![]() ![]() |
2010.06. 24. - 12:31:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizony, bizony Alant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De-de itthon van, meg is hallotta, hogy mi szól..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:31:53
Létrehozva:
|
|
|
ez a hasonlat....."úgy bámulnak fel, mint az etióp gyerek a csokoládéra"...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó ég..... Fru mik eszedbe nem jutnak a képek láttán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alant hallgatsz?Tán nincs otthon az a drága ember....? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én a baráti körömben híres vagyok a hülye hasonlataimrólXD Dőlnek belőlem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:34:47
Létrehozva:
|
|
|
Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én a baráti körömben híres vagyok a hülye hasonlataimrólXD Dőlnek belőlem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy-két hasonlatot néha én is bedobok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lehet eszek egy kis gombapörköltet nokedlival..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:35:46
Létrehozva:
|
|
|
Én is kéreeek gombát nokdeliiiii nyamiiiiiiiiiiiiiiii
Egyébként sokáig nem lesz itthon, mindjárt megy találkozni Paul-lal |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:36:17
Létrehozva:
|
|
|
Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy-két hasonlatot néha én is bedobok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lehet eszek egy kis gombapörköltet nokedlival..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó étvágyat! Én is megyek, majd este jövök! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:38:43
Létrehozva:
|
|
|
Pá Fruzsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nekem van ilyen Tuc snackem, mamám vette, de véletlenül paprikásat vett sajtos helyett XD kíváncsi vagyok, milyen íze van. Alannél biztos nem finomabb XD |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:40:33
Létrehozva:
|
|
|
Én is kéreeek gombát nokdeliiiii nyamiiiiiiiiiiiiiiii Egyébként sokáig nem lesz itthon, mindjárt megy találkozni Paul-lal Főzzél Alannek is ilyet majd ebédre, remélhetőleg szereti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én most búcsúzok, de jövök este. Aztán Bettike, meg ne tudjam, hogy köpködsz, mint a múltkor mert nyakon váglak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy legalábbis szólok Alannek, hogy sürgősen szoktassa le erről a kedves nejét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok! |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:42:13
Létrehozva:
|
|
|
Mode küldök neked fénypostán kaját... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyisd az ablakot
Fru pá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Főzzél Alannek is ilyet majd ebédre, remélhetőleg szereti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én most búcsúzok, de jövök este. Aztán Bettike, meg ne tudjam, hogy köpködsz, mint a múltkor mert nyakon váglak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy legalábbis szólok Alannek, hogy sürgősen szoktassa le erről a kedves nejét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:42:45
Létrehozva:
|
|
|
heheejjj én tudom, hogy fog leszoptatni...akarom mondani leszoktatni XD XD XD XD
Szereti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is szeretem őt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó legyél Fruzsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyitom Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:43:21
Létrehozva:
|
|
|
Pá Fruzsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem van ilyen Tuc snackem, mamám vette, de véletlenül paprikásat vett sajtos helyett XD kíváncsi vagyok, milyen íze van. Alannél biztos nem finomabb XD hirtelen azt hittem a Tuc snack Alan izéjének újabb elnevezése.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:44:08
Létrehozva:
|
|
|
úristen, 30 e-mail-em jött.....
Abból 25 facebook XD XD Tudom már, mit kérek névnapomra!!!! Recoil pólóóóóóót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:44:24
Létrehozva:
|
|
|
heheejjj én tudom, hogy fog leszoptatni...akarom mondani leszoktatni XD XD XD XD Szereti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is szeretem őt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó legyél Fruzsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyitom Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) drága ő fog téged leszoptatni vagyis leszoktatni..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:44:29
Létrehozva:
|
|
|
hirtelen azt hittem a Tuc snack Alan izéjének újabb elnevezése.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hihihihihihihihiihihihiiiiii XD XD XD Neeeem XDDD |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:44:58
Létrehozva:
|
|
|
úristen, 30 e-mail-em jött..... Abból 25 facebook XD XD Tudom már, mit kérek névnapomra!!!! Recoil pólóóóóóót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Kérjél...ott a közeledben az illetékes... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:45:21
Létrehozva:
|
|
|
drága ő fog téged leszoptatni vagyis leszoktatni..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eheheh XD Bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) leszoptatni azzal, leszoktatni meg ezzel XDDD Kérjél...ott a közeledben az illetékes... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehehehe XD XD XD |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:46:35
Létrehozva:
|
|
|
hihihihihihihihiihihihiiiiii XD XD XD Neeeem XDDD Csak abból gondoltam,hogy azt írtad van Tuc snack-ed..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eheheh XD Bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) leszoptatni azzal, leszoktatni meg ezzel XDDD hehehehehe XD XD XD egyiket az egyik okból másikat a másik okból fogja tenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:49:23
Létrehozva:
|
|
|
XD XD
Hát az ha úgy nézzük, nem nekem van XD egyiket az egyik okból másikat a másik okból fogja tenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheee és lehet, hogy egyszerre használja XD Bloodline (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:50:26
Létrehozva:
|
|
|
XD XD Hát az ha úgy nézzük, nem nekem van XD heheheee és lehet, hogy egyszerre használja XD Bloodline (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) hehe hát ez igaz.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:51:20
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na el is ment készülődni, fél 3-ra hivatalos a találka |
|
|
|
2010.06. 24. - 12:52:01
Létrehozva:
|
|
|
és te nem mész vele? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |