![]() ![]() |
2010.06. 25. - 11:53:30
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem jelenti, de az első lépcsőfok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Láttam, miket írkáltatok egymásnak, szóval ne kábíts nővérkém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pont azért nem kéne csinálnod, h legalább neked legyen eszed ha már neki nincs:D Már mint kinek nincs esze? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké hugi nem kábítalak nem vagyok én narkó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem csalnám meg Dave-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 11:56:36
Létrehozva:
|
|
|
Már mint kinek nincs esze? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké hugi nem kábítalak nem vagyok én narkó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem csalnám meg Dave-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerinted kinek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem csalnád meg, aha persze...Neoval már majdnem szobára mentetek.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 12:03:34
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom kire gondolsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nem-nem azt mondta Neo,hogy azért annyira nem sietünk.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tényleg nem csalnám meg azt a drága embert.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak ha kiderülne,hogy ő igen....akkor visszaadnám neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo itt van neked Jen ha már tegnap annyira tetszett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 25. - 11:59:18
Csatolt állományok
dc684b26c7_18287571_o2.jpg ( 35.49K )
Letöltések száma: 2
jen2.jpg ( 20.45K )
jen3.jpg ( 19.71K )
Letöltések száma: 2 |
|
|
|
2010.06. 25. - 12:12:11
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom kire gondolsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem-nem azt mondta Neo,hogy azért annyira nem sietünk.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tényleg nem csalnám meg azt a drága embert.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak ha kiderülne,hogy ő igen....akkor visszaadnám neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo itt van neked Jen ha már tegnap annyira tetszett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Konkrétan Dave-re gondoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nahát de gyerekes vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 12:15:57
Létrehozva:
|
|
|
Dave apuciként (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Konkrétan Dave-re gondoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nahát de gyerekes vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most mé má? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kölcsönkenyér visszajár nem?
Csatolt állományok
1182231198smallcb9.jpg ( 25.86K )
dave___s_jack_01.jpg ( 45.41K )
dave___s_jack_02.jpg ( 47.1K )
dave___s_jack_03.jpg ( 27.45K )
dave___s_jack_04.jpg ( 11.52K )
dave___s_jack_05.jpg ( 47.96K )
Letöltések száma: 3
dave___s_jack_06.jpg ( 40.73K )
Letöltések száma: 3 |
|
|
|
2010.06. 25. - 12:18:41
Létrehozva:
|
|
|
Jen sokkal szebb, mint Terike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Verheti a fejét Terike a falba ha meglátja ex csávóját Jennel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dave apuciként (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most mé má? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kölcsönkenyér visszajár nem? Jaj de aranyos képek... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 12:20:17
Létrehozva:
|
|
|
Hát az biztos,hogy Terike bánhatja,hogy kiengedte a kezei közül Dave-et.Én nem tettem volna a helyében.Csak egyszer kaparintanám meg ..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 25. - 12:22:33
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.06. 25. - 12:25:05
Létrehozva:
|
|
|
Hát az biztos,hogy Terike bánhatja,hogy kiengedte a kezei közül Dave-et.Én nem tettem volna a helyében.Csak egyszer kaparintanám meg ..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Többet nem is eresztenéd, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 12:29:54
Létrehozva:
|
|
|
Fru az biztos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak az enyém lenne és senki másé.
hú de rá tudnék csapni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.06. 25. - 12:31:10
Létrehozva:
|
|
|
Fru az biztos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak az enyém lenne és senki másé. hú de rá tudnék csapni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem vagy ezzel egyedül.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként szegény férjuraddal mi lenne, lapátra tennéd? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 12:33:48
Létrehozva:
|
|
|
Nem mivel nem vagyok olyan....Dave lenne a szeretőm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És akkor meg lenne oldva a dolog.
|
|
|
|
2010.06. 25. - 12:36:39
Létrehozva:
|
|
|
Nem mivel nem vagyok olyan....Dave lenne a szeretőm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És akkor meg lenne oldva a dolog. Hehe, te aztán nem vagy szívbajos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha lebuknál hogy szeretőd van és a férjed megtudná, mert rajtakapna titeket mit csinálnál? |
|
|
|
2010.06. 25. - 12:38:53
Létrehozva:
|
|
|
Apa és fia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hehe, te aztán nem vagy szívbajos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha lebuknál hogy szeretőd van és a férjed megtudná, mert rajtakapna titeket mit csinálnál? Hát azt hiszem bármilyen magyarázat felesleges lenne mert amit látna az ugye egyértelmű. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha el akarna válni akkor...így jártam....majd Dave elvenne utána. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.06. 25. - 12:43:54
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 25. - 12:45:46
Létrehozva:
|
|
|
Apa és fia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát azt hiszem bármilyen magyarázat felesleges lenne mert amit látna az ugye egyértelmű. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha el akarna válni akkor...így jártam....majd Dave elvenne utána. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LOL (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó kis képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszer bnőmnek, aki nem mode fan mutattam egy devo korszakos Dave képet mikor megnézte elkezdte: Hát, nem rúgnám ki az ágyamból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor én, mint DM fan mit szóljak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 12:48:01
Létrehozva:
|
|
|
hát én a devos Dave-et lehet be sem engedtem volna az ágyamba..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bezzeg most.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 25. - 12:51:30
Létrehozva:
|
|
|
Mindenki örömére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy Jackről van egy jó kép gugliban, bár az már nem kiskori. Jó csávó egyébként, bár annyi idősen az apja jobban nézett ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát én a devos Dave-et lehet be sem engedtem volna az ágyamba..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bezzeg most.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy legalábbis egy józanabb állapotában ultimátumot adtál volna neki, hogy ha velem akarsz aludni baby, akkor felejtsd el a narkót ma estére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 12:53:50
Létrehozva:
|
|
|
Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy Jackről van egy jó kép gugliban, bár az már nem kiskori. Jó csávó egyébként, bár annyi idősen az apja jobban nézett ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy legalábbis egy józanabb állapotában ultimátumot adtál volna neki, hogy ha velem akarsz aludni baby, akkor felejtsd el a narkót ma estére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szívesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg helyes srác Jack de az apja jobban bejön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát kb. ja.Mondjuk ha még csak alvásról lett volna szó.....de ha többet is akart volna akkor ne narkósan.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 12:56:21
Létrehozva:
|
|
|
Szívesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg helyes srác Jack de az apja jobban bejön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát kb. ja.Mondjuk ha még csak alvásról lett volna szó.....de ha többet is akart volna akkor ne narkósan.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már csak azért se mert nem emlékezne rá utána (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 12:58:54
Létrehozva:
|
|
|
hehe Fru igen meg lehet nem is tudott volna semmit sem csinálni velem mert hát ki tudja hogyan hatott a narkó az izéje képességére. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |