![]() ![]() |
2010.06. 24. - 19:32:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neo szóval nem kéne mondanom,hogy gyere már.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nagy bumm..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:32:33
Létrehozva:
|
|
|
Na én elköszönök, visszaadom a terepet Bettikének... szegény már megivott egy vödör vizet zavarában... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 24. - 19:33:29
Létrehozva:
|
|
|
Szia Neo pááá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bettike addig elment kamatyolni....zavarában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:33:59
Létrehozva:
|
|
|
Neo szóval nem kéne mondanom,hogy gyere már.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagy bumm..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem kellene könyörögnöd az biztos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csókolgatnám amit lehet... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:34:18
Létrehozva:
|
|
|
Én is megyek jó éjszakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode izéljetek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:34:23
Létrehozva:
|
|
|
Szia Neo pááá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bettike addig elment kamatyolni....zavarában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LOOOOOL (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:34:46
Létrehozva:
|
|
|
Nem kellene könyörögnöd az biztos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csókolgatnám amit lehet... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:35:42
Létrehozva:
|
|
|
Én is megyek jó éjszakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode izéljetek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rohansz Te is izélni mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vigyázz a párod füleire, nehogy nagyon összegyűrd a combjaiddal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó éjt, szép álmokat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:36:47
Létrehozva:
|
|
|
Neo még nem tudom mi lesz.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oké vigyázok az ember füleire. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Páááá mindenkinek..... |
|
|
|
2010.06. 24. - 19:38:01
Létrehozva:
|
|
|
Én is megyek jó éjszakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode izéljetek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaaa igen már igeen XD Na legyetek jók! vagy nem én akartam elköszönni? ja de vagy nem.. na mindeeegy xD |
|
|
|
2010.06. 25. - 06:03:17
Létrehozva:
|
|
|
jaaa igen már igeen XD Na legyetek jók! vagy nem én akartam elköszönni? ja de vagy nem.. na mindeeegy xD Én is néha olyan bizonytalan vagyok... vagy még se? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 07:48:42
Létrehozva:
|
|
|
Én is néha olyan bizonytalan vagyok... vagy még se? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helló. Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még benéztél mielőtt elmentél csicsikálni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode néha összezavarodik pláne azután,hogy csináltak ezt-azt Alan-el. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 08:05:00
Létrehozva:
|
|
|
Szia Fruzsi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 25. - 08:45:30
Létrehozva:
|
|
|
Neo ha felkelsz ezek a képek rád várnak.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Mode mielőtt megjegyeznéd igen tőled vannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
Csatolt állományok
1d32add35086_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ( 171.48K )
Letöltések száma: 4
8532bf354d3d.jpg ( 26.32K )
28617_114741355233247_100000921488523_82548_2171518_n.jpg ( 50.26K )
1259460926057_f.jpg ( 40.78K )
1273877511273_f.jpg ( 30.65K )
Letöltések száma: 4 |
|
|
|
2010.06. 25. - 08:55:34
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Hú, mit műveltetek ti itt! Vica, Neoval flörtölsz, miközben ott van neked Dave? Szégyelld össze- vissza magad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bettikének meg a tasli: püff! Mondtam, hogy nyakon leszel vágva, ha köpködsz, nem hittél nekem hugi! Most már tényleg A tettek mezejére lépek ez ügyben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave-nek is adok egy nyaklevest, hogy nem nevelte meg a lányát, hogy egy nő ne köpködjön láma módra, mert paraszt dolog. Te sem úszod meg Vica a nyaklevest, mert te meg Neoval flörtöltél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alannek megmondom, hogy a felesége félig láma, h feszt köpköd és sürgősen szoktassa le, ha az apja nem nevelte meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 09:05:19
Létrehozva:
|
|
|
Micsoda tesóim vannak, oh my gosh! (uramatyám) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 25. - 10:43:41
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Hú, mit műveltetek ti itt! Vica, Neoval flörtölsz, miközben ott van neked Dave? Szégyelld össze- vissza magad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bettikének meg a tasli: püff! Mondtam, hogy nyakon leszel vágva, ha köpködsz, nem hittél nekem hugi! Most már tényleg A tettek mezejére lépek ez ügyben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave-nek is adok egy nyaklevest, hogy nem nevelte meg a lányát, hogy egy nő ne köpködjön láma módra, mert paraszt dolog. Te sem úszod meg Vica a nyaklevest, mert te meg Neoval flörtöltél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alannek megmondom, hogy a felesége félig láma, h feszt köpköd és sürgősen szoktassa le, ha az apja nem nevelte meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Fru. Naaaaa még,hogy szégyelljem magam..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave is szokott flörtölni a rajongókkal....amikor előttük kapkorássza a tökeit...az mi ha nem flört?Ingerli őket..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg is mondom Dave-nek,hogy vegye úgy kapott egy nyaklevest a kislánya miatt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval én is kaptam......Neooooo védj meg.....mi nem flörtöltünk igaz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Micsoda tesóim vannak, oh my gosh! (uramatyám) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 11:28:43
Létrehozva:
|
|
|
Szia Fru. Naaaaa még,hogy szégyelljem magam..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave is szokott flörtölni a rajongókkal....amikor előttük kapkorássza a tökeit...az mi ha nem flört?Ingerli őket..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg is mondom Dave-nek,hogy vegye úgy kapott egy nyaklevest a kislánya miatt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval én is kaptam......Neooooo védj meg.....mi nem flörtöltünk igaz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tipikus reakció, kapásból mutogatsz h bezzeg ő... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az, h húzza az agyát a csajoknak azt a show kedvéért csinálja, különben Jennifer szétrúgná a szexi kis seggét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Attól h ő csinálja, neked még nem kéne, vagy ha kútba ugrik, te is mész utána? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 11:34:52
Létrehozva:
|
|
|
Tipikus reakció, kapásból mutogatsz h bezzeg ő... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az, h húzza az agyát a csajoknak azt a show kedvéért csinálja, különben Jennifer szétrúgná a szexi kis seggét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Attól h ő csinálja, neked még nem kéne, vagy ha kútba ugrik, te is mész utána? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha neki lehet nekem is.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben is azért mert flörtöltem az nem jelenti azt,hogy félre is lépnék.....nem vagyok olyan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 11:47:11
Létrehozva:
|
|
|
ha neki lehet nekem is.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben is azért mert flörtöltem az nem jelenti azt,hogy félre is lépnék.....nem vagyok olyan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem jelenti, de az első lépcsőfok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Láttam, miket írkáltatok egymásnak, szóval ne kábíts nővérkém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pont azért nem kéne csinálnod, h legalább neked legyen eszed ha már neki nincs:D |
|
|
|
![]() ![]() |