![]() ![]() |
2010.06. 23. - 18:47:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát nekem 4000 Ft lenne, mert van tagságim, csak hát eszembe jutott, hogy semmivel sem olcsóbb annak, akinek van tagságija, mert így is úgy is annyit fizetsz érte. A tagsági 2000 Ft.... szóval erről ennyit...drágább a jegy, mint Alanre...Alanre 4800 volt... Vica XD XD csak ne röhögjél jó?Pont az csókot adós képet rakod az orrom alá...na szép..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na megállj csak keresek olyan képet amin Alan Hep-el van lefotózva.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 18:47:50
Létrehozva:
|
|
|
Vica fejezd be ezt a rondaságosdit mert komolyan mondom téged foglak valogba rúgni, nem Alant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LOL Valagba akarod rúgni Alan-t? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 18:49:09
Létrehozva:
|
|
|
Én tudok olyat, amin Alan Heppel van ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de semmi olyat nem csinálnak, különben is, Hep-re nem vagyok féltékeny mert nagyon szép nő és illik Alanhez..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Olyanom van, amin Britt és Alan csókolóznak..a rohadt életbe XDDDD Hát most na XD Dehogy akarom, még kárt teszek a tökéletes seggében..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 18:51:08
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm Neo kedves vagy. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
De sajna olyan jó nő nem vagyok mint Jen. Én tudok olyat, amin Alan Heppel van ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de semmi olyat nem csinálnak, különben is, Hep-re nem vagyok féltékeny mert nagyon szép nő és illik Alanhez..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyanom van, amin Britt és Alan csókolóznak..a rohadt életbe XDDDD Hát most na XD Dehogy akarom, még kárt teszek a tökéletes seggében..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe akkor azt a képet fogom ide biggyeszteni amin Alan Brittel csókolózik.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem is ajánlom,hogy bántsd a sógit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 23. - 18:51:29 |
|
|
|
2010.06. 23. - 18:54:05
Létrehozva:
|
|
|
Vica.. nem fogod megtalálni, már sehol sincs fenn szinte a neten..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Legalábbis én nem találom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na majd én berakom XDDDD Naaaaaa nananaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd pont te fogod megvédeni tőlem Alan-t? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aki olyan titkok tudója hogy....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na tessék, hogy ideges lehessek XD A rohadt mocskos büdös életbe, hogy nem én vagyok ott Britt helyében XDDD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 23. - 18:52:38
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.06. 23. - 18:54:58
Létrehozva:
|
|
|
Mode jól van rakd..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
igen védem a sógit nem engedem bántalmazni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe láttam már ezt a képet.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 23. - 18:55:41 |
|
|
|
2010.06. 23. - 18:56:52
Létrehozva:
|
|
|
Tudom, mert már beraktam egyszer a seregbe XD
Akkor utána nagyon ki voltam készülve...(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) höhöhööhööö én vitrinben tartom Alan-t, még a nagy szélre se engedem ki annyira féltem, te meg még tőlem akarod megvédeni na jól van áám XDDD Akkor költözzön oda, ide meg jön Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 23. - 18:57:10 |
|
|
|
2010.06. 23. - 18:57:09
Létrehozva:
|
|
|
Neo hova tünt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elalélt Jen képétől? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 23. - 18:57:24
Létrehozva:
|
|
|
XD
|
|
|
|
2010.06. 23. - 18:58:37
Létrehozva:
|
|
|
Tudom, mert már beraktam egyszer a seregbe XD Akkor utána nagyon ki voltam készülve...(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) höhöhööhööö én vitrinben tartom Alan-t, még a nagy szélre se engedem ki annyira féltem, te meg még tőlem akarod megvédeni na jól van áám XDDD Akkor költözzön oda, ide meg jön Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) felejtsd el Dave-et nem adom..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja igen tényleg a seregben láttam.... hát akkor ne nézegesd a képet ha kikészít (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 18:59:14
Létrehozva:
|
|
|
Tessék, van Hep-es is..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak itt már nem házasok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.06. 23. - 19:00:12
Létrehozva:
|
|
|
Neo lásd kivel van dolgod tőlem is kapsz Jent. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt legalább nem Dave-el van.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.06. 23. - 19:00:34
Létrehozva:
|
|
|
Nem is nézegetem, csak most megint kénytelen voltam ránézni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
