![]() ![]() |
2010.06. 25. - 17:54:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Látod, erre vannak a barátok... még ha kicsit idősebbek is mint Te! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ohh hát nálam a korkülönbség az sehol sem akadály..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 17:55:10
Létrehozva:
|
|
|
Nem szivi nem ajánlom.Mert nem szeretném,hogy úgy legyen mint a seregben volt,hogy fel húzod magad valamin és megsértődsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt nincs okom megsértődni, itt figyeltek rám, nem mintha nem is írtam volna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg a Vicuskámra nem tudok megsértődni, de Bettikére se lehet, aranyosak vagytok! |
|
|
|
2010.06. 25. - 17:57:53
Létrehozva:
|
|
|
Igen sajnos Romy Schneidert sem kímélte a sajtó és a sorsa sem ezért halt meg 43 éves korában.....a 14 éves fia pedig előtte egy évvel egy szörnyű balesetben.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Tényleg ma Vilmos nap van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cuppantsd meg a sógit a nevemben.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt nincs okom megsértődni, itt figyeltek rám, nem mintha nem is írtam volna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg a Vicuskámra nem tudok megsértődni, de Bettikére se lehet, aranyosak vagytok! pirulok mint állat..... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Vicuskám.....oh.... naná,hogy figyelünk az egy szem pasinkra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszönjük a dícséretet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo miért a seregben volt okod megsértődni? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 25. - 17:58:38 |
|
|
|
2010.06. 25. - 17:58:40
Létrehozva:
|
|
|
Igen sajnos Romy Schneidert sem kímélte a sajtó és a sorsa sem ezért halt meg 43 éves korában.....a 14 éves fia pedig előtte egy évvel egy szörnyű balesetben.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tényleg ma Vilmos nap van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cuppantsd meg a sógit a nevemben.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pirulok mint állat..... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Vicuskám.....oh.... naná,hogy figyelünk az egy szem pasinkra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszönjük a dícséretet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úúúú.... Megmondom neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 17:58:49
Létrehozva:
|
|
|
ohh hát nálam a korkülönbség az sehol sem akadály..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A barátaim között nálam sincs akadály a kor miatt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 17:59:40
Létrehozva:
|
|
|
Látod, erre vannak a barátok... még ha kicsit idősebbek is mint Te! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo akkor mi most itt mindannyian barátok vagyunk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:01:16
Létrehozva:
|
|
|
Igen sajnos Romy Schneidert sem kímélte a sajtó és a sorsa sem ezért halt meg 43 éves korában.....a 14 éves fia pedig előtte egy évvel egy szörnyű balesetben.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tényleg ma Vilmos nap van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cuppantsd meg a sógit a nevemben.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pirulok mint állat..... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Vicuskám.....oh.... naná,hogy figyelünk az egy szem pasinkra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszönjük a dícséretet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo miért a seregben volt okod megsértődni? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Végül is csak annyira volt okom, hogy írtam, de semmi válasz nem érkezett rá, ha érkezett akkor meg cinikus volt... Neo akkor mi most itt mindannyian barátok vagyunk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én legalábbis így veszem... remélem ti is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:01:31
Létrehozva:
|
|
|
úúúú.... Megmondom neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De talán tudod ki az a színésznő....legismertebb filmje a Sissi de aztán nem sokáig játszott olyan romantikus hercegnőket és császárnőket áttért a komolyabb és fajsúlyosabb szerepekre.....Legalább akkora tehetség volt a színészetben mint Dave az éneklésben és sajnos Romynál is bejátszott az életében a narkó meg a pia A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 25. - 18:02:34 |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:02:12
Létrehozva:
|
|
|
Hát szerintem senkinek nincs oka Neoval cinikusnak lenni....
Neo, nekem sok felnőtt barátom van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sőt.. |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:04:45
Létrehozva:
|
|
|
Végül is csak annyira volt okom, hogy írtam, de semmi válasz nem érkezett rá, ha érkezett akkor meg cinikus volt... Én legalábbis így veszem... remélem ti is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na igen..... persze,hogy így vesszül legalább is én biztos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát szerintem senkinek nincs oka Neoval cinikusnak lenni.... Neo, nekem sok felnőtt barátom van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sőt.. szerintem sem.... Felnőtt barátnőnek itt vagyok én neked..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:07:03
Létrehozva:
|
|
|
Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egyébként nagy tánc meg éneklés közepette felhívott Niki, valamilyen gyógyszertár telefonszámát kérte, hát mondtam neki, hogy én ilyeneket nem tudok XD |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:07:17
Létrehozva:
|
|
|
ja nem is mondtam,hogy a kislányom ma elköszönt a bölcsitől és a gondozó néniktől meg a kis cimbiktől....kissé elszorult a torkom....látjátok milyen egy szentmentális liba vagyok? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
|
2010.06. 25. - 18:07:18
Létrehozva:
|
|
|
Hát szerintem senkinek nincs oka Neoval cinikusnak lenni.... Neo, nekem sok felnőtt barátom van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sőt.. Köszönöm Bettike! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:08:02
Létrehozva:
|
|
|
Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként nagy tánc meg éneklés közepette felhívott Niki, valamilyen gyógyszertár telefonszámát kérte, hát mondtam neki, hogy én ilyeneket nem tudok XD Gyógyszertár? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Fura.... |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:08:53
Létrehozva:
|
|
|
ja nem is mondtam,hogy a kislányom ma elköszönt a bölcsitől és a gondozó néniktől meg a kis cimbiktől....kissé elszorult a torkom....látjátok milyen egy szentmentális liba vagyok? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Én is elsírtam magam amikor a lányom "elballagott" az óvodából! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:10:19
Létrehozva:
|
|
|
Jajj Petra (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Hát Vica...mi lesz, amikor majd ballag az oviból, aztán iskolába megy..onnan is elballag majd..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán középiskolából is..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:11:18
Létrehozva:
|
|
|
Neo hát én is kicsit mikor két hete a Petra elballagott a bölcsiből.
hehe délután hallgatta az mp3-at és a Wrong ment....egyszer megszólalt...Long.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondom neki ki énekel? válasz Dávi..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo kül te pasi létedre sírsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:11:42
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj....nem tudom mit csináltam délután, de Alan-ről volt szó, azt mondja barátnőm:
"Te nagyon szerelmes lehetsz" haahahah. Na ja..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Azt mondja majd fog más is érdekelni rajta kívül...öhhmm..hát itt kissé röhögni kezdtem, de biztos igaza van XD |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:11:46
Létrehozva:
|
|
|
Jajj Petra (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hát Vica...mi lesz, amikor majd ballag az oviból, aztán iskolába megy..onnan is elballag majd..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán középiskolából is..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahogy mondod..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.06. 25. - 18:12:54
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem az nem baj, ha egy pasi tud sírni, mert legalább látszik, hogy van szíve.
ahogy mondod..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |