majd holnap megkeresem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma már nem kapod meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2011.07. 03. - 13:39:19 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica: De én még csak 22 éves vagyok! Sztem még koraiak a ráncok, nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy képzeljétek el, h egyszer exbarátomat igencsak meglepte egy 8 éves kislány. Exem ugyanis kicsiket tanít úszni. Egyszer egy 8 éves kislány megkérdezte exemet h mekkora a little one-ja. Képzelhettitek a srác milyen zavarban volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mire exem azt felelte h 10 év múlva visszatérhetünk a kérdésre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Rábeszélt mi? Téged meg annyira kellett nyaggatni...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oké, úgyis mindjárt látom itt is, aztán majd egy kicsit megszopogatom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "beúsznak a kóbor krémtúró darabjai" --- XD XD XD XD XD XD Vica: De én még csak 22 éves vagyok! Sztem még koraiak a ráncok, nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy képzeljétek el, h egyszer exbarátomat igencsak meglepte egy 8 éves kislány. Exem ugyanis kicsiket tanít úszni. Egyszer egy 8 éves kislány megkérdezte exemet h mekkora a little one-ja. Képzelhettitek a srác milyen zavarban volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mire exem azt felelte h 10 év múlva visszatérhetünk a kérdésre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) beszarááááás XDDDDDDDDDDDDDDDDDD kesik is mindig azzal hülyéskedik nekem, hogy addig nincs szex, amíg nem vagyok 18. Én meg mindig mondom neki, hogy akkor sem lesz, amikor annyi leszek XDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fru hehehe haláli a kiscsaj.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode ó nem kellett nyaggatnia készségesen beleegyeztem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit szopogatsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát persze, hogy nem kellett,melyik őrült nő mondana ellent egy ilyen ajánlatnak...ugyan..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hehehe a mellbimbócskáit megszopogatom..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ó hát azért nem vagyok mindig ennyire készséges.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) néha azért kéretem magam....
jaaa,hogy a bimbójait.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát szólj neki,hogy rakja oda az orrod alá most.... |
|
|
![]() ![]() |