deee-de-deeee Ő az apám úgyis el kell, hogy jöjjön valamikor látogatóba...aztán mi lesz, ha jön az unoka? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaaajjjjjjj de gyönyörűűű nőőőőőő (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:02:35
Létrehozva:
|
|
|
Tessék, van Hep-es is..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak itt már nem házasok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vajon mi történhetett velük,hogy elváltak? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nem is nézegetem, csak most megint kénytelen voltam ránézni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deee-de-deeee Ő az apám úgyis el kell, hogy jöjjön valamikor látogatóba...aztán mi lesz, ha jön az unoka? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaaajjjjjjj de gyönyörűűű nőőőőőő (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) persze látogató ba menjen csak,meg majd megnézni az unokát de aztán jöjjön haza... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van már nem kell agyba-főbe dícsérni Jent..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:06:13
Létrehozva:
|
|
|
Neeee, ott az a .... a..a XD
Stan hogy hasonlít az anyjára..tyűű (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vajon mi történhetett velük,hogy elváltak? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) persze látogató ba menjen csak,meg majd megnézni az unokát de aztán jöjjön haza... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van már nem kell agyba-főbe dícsérni Jent..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én tudom..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De..megígértem, hogy senki nem fogja tőlem megtudni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehhe, meg itt alszik pár napot..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogyne kellene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként semmi de semmi bajom ezzel a kiscsajjal, csak ne Alan mellett lenne XD XD XD XD Élőbe annyira aranyosnak tűnt, csak magamat szívesebben látnám Alan mellett XD
Csatolt állományok
P1010818.JPG ( 64.03K )
Letöltések száma: 5
P1010672.JPG ( 86.04K )
Letöltések száma: 5
P1010734.JPG ( 94.29K )
Letöltések száma: 6 |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:06:24
Létrehozva:
|
|
|
Neo lásd kivel van dolgod tőlem is kapsz Jent. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt legalább nem Dave-el van.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Köszönöm Vicuska! Nem tűntem el, csak közben próbálom visszaállítani a gépen amit még kell, meg kell találnom az oldalakat ahol regizve vagyok... stb... És igen is jó Nő vagy! Ne is próbálj ellenkezni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:10:23
Létrehozva:
|
|
|
Nem alszik ott mert jön hozzám haza.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy pedig én is vele megyek és én is ott alszom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó hát végül is magán ügy ők tudják mi az oka,hogy elváltak.Bár hallottam valamit..... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Köszönöm Vicuska! Nem tűntem el, csak közben próbálom visszaállítani a gépen amit még kell, meg kell találnom az oldalakat ahol regizve vagyok... stb... És igen is jó Nő vagy! Ne is próbálj ellenkezni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát merek én veled ellenkezni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi bár igazából lehet ha élőben látnál megváltozna a véleményed.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) öcsém a lányom felkajálta a Jen-re emlékeztető joghurtomat..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:13:25
Létrehozva:
|
|
|
Nem alszik ott mert jön hozzám haza.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy pedig én is vele megyek és én is ott alszom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó hát végül is magán ügy ők tudják mi az oka,hogy elváltak.Bár hallottam valamit..... Hát merek én veled ellenkezni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi bár igazából lehet ha élőben látnál megváltozna a véleményed.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) öcsém a lányom felkajálta a Jen-re emlékeztető joghurtomat..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe! Aranyos a lányod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha meglátnálak élőben lehet hogy menekülnöd kellene előle! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:15:14
Létrehozva:
|
|
|
Vagy te otthon maradsz, Dave pedig eljön ide és itt alszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincs vita, az én apám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Addig Alan ott lehet XD Jesszus, mit hallottál? XD Jajj, ezek a pletykák... XD Petraaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:16:08
Létrehozva:
|
|
|
Miért kéne menekülnöm Neo? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
aranyos?megette a kajám.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apropó kérsz Dave előző feleségeiről is képet?Mondjuk Teresáról? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |