![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"nyomtam ki belőle, egyszer csak spriccel ki a leve"....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még szerencse,hogy nem akkor ordítasz Alan-ek,hogy nézze már meg mi az amikor nála spriccel valami....
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hahhaaaa akkor úgyis tud róla, nem kell megnéznie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
néznie nem kell csak éreznie... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
bezony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem lesz sok a jóból?Krémsajt,krémtúró......van még valami krémes amit bekaptál ma? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs542.snc3/29736_1388817713156_1013463267_31168645_3607613_n.jpg)
Nem lesz sok a jóból?Krémsajt,krémtúró......van még valami krémes amit bekaptál ma? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hááááát mást nem ma még..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs502.ash1/29736_1388817753157_1013463267_31168646_4954841_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs542.snc3/29736_1388817793158_1013463267_31168647_7690713_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Micsoda képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szóval akkor reggelire volt krémsajtos zsömle neked,Alan-ek pedig krémtúrós barlang.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jajj, most úgy ennék valami finom édességet, de nincs itthon semmi...valamit keresnem kell neten, valami egyszerűt, amihez nem kell 8 tojás meg 5 kg liszt..
Micsoda képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval akkor reggelire volt krémsajtos zsömle neked,Alan-ek pedig krémtúrós barlang.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) krémtúrós barlang XD XD XD XD XD XD Alan krémtúrós barlangot majd csak később kap..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
áhhááá, szóval apuval beszéli meg ezeket...xD XD erre akartam reagálni még.... igen Dave-el beszéli meg a magánügyeit a férjed úgyhogy légyszi nem bántani és engem nem lebuktatni....se Dave-et (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Egy kis tejbegríz nem is lenne rossz, és egyszerű is, nem kell hozzá semmi különös
erre akartam reagálni még.... igen Dave-el beszéli meg a magánügyeit a férjed úgyhogy légyszi nem bántani és engem nem lebuktatni....se Dave-et (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj dehogy, soha nem bántanám Alanemet, tudod, hogy mennyire imádom ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jajj, most úgy ennék valami finom édességet, de nincs itthon semmi...valamit keresnem kell neten, valami egyszerűt, amihez nem kell 8 tojás meg 5 kg liszt.. krémtúrós barlang XD XD XD XD XD XD Alan krémtúrós barlangot majd csak később kap..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elmész a boltba vagy elküldöd Alant,hogy vegyen neked csokit... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval még nem adtál ma neki semmit ...szégyeld magad..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy kis tejbegríz nem is lenne rossz, és egyszerű is, nem kell hozzá semmi különös jajj dehogy, soha nem bántanám Alanemet, tudod, hogy mennyire imádom ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) héj de engem bántanál és apádat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pf tejbegríz...ráfanyalodnál már mindenre csak édesség legyen mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem akarom Alant ugráltatni, hadd nézze a tv-t édes kis cukormacim (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
hehhee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ma még nem kapott, nem volt rá időnk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj dehogy, titeket sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, nagyon ennék valami édeset most. de már délelőtt is kívántam valami csokit vagy valamit, de hát nincs semmi. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Itt találtam egy olyat, hogy rántott tejbegríz, tojás kell hozzá, de nem akarok tojást felverni, meg búzadara sincs megbontva, aztán ha anyám észreveszi, akkor meg leszid, hogy nem szereti, ha egyedül főzőcskézek. Mondjuk nem hinném, hogy észrevenné a búzadarát, de jobb félni mint megijedni XD Akkor is csinálni fogok XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Nem akarom Alant ugráltatni, hadd nézze a tv-t édes kis cukormacim (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hehhee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ma még nem kapott, nem volt rá időnk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj dehogy, titeket sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, nagyon ennék valami édeset most. de már délelőtt is kívántam valami csokit vagy valamit, de hát nincs semmi. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Itt találtam egy olyat, hogy rántott tejbegríz, tojás kell hozzá, de nem akarok tojást felverni, meg búzadara sincs megbontva, aztán ha anyám észreveszi, akkor meg leszid, hogy nem szereti, ha egyedül főzőcskézek. Mondjuk nem hinném, hogy észrevenné a búzadarát, de jobb félni mint megijedni XD Akkor is csinálni fogok XD az nem ugráltatás ha megkéred,hogy menjen el a boltba.