![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fru hehehe haláli a kiscsaj.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode ó nem kellett nyaggatnia készségesen beleegyeztem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit szopogatsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Sztem Alan répáját szopogatjaXD Csodálkoztam volna én is ha nyaggatnia kellett volna téged, megértem, h nem tudtál neki nemet mondani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
vehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most ne, majd a kádban..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ott még levetkőznie sem kell, eleve meztelenül ül bele..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahogy én is XD
ehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kéretni én is szoktam magam néha, mert élvezem amikor fut utánam XD A répáját azt még nem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most a bimbócska jön..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És hát lassan el kellene indulnom kutyussal lefutni, fürödni..........(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fru a répát rágni szokta....finoman.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hogy is tudtam volna ellenállni a gyönyörű tetovált testének.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) meg hát már délután is akarta csak Mode-ék nem mentek izélni így én itt ragadtam a gép előtt és mi sem csináltuk.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lassan én is megyek. Mode menjél vár Alan.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Naaa persze fogd ránk XD XD Miattunk nem tudtatok dugni mer mi nem mentünk na jaajajajajaaaaaa XD
Csak hogy te utána elmentél, és mi akkor akcióztunk hehehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hajj de mekkorát szólt XD Vica..te ilyeneket honnan tudsz? XDDD Nem is szoktam rágni XDDD Vár bizony, már készíti a vizet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tyűűű vaze már vetkőzik.....ahhh mennem kell XD Jó éjsakáát A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 22. - 19:10:51 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode mi meg most fogunk akciózni ....újra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Honnan tudnám?a sógi mondta... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Mode. Éccakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Páááá a reggeli viszontlátásra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 22. - 19:11:45 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode mi meg most fogunk akciózni ....újra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Honnan tudnám?a sógi mondta... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Mode. Éccakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Páááá a reggeli viszontlátásra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó akciózást tesókáimXD Pá Vica! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
köszi reméljük jó lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért, volt olyan h nem volt jó?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Miért, volt olyan h nem volt jó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ppffff na ja XDDD Mode mi meg most fogunk akciózni ....újra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Honnan tudnám?a sógi mondta... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Mode. Éccakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Páááá a reggeli viszontlátásra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na a sógit majd mindjárt jól valogba billentem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Milyen pletykás férjed van, hugi, hogy a szexuális dolgaitokat a sógornőjével beszéli meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ki mondta azt, hogy nem fogadta meg? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerinted mit csinált amíg ti elvoltatok a dolgotokra? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem vicces, de én már órák óta folyton mosolygok nem tudom mi bajom van XD XD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs409.snc3/24742_109515662397665_100000176946957_239428_5372407_n.jpg) Jó kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Miért, volt olyan h nem volt jó?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok. Fru hááááát.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ppffff na ja XDDD Na a sógit majd mindjárt jól valogba billentem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaaak Mode ne bántsd a sógit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) elmondom hogy volt.... Szóval nem nekem mondta el hanem Dave-nek mert hát ugye jó barátok és megbeszélik a személyes dolgokat egymással bizalmasan, Dave meg elmondta nekem de a lelkemre kötötte,hogy el ne mondjam neked mert akkor nagyon mérges lesz.De hát én meg kikotyogtam....szóval ne említsd Alan-ek mert akkor lebuktatod Dave-et és ha rájön Dave erre akkor kiabálni fog velem....Azt csak nem akarhatod.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen pletykás férjed van, hugi, hogy a szexuális dolgaitokat a sógornőjével beszéli meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem úgy volt egészen.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hehe főzés közben néztem a 101-et és mikor Alant mutatták hangosan felröhögtem (még jó,hogy egyedül vagyok itthon)mert eszembe jutott,hogy na itt a cukormaci.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most már azt hiszem így lesz egy darabig,hogy Alant meglátva a cukormaci fog eszembe jutni.....
tessék Mode itt vannak a félpucér Alan képek(na mintha nem láttad volna már őket)...nézegetheted a mellbimbóit.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
áááá érkezem és a férjem pucér felsőteste vár XDDDDDD
óóó anyáááám XD áhhááá, szóval apuval beszéli meg ezeket...xD XD Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajjj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mindig röhögök amikor meglátom XDDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode még egy ráadás felső nélküli kép a férjedről... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg még pár amin ruhába van... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
uramatyááááám (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
áááá érkezem és a férjem pucér felsőteste vár XDDDDDD óóó anyáááám XD áhhááá, szóval apuval beszéli meg ezeket...xD XD Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajjj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mindig röhögök amikor meglátom XDDD helló. Mivel tegnap rossz kislány voltál csak ma kaptad meg a képeket ahogy mondtam... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe cukormaci.....nagyon röhögök.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) uramatyááááám (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe amíg vadásztam a képeket neked és felraktam te is befutottál.... Szia Fru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cukromaci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe az ééén cukormacim (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nem baj, lényeg, hogy itt vannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
igen és a cukormacid kinyalja időnként a mézes csuprot...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
eeehehehehehehheeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bizony..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj ma reggel krémsajtot kentem a zsemlére...nyomtam ki belőle, egyszer csak spriccel ki a leve, vagy nem tudom mi volt az XD Ordítottam Alannek, hogy nézze már meg, hogy mi az XDDDDDDDDDDD |
|
|
![]() ![]() |