![]() ![]() |
2010.06. 24. - 19:03:57
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ugyanez igaz Dave-re is... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd a legközelebbi DM konci előtt bepótoljuk..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi-köszi-köszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))) Igen nálunk őszinteség van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem azt mondtam hogy hazudj neki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:05:06
Létrehozva:
|
|
|
Neo nem szoktam hazudni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ha mennék buliba ő is jönne.Szóval akkor nem tudnál rám startolni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (viccelek ám...)
|
|
|
|
2010.06. 24. - 19:05:06
Létrehozva:
|
|
|
Jajj Vica, dehogynem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát milyen férj az, aki nem engedi a feleségét bulizni menni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Engem is elenged a férjem mindig, mert úgyis tudja, hogy elhajtok minden hímnemű egyedek aki a közelembe merészkedik..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mintha szokott volna bárki is XD)
|
|
|
|
2010.06. 24. - 19:05:56
Létrehozva:
|
|
|
Jajj Vica, dehogynem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát milyen férj az, aki nem engedi a feleségét bulizni menni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Engem is elenged a férjem mindig, mert úgyis tudja, hogy elhajtok minden hímnemű egyedek aki a közelembe merészkedik..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mintha szokott volna bárki is XD) Hát ha már férjnél vagyok akkor ő is velem tartana a buliba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:07:07
Létrehozva:
|
|
|
Hát ha már férjnél vagyok akkor ő is velem tartana a buliba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát akkor meg..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudna bulizni?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mármint dM-re..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:09:24
Létrehozva:
|
|
|
szerintem ez egy tök cuki kép....igen Mode ez is tőled van.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát akkor meg..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudna bulizni?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mármint dM-re..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a baj,hogy a férjem nem bulizós típus...nem szeret táncolni egyáltalán..... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) még a lakodalmunkban sem akart kijelentette előtte,hogy nem fog táncolni de aztán kénytelen volt mert a vendégek vitték..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.06. 24. - 19:09:37
Létrehozva:
|
|
|
szerintem ez egy tök cuki kép....igen Mode ez is tőled van.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eeehehehheee XD XD A családi album...Dave mutatta, még az esküvő előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:09:52
Létrehozva:
|
|
|
Neo nem szoktam hazudni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ha mennék buliba ő is jönne.Szóval akkor nem tudnál rám startolni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (viccelek ám...) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne forgasd ki a szavaimat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem azt mondtam hogy szoktál hazudni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De most komolyan, gyere el... nem startolok rád (csak kicsit) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:11:23
Létrehozva:
|
|
|
Szegény Gahan Géza XDDDDDD
Mondjuk a férfiak nem nagyon szeretnek táncolni szerintem.. Neo behalok rajtad XDD ááááááá a kedves férjem megérkezett a délutáni csavargásból. Hát akkor most megyek és rászólok, hogy a ruháit a szennyesbe rakja, ne csak leszórja. meeeeg még szétcsókolom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:12:47
Létrehozva:
|
|
|
Neo a férjem előtt startolnál rám? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az igennn.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 24. - 19:13:03
Létrehozva:
|
|
|
Szegény Gahan Géza XDDDDDD Mondjuk a férfiak nem nagyon szeretnek táncolni szerintem.. Neo behalok rajtad XDD ááááááá a kedves férjem megérkezett a délutáni csavargásból. Hát akkor most megyek és rászólok, hogy a ruháit a szennyesbe rakja, ne csak leszórja. meeeeg még szétcsókolom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LOL xD |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:13:43
Létrehozva:
|
|
|
Szegény Gahan Géza XDDDDDD Mondjuk a férfiak nem nagyon szeretnek táncolni szerintem.. Neo behalok rajtad XDD ááááááá a kedves férjem megérkezett a délutáni csavargásból. Hát akkor most megyek és rászólok, hogy a ruháit a szennyesbe rakja, ne csak leszórja. meeeeg még szétcsókolom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ilyen trehány a sógi?leszórja a ruháit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:14:36
Létrehozva:
|
|
|
Neo a férjem előtt startolnál rám? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az igennn.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem! Megvárnám amíg lerészegedik és elalszik egy sarokban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:15:12
Létrehozva:
|
|
|
ilyen trehány a sógi?leszórja a ruháit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát....férfi..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem mindig szórja le, csak ha fáradt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De remélem későbbre kipiheni magát...khm XD Nem! Megvárnám amíg lerészegedik és elalszik egy sarokban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xDD XDD |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:15:39
Létrehozva:
|
|
|
Neo nem inna a férjem piát mert vezet..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és mit csinálnál velem? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:16:16
Létrehozva:
|
|
|
Úristen, itt most szexuális dolgok lesznek XDD
Addig én iszok vagy nem tudom XD |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:16:48
Létrehozva:
|
|
|
Hát....férfi..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem mindig szórja le, csak ha fáradt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De remélem későbbre kipiheni magát...khm XD xDD XDD Azért reménykedsz,hogy kipiheni magát mert akarsz valamit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úristen, itt most szexuális dolgok lesznek XDD Addig én iszok vagy nem tudom XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:18:28
Létrehozva:
|
|
|
Neo nem inna a férjem piát mert vezet..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mit csinálnál velem? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Táncolnánk, és közben megpuszilnám a nyakad... a vállad... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:18:51
Létrehozva:
|
|
|
Hogyne akarnék, sok mindent akarok Alan-től..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 24. - 19:20:43
Létrehozva:
|
|
|
Neo tess.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Táncolnánk, és közben megpuszilnám a nyakad... a vállad... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igen?Hűűűha.....aztán mennénk a szobára mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ezeket tényleg nem kéne a férjemnek látnia..... Kül akkor látnál először és már megpuszilnád a nyakam? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Csatolt állományok
31869_123815234314743_100000588003682_207609_5144641_n.jpg ( 96.19K )
Letöltések száma: 3
1980_1990_046.jpg ( 25.82K )
Letöltések száma: 5
28617_114741291899920_100000921488523_82537_7232172_n.jpg ( 42.63K )
Letöltések száma: 3 |
|
|
|
![]() ![]() |