![]() ![]() |
2010.06. 23. - 19:17:43
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Most jut eszembe..nincs is annyi ágyunk XDD
Fúj be ne rakd ide Theresát mert le kell köpnöm a képernyőt xD |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:19:49
Létrehozva:
|
|
|
Vagy te otthon maradsz, Dave pedig eljön ide és itt alszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincs vita, az én apám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Addig Alan ott lehet XD Jesszus, mit hallottál? XD Jajj, ezek a pletykák... XD Petraaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké tudomásul veszem ,hogy rám nem vagy kíváncsi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .....akkor menjen Dave egyedül.....hagyjon itthon....biztos jól ellesz nélkülem Azt hallottam,hogy mindketten piáltak azért is váltak el...légyszi nehogy megsértődj rám..... Most jut eszembe..nincs is annyi ágyunk XDD Fúj be ne rakd ide Theresát mert le kell köpnöm a képernyőt xD nem neked raknám be hanem Neonak..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mostanában jól néz ki az a liba..... |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:21:01
Létrehozva:
|
|
|
Vica....hát meg tudnék én sértődni rád???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Öhm..hát szerintem ez nem igaz. Én a biztos forrásból olyat hallottam, ami szerintem igaz, mert hát...igaz na XD Ha most elmondanám, miért meg hogyan azzal elmondanám, miért váltak el. jajj Vica, jöhetnél te is, de annyi ágyunk nincs XD max. a földön tud valaki aludni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:21:36
Létrehozva:
|
|
|
Helló-belló! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.06. 23. - 19:22:00
Létrehozva:
|
|
|
Neo sem kíváncsi rá ugye Neo? XD XD XD XD
fúúúj Theresaaa fúúúj XD Jól néz ki? úúú... xD Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj ez Kula bácsi köszönése XDDD Gerggőőőőő XDDDDD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 23. - 19:23:47 |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:23:30
Létrehozva:
|
|
|
Vica....hát meg tudnék én sértődni rád???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Öhm..hát szerintem ez nem igaz. Én a biztos forrásból olyat hallottam, ami szerintem igaz, mert hát...igaz na XD Ha most elmondanám, miért meg hogyan azzal elmondanám, miért váltak el. jajj Vica, jöhetnél te is, de annyi ágyunk nincs XD max. a földön tud valaki aludni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj Mode mi az amit tudsz????? Már annyiszor céoztál rá!!! Fúrja az oladalam a kívánciság. He-he hamar megörgeszem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:23:35
Létrehozva:
|
|
|
Akkor jó ha nem haragudtál meg...szóval nem szeretném,hogy azt hidd pocskondiázom Alant vagy ilyesmi...tényleg ezt hallottam.
Nem kell mondanod semmit és végül is nem is tartozik rám. Most már azért sem megyek.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bevágtam a durcit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) menjen csak Dave és maradjon is ott..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:24:17
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj ez Kula bácsi köszönése XDDD Gerggőőőőő XDDDDD He-he tényleg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:25:10
Létrehozva:
|
|
|
Vica..tudom, hogy te soha nem pocskondiáznád Alan-t, főleg nem előttem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egyébként Alan szeret inni..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx... őrzöm Alan titkát (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:25:12
Létrehozva:
|
|
|
Akkor jó ha nem haragudtál meg...szóval nem szeretném,hogy azt hidd pocskondiázom Alant vagy ilyesmi...tényleg ezt hallottam. Nem kell mondanod semmit és végül is nem is tartozik rám. Most már azért sem megyek.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bevágtam a durcit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) menjen csak Dave és maradjon is ott..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na mit is hallottál Vicusom. Asszem vissza kell olvasnom. Annyi lemaradásom van bakker, ááááááááááááááááá béééééééééééééééééééé |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:25:31
Létrehozva:
|
|
|
Neo sem kíváncsi rá ugye Neo? XD XD XD XD fúúúj Theresaaa fúúúj XD Jól néz ki? úúú... xD Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj ez Kula bácsi köszönése XDDD Gerggőőőőő XDDDDD Most már azért is rakok be képet Teresáról.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán kitörlöm..... szia Trixx. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.06. 23. - 19:25:56
Létrehozva:
|
|
|
oké Vica ne gyere XD
Dave maradjon is itt???? oké, te mondtad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx....mondjad drágám, hogy van a mi MartinunK???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:26:34
Létrehozva:
|
|
|
Vica..tudom, hogy te soha nem pocskondiáznád Alan-t, főleg nem előttem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként Alan szeret inni..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx... őrzöm Alan titkát (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) isten ments,hogy előtted rosszat mondjak Alanről. |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:27:43
Létrehozva:
|
|
|
Fúj Theresa XD köpp köpp XD
Nos, mint mondtam... Alan szeret piálni XD vááááá szinte látom a fejem nyomát a vállán XD Előttem is vörösbort ivott. Mondjuk az konkrétan nem úgy igazán pia XD isten ments,hogy előtted rosszat mondjak Alanről. Na látod, mondom én (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te tiszteletben tartod azt, ha valaki odavan valakiért, nem mint.......egyesek...... A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 23. - 19:28:19
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.06. 23. - 19:28:01
Létrehozva:
|
|
|
oké Vica ne gyere XD Dave maradjon is itt???? oké, te mondtad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx....mondjad drágám, hogy van a mi MartinunK???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen maradjon...most pukkadok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe mondom neki miről beszélünk és azt kérdezte tényleg maradjon azt akarom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most meg ő pukkad.... |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:29:04
Létrehozva:
|
|
|
oké Vica ne gyere XD Dave maradjon is itt???? oké, te mondtad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx....mondjad drágám, hogy van a mi MartinunK???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagggggggggyon jól érzi magát, bár kissé fáradt. Lefárasztottam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt fekszik az ölemben, és a kis göndör fürtjeit birizgálom. He-he de nem a fején lévőt ám. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:30:00
Létrehozva:
|
|
|
Fúj Theresa XD köpp köpp XD Nos, mint mondtam... Alan szeret piálni XD vááááá szinte látom a fejem nyomát a vállán XD Előttem is vörösbort ivott. Mondjuk az konkrétan nem úgy igazán pia XD Na látod, mondom én (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te tiszteletben tartod azt, ha valaki odavan valakiért, nem mint.......egyesek...... Különben is a pletykákra nem lehet adni. igyekszem tiszteletben tartani mások rajongását.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól van már azért mikor Teresa volt Dave felesége valljuk be Dave sem volt egy angyal.... |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:30:21
Létrehozva:
|
|
|
MAAAAAAARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
nem a fején lévőt XDDDDDDDDD neeem, a kezein lévőt XDDD de hülye vagyok XDDDD DAAAAAAAAAAAAAAAAAAVVVVEEEEEEEEEE (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:30:46
Létrehozva:
|
|
|
Nagggggggggyon jól érzi magát, bár kissé fáradt. Lefárasztottam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt fekszik az ölemben, és a kis göndör fürtjeit birizgálom. He-he de nem a fején lévőt ám. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hanem ami a lába közt van... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ott is göndör? |
|
|
|
2010.06. 23. - 19:33:34
Létrehozva:
|
|
|
Dave mindig angyal (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
ott is az volt csak elbújt benne az angyal..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de Theresa akkor is rosszat tett neki... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Na Vica XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nya....Britt... XD
Csatolt állományok
|
|
|
|
![]() ![]() |