![]() ![]() |
2010.06. 25. - 13:06:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.06. 25. - 13:12:41
Létrehozva:
|
|
|
Én most elcsámpázok majd jövök később.Addigra talán Mode és Neo is előkerül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.06. 25. - 14:25:43
Létrehozva:
|
|
|
Idézet Helló. Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még benéztél mielőtt elmentél csicsikálni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode néha összezavarodik pláne azután,hogy csináltak ezt-azt Alan-el. Igen szivi benéztem, hogy írtatok e valamit amíg dolgoztam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Idézet Neo ha felkelsz ezek a képek rád várnak.... (Mode mielőtt megjegyeznéd igen tőled vannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Köszönöm szivike! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Idézet Szia Fru. Naaaaa még,hogy szégyelljem magam..... Dave is szokott flörtölni a rajongókkal....amikor előttük kapkorássza a tökeit...az mi ha nem flört?Ingerli őket..... Meg is mondom Dave-nek,hogy vegye úgy kapott egy nyaklevest a kislánya miatt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval én is kaptam......Neooooo védj meg.....mi nem flörtöltünk igaz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Mi flörtölni? Dehogy is! Nem olyan családból származunk! Mi a flörtöt kihagyva egyből szexelünk! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Idézet Tipikus reakció, kapásból mutogatsz h bezzeg ő... Az, h húzza az agyát a csajoknak azt a show kedvéért csinálja, különben Jennifer szétrúgná a szexi kis seggét... Attól h ő csinálja, neked még nem kéne, vagy ha kútba ugrik, te is mész utána? Fru! Ne bántsd az én Vicuskámat! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Neo71- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 25. - 14:26:49 |
|
|
|
2010.06. 25. - 14:36:42
Létrehozva:
|
|
|
Dave apuciként (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm szivi! Nem jelenti, de az első lépcsőfok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Láttam, miket írkáltatok egymásnak, szóval ne kábíts nővérkém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pont azért nem kéne csinálnod, h legalább neked legyen eszed ha már neki nincs(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm! Már mint kinek nincs esze? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké hugi nem kábítalak nem vagyok én narkó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem csalnám meg Dave-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Természetesen rám gondolt itt! Nem tudom kire gondolsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem-nem azt mondta Neo,hogy azért annyira nem sietünk.... tényleg nem csalnám meg azt a drága embert.... csak ha kiderülne,hogy ő igen....akkor visszaadnám neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo itt van neked Jen ha már tegnap annyira tetszett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) KÖSZI! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Köszi Vicuska szivike az összes képet! |
|
|
|
2010.06. 25. - 15:01:19
Létrehozva:
|
|
|
hello, egy picit benéztem, még barátnőmmel ügyködünk xD
Vica majd kikérdezlek arról, amit írtál.. 6 óra fele jövök A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 25. - 15:02:26 |
|
|
|
2010.06. 25. - 15:16:05
Létrehozva:
|
|
|
Igen szivi benéztem, hogy írtatok e valamit amíg dolgoztam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm szivike! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi flörtölni? Dehogy is! Nem olyan családból származunk! Mi a flörtöt kihagyva egyből szexelünk! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Fru! Ne bántsd az én Vicuskámat! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát nem sokat írkáltunk miután elköszöntél.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hamar rátérünk a lényegre.... Köszi nagyon drága vagy.Én vagyok a te Vicuskád.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) hello, egy picit benéztem, még barátnőmmel ügyködünk xD Vica majd kikérdezlek arról, amit írtál.. 6 óra fele jövök oké hugi.:XD Köszönöm szivi! Köszönöm! Természetesen rám gondolt itt! KÖSZI! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Köszi Vicuska szivike az összes képet! Neo szívesen a képeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neeeem rád gondolt Fru hanem Dave-re. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg aztán nehogy meg tessék sértődni ám mert csak viccelődtünk Fruval..... |
|
|
|
2010.06. 25. - 15:27:42
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem sokat írkáltunk miután elköszöntél.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hamar rátérünk a lényegre.... Köszi nagyon drága vagy.Én vagyok a te Vicuskád.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) oké hugi.:XD Neo szívesen a képeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neeeem rád gondolt Fru hanem Dave-re. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg aztán nehogy meg tessék sértődni ám mert csak viccelődtünk Fruval..... Ne félj, nem sértődök meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 16:57:03
Létrehozva:
|
|
|
Na megjöttem.