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó annyira emlegetjük a csokit,hogy mindjárt szerzek én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem értem az anyukádat inkább örülne,hogy önálló vagy. Mostohaanyád képe meg itt virít az oldal tetején... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Daaaave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Hát jah, csak anyám inkább a takarításban örül, ha önálló vagyok, pedig azért a főzőcskézés szerintem egy picivel fontosabb. mert takarítani az embernek nem kell megtanulni, de ha főzni nem tanulok meg, nem tudom miből és hogyan adok majd a gyerekemnek meg a férjemnek enni...Ráadásul anyám nagyon jól tudja, hogy imádok kotyvasztani. bezzeg akkor nincs semmi baja, amikor leszaggatom a nokedlit, meg megpirítok ezt-azt. Na de sebaj, találtam egy egyszerűbb ilyen poharas süti receptet. Lehet, hogy összeütök egy olyat, max. kevesebből, mint ami le van írva, mert tej nincs olyan hű de sok. Meg tejbegrízt sem 2 tálnyira valót csinálok, mint amennyit a recept ír, hanem csak a felét. Azért csak maradjon, fúj a szél (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD Jennifer (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) na! Ezért nem lesz nekem soha pasim....b.nőm úgy volt, hogy péntek délután jön, mert hát ugye 1 éve lesz, hogy Jacksonka meghalt, ő is szereti. Erre most filózik, hogy délelőtt semmiképp nem jó, meg mit tudom én. Hát tudod mikor filóznék én a férfi, meg a barátnőm között... (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs502.ash1/29736_1388820153217_1013463267_31168681_1451427_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
na és ha fúj a szél nem fog meghibbanni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de odáig vagy Jenért.....hát én a szívet mellőzném a magam részéről.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretsz kotyvasztani?Hát én ennyi idősen mint te még a konyha környékét is elkerültem annyira nem érdekeltek az ilyen női elfoglaltságok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Naaa azért ne tegyünk könnyelmű kijelentéseket,hogy nem lesz soha pasid.Kül azért mert van pasid még nem azt jelenti,hogy a baráti kapcsolatokat mellőznöd kell.Egyensúlyban lehet a kettőt tartani. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 23. - 13:06:36 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
nem baj, inkább ne menjen sehova, még baja lesz a tökéletes külsőjének (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Én szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aha, szeretek. mamámnál sokat csinálok sok mindent, ő megengedi.. (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs522.snc3/29736_1388820193218_1013463267_31168682_6657496_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ja összeborzolja a szél a haját.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jól van én meg nem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó képek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 23. - 13:10:57 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Naaa azért ne tegyünk könnyelmű kijelentéseket,hogy nem lesz soha pasid.Kül azért mert van pasid még nem azt jelenti,hogy a baráti kapcsolatokat mellőznöd kell.Egyensúlyban lehet a kettőt tartani. Hát azért nem mondom biztosra na..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de nekem azért az nem hiányozna, hogy megbeszélek valamit egy b.nőmmel már 1 hónappal a találkozás előtt, és akkor a fiúm miatt kicsit össze-vissza lesz a program, mert hogy neki mikor jó. Hát én majd akkor fogok alkalmazkodni egy férfihoz amikor majd piros hó esik.. Igen, összeborzolja a haját XD XD A szép kis haját amit annyira szeretek benne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs502.ash1/29736_1388821833259_1013463267_31168719_6735566_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hé kalitkája is van Alan-ek amiben tartod?Vagy üvegbúra? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudod nehogy valami baja essen....
Pedig alkalmazkodni kell a másikhoz és a másiknak is hozzád....szóval a párkapcsolatban ez így működik... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Master and servant (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 23. - 13:15:19 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
heheheeeeeehehehehheee vitrinben XDDDDD
nem ám, nem tartom semmi olyanban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, biztos így van, de én ezt nem szeretném, hogy így legyen..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a férjeink(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs522.snc3/29736_1388836353622_1013463267_31168762_7739061_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs542.snc3/29736_1388836593628_1013463267_31168767_1844864_n.jpg) |
|
|
![]() ![]() |