Megvolt minden amit akartunk, megcsináltam az itthoni emlékművet is Michael-nek, 6 mécsest biztos meggyújtottunk..le is van fényképezve, majd megmutatom |
|
|
|
2010.06. 25. - 17:09:59
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.06. 25. - 17:26:33
Létrehozva:
|
|
|
Íme a mai izé
először 2 mécsest gyújtottunk meg...egyiket b.nőm tette oda, másikat én.. Még van Meg még egy. és még van egy a telefonomról is, azt majd felrakom mindjárt
Csatolt állományok
DSCF1649.JPG ( 113.44K )
Letöltések száma: 2
DSCF1650.JPG ( 114.29K )
Letöltések száma: 1
DSCF1651.JPG ( 115.78K )
DSCF1652.JPG ( 101.17K )
DSCF1653.JPG ( 112.41K )
DSCF1656.JPG ( 114.09K )
DSCF1680.JPG ( 111.01K )
Letöltések száma: 3 |
|
|
|
2010.06. 25. - 17:35:25
Létrehozva:
|
|
|
Ne félj, nem sértődök meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát nem is ajánlom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Íme a mai izé először 2 mécsest gyújtottunk meg...egyiket b.nőm tette oda, másikat én.. Még van Meg még egy. és még van egy a telefonomról is, azt majd felrakom mindjárt nagyon szép gesztus volt tőletek Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 17:41:05
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na ezeket meg telefonnal csináltam. A végén már több mécses volt, mint kép és még egy Olyna jó az a BAĐ korszakos kép róla az alatta lévő papíron, csak a J**o ne lenne odaírva...
Csatolt állományok
K__p031.jpg ( 259.34K )
K__p090.jpg ( 253.1K )
K__p092.jpg ( 280.76K )
Letöltések száma: 1 |
|
|
|
2010.06. 25. - 17:41:56
Létrehozva:
|
|
|
Na megjöttem. Megvolt minden amit akartunk, megcsináltam az itthoni emlékművet is Michael-nek, 6 mécsest biztos meggyújtottunk..le is van fényképezve, majd megmutatom Nagyon helyes! Látod nem kell neked holmi városi majmok engedélye... ügyes vagy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát nem is ajánlom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon szép gesztus volt tőletek Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem is ajánlod szivi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 17:43:02
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na ezeket meg telefonnal csináltam. A végén már több mécses volt, mint kép és még egy Olyna jó az a BAĐ korszakos kép róla az alatta lévő papíron, csak a J**o ne lenne odaírva... Mondjuk én sosem voltam odáig jackoért de azt elismerem,hogy nagy tehetség volt és kár érte,hogy ilyen fiatalon meghalt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 17:44:40
Létrehozva:
|
|
|
Köszi az ötletet Neo..lehet, hogy eszembe se jutott volna, ha nem mondod.
Vica: Hát kár bizony. K*va sajtó meg a többi hülye..áhh... |
|
|
|
2010.06. 25. - 17:48:02
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon helyes! Látod nem kell neked holmi városi majmok engedélye... ügyes vagy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem is ajánlod szivi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem szivi nem ajánlom.Mert nem szeretném,hogy úgy legyen mint a seregben volt,hogy fel húzod magad valamin és megsértődsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi az ötletet Neo..lehet, hogy eszembe se jutott volna, ha nem mondod. Vica: Hát kár bizony. K*va sajtó meg a többi hülye..áhh... sajtó...nem MJ az első ember akinek tönkre tette az életét a sajtó (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) .....a kedvenc színésznőmet is üldözték és ő gyűlölte őket meg össze-vissza írkáltak róla mindent...még a halála után is vájkáltak az életében..... hirtelen az előbb majdnem megijedtem ettől a csajtól.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 17:48:42
Létrehozva:
|
|
|
hm......
|
|
|
|
2010.06. 25. - 17:51:45
Létrehozva:
|
|
|
Mode mi hm....?
Mode itt van neked Alan,hogy kicsit jobb kedved legyen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.06. 25. - 17:52:48
Létrehozva:
|
|
|
Amit írtál a színésznőről
Mode mi hm....? Mode itt van neked Alan,hogy kicsit jobb kedved legyen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Wili... egyébként ma Vilmos névnap van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 17:53:12
Létrehozva:
|
|
|
Köszi az ötletet Neo..lehet, hogy eszembe se jutott volna, ha nem mondod. Vica: Hát kár bizony. K*va sajtó meg a többi hülye..áhh... Látod, erre vannak a barátok... még ha kicsit idősebbek is mint Te! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |